Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Apple vill stoppa försäljningen av 10 Samsung-mobiler i Tyskland, däribland Galaxy S2 [Notis]

Postat:
19:01 - 2012-01-17
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Vi är bara ett par veckor in i januari men kan redan konstatera att 2012 inte tycks bli året då patentkriget i mobilvärlden når vapenvila. Apple har nämligen slagit på stora krigstrumman och försöker nu stoppa försäljningen av tio stycken Samsung-mobiler i Tyskland, däribland Galaxy S2 och Galaxy S Plus.

De påstådda patentbrotten rör fysisk design och inte mjukvara. Apple anser med andra ord att exempelvis Galaxy S2 är för lik Apples egna produkter rent utseendemässigt och tillverkaren vill därför försöka införa säljstopp för de utvalda Samsung-mobilerna.

En separat stämningsansökan som Apple lämnat in rör även fem stycken av Samsungs surfplattor. Varför stämningarna sker just i Tyskland och inte i andra europeiska länder är mer än vad vi känner till. Vad vi dock vet säkert är att beskyllningarna om vem som plagierat vem tyvärr kommer fortsätta ett bra tag till.

Genom EuroDroid, Bloomberg

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:

 • Christoffer

  Vilka jävla sossar.

 • David

  Sjukt: den är fyrkantig.. Svart och har en stor skärm, den är också försedd med en fysisk knapp.. Hur kan man ens ta patent på något sånt? Jag skulle lika väl kunna ta patent att ha med volymkontrollen nedanför själva högtalarelementet på en högtalare.

 • SIR

  Jag förstår dem.

  Varför är så många slamsung designkopior av iPhone!
  De andra tillverkarna lyckas ju designa något eget?

 • Iamfree

  Gud vad trött man blir på detta. Det är dock inte bara Apple som är rutten i denna soppa. Det finns fler aktörer som håller på på samma sätt. Tråkigt…

 • InfraViolet

  Men Apple, gå och dö…

 • jim

  vem kommer komma med första patent kriget på platt teven.
  -tack och lov,så har inte apple byggt ngn än och jag hoppas att dom aldrig gör det heller.

 • Robert S

  Hur kan man ens tänka tanken att en S2a skulle påminna om en Apple produkt.
  Och förstår inte hur Apple kan få patent efter patent på saker som redan gjorts.
  Enda förklaringen till dessa idioti domar är jäv enligt min åsikt. Kan vara både den gemene man jävet hos Apple användare eller mutor. Och ”mutor” verkar inte vara omöjligt med Apple med tanke på hur dom tystat ner vissa negativa saker om företaget med pengar.
  Konstigt att explosionen på fabriken som gjorde alu saker till ipad kom ut i media så pass öppet.

 • Daniel

  @SIR

  Visst är dem lika, men det är i princip alla tv-apparater också. de är fyrkantiga och svarta för det mesta. Det skiljer mer på en samsung och iphone är det gör på den marknaden. Kopior är det knappast. Om man tycker det så har man dålig syn.

 • Tommy

  Apple är ett riktigt fjollföretag.
  Bara för att andra konkurenter gör bättre ifrån sig och tjänar mer pengar så kommer de ALLTID någon annan (detta fall Apple) och hävdar att dom har stulit design och liknande.

  Om man skulle hålla på sådär skulle ju alla företag vara i krig.
  Väx upp Apple för fan och istället för att larva er som små barn, utveckla det publiken vill ha.

  Patetiskt.

 • Martin

  Apple måste vara det löjligaste företaget någonsin!

 • Ant

  Förstår inte varför apple skickar in så många stämningsansökningar, jag läste steves biografi och han uttryckte klart och tydligt att inte är intresserad av den öppna marknaden. Varför håller de på och och kämpar mot varann när de riktar sig till två olika sorters människor?

 • rob

  apropå bilden har eric redan vunnit fajten

 • Smyken

  Trodde att Hitler fasonerna skulle försvinna tillsammans med Jobs men tydligen inte. Antagligen så försvann Äpplets enda riktiga framtidsvisioner när Jobs dog och nu är resterande äpple muppar livrädda att Samsung skall gå om dem ordentligt! Snart kommer S3:an och de är väl skapligt oroliga att den blir både bättre och billigare än kommande Iphone 5.

 • kenneth

  Apple vill att hela världens teknik ska styras av dem. Så att alla ska tycka exakt likadant. Och de tror att de har lösningarna på alla tekniska problem. Att vara en annan typ av person ses som något dåligt, då man inte bryr sig om den stora gemenskap det skulle bli.
  Äckliga jävla Apple-kommuinism!!

 • Sådetså

  Christoffer :
  Vilka jävla sossar.
  +1

  Du är på fel sida, http://www.aftonbladet.se ska du till, sen kommentarsidan…

 • Sahandroid

  @Christoffer

  För det är ju sossar som förespråkar fri marknad, konkurrens och kapitalism.

 • Anonym

  Christoffer :
  Vilka jävla sossar.
  +1

  Du har nog hamnat fel. I huvudet alltså.
  Som ovan sa, dra till AB för där är du Cool men inte här.

 • En till stämning och jag springer naken genom stan. Seriöst.

 • Rasmus

  Apple väx upp srsly.

 • Magnus

  Jag har själv varit ett äpplefan med iphone men nu efter att ha ägt en sgs2a ett tag återvänder jag aldrig! Apple är patetiska och liknar Hitler! Tänk om dom la krutet på att försöka släppa bra produkter istället för att stämma företag som har kört om dom!

 • kenneth

  @Sahandroid
  Sossar förlägger sig till socialism. Socialism bygger på att en apparat styr och reglerar folket, politisk form blir det staten.
  Om du undrar vilka som bryr sig om marknaden, och kämpar för att individen ska få välja vad den vill ha efter dennes behov. då kan jag förklara det. En borglig sida. Och de som kämpar främst för individens fria vilja är Folkpartiet Liberalerna och Centerpartiet.
  Kristdemokraterna och Moderaterna är gör vad du vill, bara du gör det inom ramarna, annars blir det piska.

 • Karl

  SIR :
  Jag förstår dem.
  Varför är så många slamsung designkopior av iPhone!
  De andra tillverkarna lyckas ju designa något eget?
  +4

  Amen brother!

  Samsung hade bra design på telefoner 2004-2007, sen dess har det bara gått utför.

 • Kristoffer

  Apple spyr ju ut stämningsansökningar mot företag hela jävla tiden. Jag var faktiskt rätt neutral när det gällde sånt här förut men Apple beter sig som barnrumpor.

 • SIR

  Daniel :
  @SIR
  Visst är dem lika, men det är i princip alla tv-apparater också. de är fyrkantiga och svarta för det mesta. Det skiljer mer på en samsung och iphone är det gör på den marknaden. Kopior är det knappast. Om man tycker det så har man dålig syn.
  +3

  Frågan kvarstår, varför kan de övriga telefontillverkarna skapa en egen design?

 • Sneaky

  Hur kan man få det till att detta har något med socialism att göra när det är två gigantiska
  multinationella företag som bråkar? Här kastar vi bara paj på mobiltelefontillverkare.

 • Anonym

  kenneth :@Sahandroid Sossar förlägger sig till socialism. Socialism bygger på att en apparat styr och reglerar folket, politisk form blir det staten.Om du undrar vilka som bryr sig om marknaden, och kämpar för att individen ska få välja vad den vill ha efter dennes behov. då kan jag förklara det. En borglig sida. Och de som kämpar främst för individens fria vilja är Folkpartiet Liberalerna och Centerpartiet.Kristdemokraterna och Moderaterna är gör vad du vill, bara du gör det inom ramarna, annars blir det piska. 0

  Fel.

  Det du tänker på är Komunism men även det är inte helt korrekt det heller. Kanske dags att läsa upp lite vad dom olika ideologierna egentligen står för?

 • Kevin

  bara jag som sår lagg på iphonen :o

 • Daniel

  @SIR

  Det kan Samsung också, Ta galaxy nexus exempelvis.

 • Kate

  Ingen här verkar ha förstått syftet bakom Apples stämningar. Det är fråga om ren marknadsföring. Det har inget att göra med att de skulle vara barnrumpor, pantent-troll eller något annat. De tycker inte ens själva att Samsungs produkter är kopior.

  Allt det handlar om är marknadsföring. Man vill få den tuffaste konkurrentens produkter att framstå som billiga och olagliga kopior.

  Det är extremt effektivt. Pressen skriver massor om Apple och för en okunnig Svensson så är argumenten från Apple lätta att svälja.

  Sedan håller jag med om att metoden är mycket tveksam, men det är fråga om marknadsföring. Inget annat!

 • Tanvir Rozario

  Jag är så glad att jag sålde min skitiga iPhone 4 för en Samsung Galaxy Note. Att Apple gör så här, gör bara att jag älskar Android mer och mer, för att Apple är haters. De är avundsjuka, för de vet att Android mobiler är bäst!

 • Johan

  Christoffer :
  Vilka jävla sossar.
  +20

 • Daniel

  @Kate

  Men då skulle jag ändå påstå att man är ”barnrumpor” osv. Känns ju som ren pajkastning bara. Om man vill framstå som ett seriöst och bra företag i sin marknadsföring ska man väl inte gå och kasta skit på sina konkurrenter. Vill man att folk ska handla av en så får man komma med argument som talar för sin egna produkt, varför den är bättre, varför folk ska köpa den istället för en Samsung osv. Verkar som Apple insett att de halkat efter och kör på smutsig ”marknadsföring”…

  Hade jag stått i valet mellan Apple och Samsung idag, har i alla fall inte Apple övertygat mig om varför deras produkt är bättre. Kanske de bör lägga krutet på ordentlig marknadsföring av sin produkt? ;) Sen bör man väl också säga att Samsung känner väl de flesta till? Ingen normal människa skulle gå och tro att de gör billiga och kassa kopior bara för att Apple säger så…om man nu inte är ett blint Apple fan förstås.

 • Kate

  @Daniel
  Det finns inget som säger att man inte får pajkasta konkurrenterna i sin marknadsföring. Det är ovanligt och olämpligt, men inte olagligt.

  Visst känner de flesta till Samsung, men långt ifrån alla är medvetna om att de har smartphones och surfplattor som är i klass med Apples till väsentligt lägre priser.

  När svensson ser en annons om Samsung-rea på mediamarkt i tidningen och sedan läser på nästa sida att produkterna är plagiat så blir man kanske inte lika sugen på dem längre. Man ska ha i minnet att Apple är ett av världens starkaste varumärken och allt som kommer från dem blir därför någon form av sanning i mångas ögon. Oavsett hur sant eller osant de egentligen är.

 • kenneth

  @Anonym
  Intressant att diskutera politik på Swedroid, känns så OT det bara går.

  Socialism lägger stor vikt på det statliga, att det ska vara kärnan i alla trevnad. Det går att slå i vilken uppslagsbok som helst. Socialism är ett uttryck som går att dela upp i olika fack där den mest extrema vänstersocialismen kallas kommunism. Det finns som sagt både höger och vänstersocialism. Där det hela handlar om hur mycket det statliga ska inneha och reglera.
  Och de jag diskuterar och tar upp nu, så det är ju klart att det hittas luckor i mina förklaringar. Förklara socialism rakt upp och ner textligt går inte i ett forum.. så jag tar världens största encyklopedi till hjälp istället, http://sv.wikipedia.org/wiki/Socialism.

  Det går ju att jämföra med detta http://sv.wikipedia.org/wiki/Liberalism.

 • Tycker att patentreglerna bör ses över snarast möjligt, att företag ska stämma varandra till höger och vänster är inte rimligt.

  Och om jag nu ska lägga mig in i den politiska delen så är äkta kommunism ett statslöst samhälle, så kommentaren ovan är ute och cyklar.
  Tack för mig!

 • pux

  Sammyhar ju en historia av att stjäla idéer ,namn och design genom åren. Men samtidigt är de oerhört bra på att förbättra med sin kopiering.

 • makkan

  Kenneth <— Du verkar påläst och för en gång skull välformulerade och proffsiga svar.
  Man undrar vilken planet "Anonym" är född på som hävdar att kommunism står för fri vilja. Är ju ganska enkelt att titta på kommunism regimer som finns/funnits. Cuba, sovjet, nord korea. Snacka om fri vilja? Rätt ironiskt att han dessutom tycker Kenneth ska läsa på.

  På tal om Iphone stämningarna som detta från början handlar om. -Pinsamt! Har själv bytt från Iphone till SGS 2 och är helnöjd.

  Bytte främst pga alla jobbiga Iphone monopol, man måste ha Itunes i datorn, ett hellvette att dela via blåtand om du inte äger en annan apple produkt osv.
  Nä skärp er Apple och lägg energin till att förbättra istället för denna sandlåde nivå.

 • Pickepock

  En tanke som slår en är hur utvecklingen skule se ut om dom lade alla pengarna på just utveckling istället på att stämma varandra…för vi betalar väl stämningarna i priset på produkterna va? :-)

 • anden12

  @Gordon_
  Nej, kommentaren ovanför dig är inte alls ute och cyklar. Samtidigt är det du säger inte heller fel. Tokigt va?
  Tack för mig.

 • lol

  pux :
  Sammyhar ju en historia av att stjäla idéer ,namn och design genom åren. Men samtidigt är de oerhört bra på att förbättra med sin kopiering.
  +1

  shit snack, alla härmar varandra

 • Godzilla facepalm. Apple vet nog inte vad konkurrens är för något….

 • Soptunnan

  @Swanden
  Det är ju just vad Apple gör! De använder smart marknadsföring för att hävda sig i konkurrensen. Man kan tycka vad man vill om metoderna, men är det någon som kan marknadsföring och konkurrens så är det Apple.

  (Nej, jag är ingen Applefanboy, även om inlägget kan tolkas så)

 • Steefzar

  NAAAAWWWW, Börjar Apple gråta för att dom inte är störst längre?

 • David

  Apple är sig lika och det blir deras undergång, folk kommer tröttna på deras stil.

 • RRR

  Johan :

  Christoffer :
  Vilka jävla sossar.
  +20

  +2

  Konsten att inte vara en egoist och försöka sätta sig in i andras situationer för de som har det svårare än en själv kan vara svårt.
  Som jag har förståt så går det en trend att man ska hata Sossarna speciellt bland yngre, det tycker jag är synd.

  Jag ser likheter med Moderaterna mer.

  1.
  Apple = Allt för pengarna, skiter i andra och vill ha allt själv
  Moderaterna = Allt för pengarna, skiter i andra och vill ha allt själv
  2.
  Apple = Jobs är Gud, allt han säger är rätt för dyrkarna
  Moderaterna = Fredrik Reinfeldt är Gud, allt han säger är rätt för dyrkarna
  3.
  Apple = Den som inte har råd att slänga ut den höga summan får inte ha en iPhone, de har inte lägre prisad smartphone att välja på. Sorterar ut vissa personer med sämre ekonomi.
  Moderaterna = Klasssammhället har återskapats av nuvarande regeringen, De med mycket pengnar tjänar på deras politik och de andra med sämre ekonomi är förlorare.

  Listan kan bli längre så klart men ta för guds skulle inte allt på 100% jag skrivit, vi kan säga 95%.

 • doc

  Stämningarna rör mönsterskydd o inte patent, och apple kommer att torska igen.

 • Tsukasa3

  jim :
  vem kommer komma med första patent kriget på platt teven.
  -tack och lov,så har inte apple byggt ngn än och jag hoppas att dom aldrig gör det heller.
  +9

  Det går rykten att Apple ger sig in i TV-branschen i år. Så ett nytt patentkrig är på ingång:
  http://www.trustedreviews.com/news/apple-s-tv-will-have-sharp-screen

 • cjb

  Nä nu är det dax, skall ut och leta upp alla personer som är lik mig och dra dom inför rätten och kräva miljoner..

 • Slusken

  Bruden hittade den här på sitt jobb för någon vecka sen.. Det är en gammal porttelefon så frågan är när fan ska det här företaget stämma Apple?

  http://imageshack.us/photo/my-images/35/aiphone2.jpg/

 • jimiboy

  gick från iPhone till samsung pga de är så inavlade på apple stt man kan bara dela blutooth med andra som har iphones och man ska ha itunes o skit, är helnöjd med samsung o kommer ej gå tillbaka

 • Gustav

  Skulle inte förvåna mig om apple har patent på den svarta eller vita färgen..

 • Karl

  Tsukasa3 :

  jim :
  vem kommer komma med första patent kriget på platt teven.
  -tack och lov,så har inte apple byggt ngn än och jag hoppas att dom aldrig gör det heller.
  +9

  Det går rykten att Apple ger sig in i TV-branschen i år. Så ett nytt patentkrig är på ingång:
  http://www.trustedreviews.com/news/apple-s-tv-will-have-sharp-screen
  0

  Bra, då kanske man får en bra och fungerande TV. :)

 • Khan

  SIR :
  Jag förstår dem.
  Varför är så många slamsung designkopior av iPhone!
  De andra tillverkarna lyckas ju designa något eget?
  +11

  Nu är ju knappast Apple så jäkla unika och originella de heller. Vi har alla hört citatet ”Great artists steal”(vilket han inte var originell nog att komma på först utan citerade Picasso). Nu tycker jag alla iPhones varit sjukt snygga med 3GS som etta(nu är ju problemet mer att telefonerna blir så tråkiga för de släpper en telefon varje år och oftast ser den exakt likadan ut som förra året) men originella är de knappast. Finns flera lurar innan iphone 4(som är den aktuella i detta fallet) som Iphone 4 liknar. Sen är det inte en hemlighet att Apples chefsdesigner(kommer ej ihåg namnet, britt som just blev adlad) inspirerats kraftigt av någon Braun designer från 60-talet. Flertalet Appleprodukter är direkt ”plankade” från Brauns produktkatalog.

  Jag är ingen större fan av Samsungs design, och visst liknar de ibland applelurar. Men att stämma dem för det är ju bara löjligt, då Apple knappast var först med den typ av design. Och vem ser inte skillnad på en SG2a och en iphone 4? Även om man kan variera designen såsom HTC och SE lyckats med, så är S2an knappast någon direkt kopia även om det finns likheter.

 • kenneth

  @RRR
  Det var intressant. Men det är då om man delar uppfattningen om att Moderaterna vill dela upp ett samhälle i rika och fattiga.
  Inte för att jag ställer mig på Moderaternas sida, jag tycker de nästan är minst lika konstiga som vänster folk. Då sossarna har öppnat upp mycket, och ställer sig på sossarnas sida i vissa frågor. Och övriga alliansen i vissa.. De tar liksom segel där de märker att det är bäst vind. och jag tror de är därför de stiger hos väljare.

  Men iaf. Apple är ett skitföretag. Eller inte företaget i sig. Utan mentaliteten som de har inom företaget, som de även pumpar ut till allmänheten.

 • Vad har sossarna med detta att göra?

 • haXxt

  Haha vafan, inte nu igen :D

 • DK

  @pux
  Roligt att du skriver detta, för det är exakt samma sak som Apple gör, förrutom när Apple gör det anser dom att dom har rättigheterna till designen, patentet etc fast någon annan har gjort det tidigare.

  Det som Apple stämmer nu med är Designskydd, som är liknande mjukvarupatent, fast nästan ännu värre. Apple kommer troligtvis aldrig stämma ett annat företag med äkta innovation som de själva uppfunnit/kommit på.

 • Malcom

  David :
  Apple är sig lika och det blir deras undergång, folk kommer tröttna på deras stil.
  +2

  Det gör de redan – det är redan så att man i allmänhet tar avstånd ifrån Apple numera och att det främst är yngre kvinnor som fortfarande anser att Appels smarphone produkter är något de vill ha.

  Det är för mig total obegripligt hur de lyckats så väl som de har gjort med sitt hemska inlåsta system, värdelösa AjTjunz och sunkiga teknik som dessutom inte går sönder så fort man tappar nallen.

  Nej – rättsprocesserna skall man nog se som ett tecken på att det är slut på idéer (ja egna idéer har de sällan haft – de är mest stöld) och att detta förebådar slutet för Appel.

  Jag skall skåla på deras grav (inte pissa på liken som Amerikaner brukar göra numera). Jag är lite mer civiliserad i min skadeglädje.

 • lxp

  Apple kanske gjorde de bästa och snyggaste prylarna en tid, då folk valde deras produkter av just den anledningen. De skulle i det här fallet behöva följa en av B&Os strategier. Dvs att helt överge designer som kopieras och hitta på något nytt.

 • Björn

  ********** j*vla mongon säger jag bara. Nu har de f*n försökt med allt. PINSAMT att ha Apple it detta läge kan man lungt säga! Måttet rågat?!

 • patts

  Apple, all publicitet är bra publicitet…. eller? Tror fan utveckligen kommer att stanna av pga alla dessa patentkrig som förs nu. Inte fan vågar man utveckla något om det resulterar i stämmningar pga att det man utvecklat kan dras i patentdomstol för att det har likheter med något annat som redan finns.

 • Sgt

  makkan :
  Kenneth <— Du verkar påläst och för en gång skull välformulerade och proffsiga svar.
  Man undrar vilken planet ”Anonym” är född på som hävdar att kommunism står för fri vilja. Är ju ganska enkelt att titta på kommunism regimer som finns/funnits. Cuba, sovjet, nord korea. Snacka om fri vilja? Rätt ironiskt att han dessutom tycker Kenneth ska läsa på.
  På tal om Iphone stämningarna som detta från början handlar om. -Pinsamt! Har själv bytt från Iphone till SGS 2 och är helnöjd.
  Bytte främst pga alla jobbiga Iphone monopol, man måste ha Itunes i datorn, ett hellvette att dela via blåtand om du inte äger en annan apple produkt osv.
  Nä skärp er Apple och lägg energin till att förbättra istället för denna sandlåde nivå.
  +16

  För det första, politik har inte att göra på en sida om Android.
  Men nu måste jag, för det andra, säga emot mig själv då jag anser att man inte ska kritisera andra om man gör det med felaktig information.

  Det har ALDRIG existerat ett kommunistiskt samhälle. Som någon tidigare skrev – ett kommunistiskt samhälle har ingen statsapparat. En kommunistisk stat genomgår en rad faser för att så småningom bli utan statsapparat i den meningen att hela folket är statsapparaten. Har ett sådant samhälle existerat?

  Nej precis, det är diktaturer som kallar sig kommunistiska, eller snarare, vi andra kallar dom för kommunister.
  Kommunism är tyvärr inget annat än en utopi.

  tack för mig och ursäkta det politiska utspelet.

 • Retur

  Bilden till artikeln var kol.
  Den hade varit ännu kolare om han levt.

 • Mr_Snarl

  Och vem var först med designen? Vem stal från vem?
  Samsungs photo frame från 2006.. en bit innan iphone.
  http://www.androidauthority.com/behold-samsungs-ipad-made-in-2006-21278/
  Eller denna ”pad” som kom för 15 år sedan..
  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1381528/Knight-Ridder-tablet-looks-just-like-iPad-17-YEARS-OLD.html

 • Kaptenkosk

  I call sandlåda!

 • Claustral

  It’s not about copying; it’s about there only being one way to make a device that is ”best” at any given moment.

  That machines for the same purpose evolve to look the same is normal. You see it in all technologies that are approaching maturity. It’s the same in nature and is called convergent evolution. The problem is that patent law tries to slow this down, and in the case of fast moving tech, the law is directly flawed.

 • Andes

  Men kan Apple lägga ner! Måste dem fuska för att sälja fler mobiler än konkurenterna?

 • Ted

  @makkan
  något OT, men tanken har inte slagit dej att dessa länder kanske inte var kommunistiska, och därför kanske inte kan anses representera kommunismen

  Ang att dom stämmer i Tyskland, kan det inte ha att göra med att apple faktiskt fick samsung galaxy tab stoppad just där och anser att det är lättare att åstadkomma ett förbud där än någon annan stans? även om taben bara fick säljförbud ett litet tag är det nog ändå kännbart om tio av deras mobiler blir stoppade i en av europas största länder(tillika ”kungen” över EU).

 • Anonym

  Jag förstår verkligen inte, har Apple tagit patent på avrundade kanter eller vad händer egentligen?

 • Anonym

  Kul att det verkar vara en HTC Desire i handen på Google snubben

 • Anonym

  Bara detta räcker för att bojkotta Apple, dom gör ju verkligen inte bra reklam ialafall. Hoppas skiten går i konkurs en vacker dag.

 • anonymous

  APPELS IOS suger helt totalt!

 • Osbourne

  Aplles OS suger ju helt totalt och dessutom är hålbarhetin den sämsta av alla mobiler på denn jord!

 • Mike Hammer

  iOS har ju sett likadant ut sedan dag 1. Vid varje uppdatering kommer det ”over 200 changes!” Men man ser ingen skillnad..

 • Robban

  @Christoffer
  Vaaaaa? Apple sossar? Hur tänkte du nu?

 • Robban

  Är det inte kul att den telefon som är snyggare än guds egen moder, iphone (enligt applotuckerna) å ena sidan är så oerhört mycket snyggare än alla andra konkurrenter, och å andra sidan är tydligen konkurrenterna så exakta kopior att det motiveras till en stämmning.

  Slutsatsen borde ju bara att samsungs grejer är exakt på öret lika snygga som äpplets..

 • Markus

  apple borde väl vara tacksamma att enheter som är överlägsna deras egna på något sätt efterliknar dem designmässigt. apple kan kanske tjäna på det och sälja några enheter på grund av just det. det finns ju alltid folk som ser en samsung utan att tänka på att det är en samsung, sen ser de apples liknande enhet i butik och köper den för ”den var ju trevlig och bra”.

 • Realhero

  kenneth :
  @Sahandroid
  Sossar förlägger sig till socialism. Socialism bygger på att en apparat styr och reglerar folket, politisk form blir det staten.
  Om du undrar vilka som bryr sig om marknaden, och kämpar för att individen ska få välja vad den vill ha efter dennes behov. då kan jag förklara det. En borglig sida. Och de som kämpar främst för individens fria vilja är Folkpartiet Liberalerna och Centerpartiet.
  Kristdemokraterna och Moderaterna är gör vad du vill, bara du gör det inom ramarna, annars blir det piska.
  +4

  Nej, tillbaka till skolbänken. Sossar är _inte socialister. Långt ifrån! Sossar är social-demokrater. Dvs för en marknadsekonomi. Social-demokrati har lika mycket med socialism att göra som national-socialism har att göra med vänterpartiets politik.

 • Werner

  Det finns bara ett fall där jag har en smula förståelse för att Samsung har använt en något för lik design och det är Galaxy S mot Iphone 3GS. De är faktiskt väldigt lika men i annat fall kan jag inte förstå riktigt.

 • JezteR101

  Retur :Bilden till artikeln var kol.Den hade varit ännu kolare om han levt. +1

  Jag bruker normalt sett inte leka språkpolis, och rätta stavfel, men……
  Kol är en lungsjukdom, nästan alltid orsakad av rökning, och jag förmoder att det inte var detta du syftade på….

  Finns en ganska bra anti-rök reklam, med en bild på en chic brud från 60-talet med cigarettrör i näven, och sen en bild på en rynkig, hostande tant från nutiden. Bildtext ?
  ”COOL – 1969, KOL – 2009”.
  Sug på den! Trevlig helg.

 • dt33

  Varför kommer stämningen nu efter nästan 1 års S2 har släppts? Darrar Apple på Samsungs framgångar? :)

Lediga jobb inom data / IT Företag
Metro söker frontendutvecklare Publicerad 14 Dec 2017
Nyexaminerad programmerare inom Ai, machine learning och deep learning! Publicerad 14 Dec 2017
Junior mjukvaruutvecklare med stort intresse för programmering Publicerad 14 Dec 2017
Javautvecklare med fokus på e-Hälsa Publicerad 14 Dec 2017
Testare Publicerad 14 Dec 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. LG V30 dyker upp i svensk nätbutik, sägs vara i lager 20 december
 3. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 4. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 5. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 6. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 5. Det här Googlade vi mest under 2017
 6. Kommer Huawei P11 ha samma sensorfält som Apple Iphone X?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons