Bilder på HTC Bliss och Sense 3.5 [Rykten]

Postat:
15:16 - 2011-08-26
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
23

HTC har en ny Android på gång, i alla fall i USA, som där tycks få namnet Bliss. Enheten sägs vara designad med en specifik målgrupp i åtanke, nämligen kvinnor. Det verkar förekomma en del könsstereotyper då Bliss tydligen är laddad med ”lugnande bakgrunder” och shopping- och kaloriräknarappar samt ett tillbehör som blir upplyst vid inkommande samtal, mejl och meddelanden.

Bliss bjuder på en 3.7-tumsskärm och dubbla kameror och den verkar vara rätt lik en HTC Desire S. Enheten sägs till skillnad från Desire S dock köra kommande versionen av HTCs egna gränssnitt, nämligen Sense 3.5. Enligt källan ska Sense 3.5 även gå att köra på lite äldre enheter med lägre skärmupplösning och enkelkärniga processorer.

Sajten XDA.CN har en samling skärmdumpar som de säger föreställer Sense 3.5. I våras blev många upprörda när HTC lite förhastat råkade meddela att dåvarande enheter inte skulle uppgraderas till Sense 3.0, men de kanske får Sense 3.5 i sinom tid med lite tur? Bilder på både HTC Bliss och Sense 3.5 går att kika på i galleriet nedan.

Genom Android and Me

Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Evo 3D på Prisjakt just nu: