Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Asus börjar uppdatera ZenWatch 3 till Android Wear 2.0 nästa vecka

Postat:
11:21 - 2017-07-05
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
I början var det tänkt att Android Wear-klockor i stort sett skulle uppdateras samtidigt. Tillverkare får inte ändra gränssnittet, vilket förenklar uppdatering till nya versioner av operativsystemet.
Det blev dock inte riktigt så i praktiken eftersom klockorna har så pass olika hårdvara – enhetsspecifika buggar har exempelvis uppstått. Uppdateringen till Android Wear 2.0 har försenats för flera modeller och en av eftersläntrarna är Asus ZenWatch 3.

Android Wear 2.0 kommer dock till sist att börja skickas ut till klockan 11 juli. Uppdateringen tillhandahålls i två vågor och den andra vågen inleds kring månadsskiftet juli-augusti.

 • Anders

  Min LG Urbane 2 har fått uppdateringen idag.

 • Smedhz

  Zenwatch 2 då? Väntat sen i Julas

 • Dan

  Men snälla, sluta med ”ändringar i gränssnittet fördröjer uppdateringar”-tramset. Har inte tillräckligt många tillverkare försökt förklara detta för att ni ska förstå? Gränssnittet är det minsta problemet.
  Senaste exemplet: http://www.mobil.se/nyheter/reportage/s-t-vlar-sony-mot-tiden

  Med Android Wear så får man inte göra några ändringar själv, utan allt måste gå genom Google. Det skulle i teorin hålla ihop allt och göra det snabbare, men det är ju tydligt att Google inte har bandbredden till detta.

 • blue mike

  jag vill så gärna gilla Android Wear och Android TV (har en Sony AndroidTV), men det funkar uppenbarligen inte riktigt med uppdateringarna. fast å andra sidan, det funkar ju inte heller speciellt bra på telefonsidan heller…. tråkigt

Aktuellt

Bäst i test: HTC U11.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 Plus
Huawei P10
Samsung Galaxy S7 Edge
LG G6
Samsung Galaxy S7
7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

7.3

Minitest av Xiaomi Mi Pad 3

8.4

Test av OnePlus 5

8.1

Minitest av Xiaomi Redmi Note 4X

9.1

Test av Samsung Galaxy S8 Plus

8.8

Test av LG G6

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS