Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

ASUS Google Nexus 7-ägare: Vilka är era synpunkter på tableten?

Postat:
11:47 - 2013-05-17
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:

nexus_7_next_to_box
Googles av ASUS tillverkade första androidtablet i Nexus-serien, Nexus 7, har nu sålts internationellt i cirka tio månader och har funnits på de svenska hyllorna sedan oktober i fjol. Då enheten presenterades på Google I/O 2012 så slog den oss med häpnad då det var den första Nexus-enheten som Google prissubventionerade, vilket innebar att plattan kunde säljas för ett pris som ungefär motsvarade komponentkostnaden.

Trots det låga priset, 199 dollar (cirka 1400 kronor enligt dåtidens växlingskurs) i USA, så bjöd Nexus 7 på mycket kompetent hårdvara. Ett Tegra 3-chipp bestående en fyrkärnig processor på 1,2 GHz, 1 GB RAM samt grafikkretsen GeForce ULP gav enheten ordentlig knuff, vilket kombinerat med en trevlig bildskärm och pekskärm gjorde plattan till en fröjd att använda.

Lägg därtill en byggkvalité och materialkänsla som trots en budgetprislapp lyckades med konststycket att andas premiumkänsla så hade ASUS och Google tillsammans lanserat något unikt på marknaden. Då vi recenserade Nexus 7 så kunde vi bara konstatera att den var alldeles fantastiskt prisvärd, även med den svenska – klart högre – prislappen.

Vi på Swedroid gör alltid vårt yttersta för att göra våra recensioner så uttömmande som vi bara kan, men oavsett hur noggranna vi än är så kan vi aldrig matcha den samlade kunskapen och erfarenheten från er, våra läsare. Vi riktar därför frågan till er:

Vilka är era synpunkter på Nexus 7? Blev ni som vi förvånade över hur kompetent hårdvara man fick för relativa småpengar, eller hade ni rentav förväntat er mer? Har ni sprungit på buggar och problem som vi missade i vår recension? Vad vill ni hylla, vad vill ni såga?

Som alltid är kommentarerna era – men bara om ni äger, har ägt eller har använt en ASUS Google Nexus 7 under en längre tid.

 • Belal Daabas

  Tycker den är skit bra och praktisk, men gillar inte storleken till förhållande till display storlek.

  Tycker att den har för stor ”död yta”. Annars är den utmärkt

  4/5 i betyg

 • Mikael Schatz

  Fick min under jul och satt länge o pilla med rom osv.. men tröttna fort eftersom man fick ta bort hela skiten.
  Nu sitter den uppe på väggen i v-rum och skickar musik trådlöst till högtalarna ser de som en funktionell digital fototavla med spotify!

 • Pontus

  ”dödytan” är till för att man ska kunna hålla plattan den utan att råka trycka överallt på skärmen

 • Hemskgren

  Jag är också mycket nöjd med min. Jag håller med om vissa mindre saker.

  betyg 4/5.

 • Erik

  Ibland kan jag sakna en kamera bak, men annars 5/5 i betyg.

 • dennisnp

  Kul tills att den låg igång och självdog pga batteriet var slut. När jag sedan skulle ladda den klarade den inte av att starta laddningsbara sekvensen, flimmer på skärmen sedan dog den bara. Fick googla och lösningen var att ta av bakstycket, koppla loss batteriet, vänta en minut, koppla in batteriet igen. Starta upp den i bootloader och låta den laddas för att sedan starta om den… Nice work Asus.

 • cornholioo

  Lekte mycket med den i början. Nu används den mest bredvid sängen

 • Tycker den e grym. Enda jag egentligen saknat är en lite bättre kamera bak kanske. Men har gått bra utan också. Framförallt får man otroligt mkt för pengarna även om jag bara har 16 GB versionen. Ger den 8/10!

 • Christian Östman

  Är super nöjd med min platta men saknar en notifikations led samt ett fullscreen mode för Chrome så man får bort lite av den döda ytan vid de virtuella knapparna när man surfar i landscape. Batteritiden är super och storleken är perfekt super smidig att ta med sig :) Och tycker att skärmen uppför sig bättre än förväntat i solen nu när man kan sitta ute.

 • Kalle

  Jag gillar den skarpt. Perfekt storlek.
  Det den mest har öppnat upp mina ögon för är ”Nexus enheter” i allmänhet. Jäklar va bra Vanilla android har blivit sedan jellybean har kommit. Så jag har bestämt mig för att hålla mig till Nexus enheter nu, både i padd-väg och när det kommer till telefoner. Svårt att annars ha samma OS version på två enheter samtidigt över en lång tid =)

 • Christian Östman

  Håller med köpte mig en nexus efeter att jag haft nexus 7 en stund, Vanilla Android är helt enkelt superbt.

 • Jimmy Olofsson

  Den funkar ju jättebra för mig. Används mer än telefonen.

 • Daniel

  Väldigt nöjd med min platta och den används dagligen när jag inte sitter vid datorn. Den bärbara används endast till skolarbetet, skulle annars inte ha någon nytta av den alls då plattan funkar utmärkt för den bärbara biten när man sitter typ i köket och vill kolla upp något osv. Lite synd att man inte kan ha 3G (har inte på min iaf) men det går ju förvisso bra att använda mobilen för internet om man är ute. Men brukar mest använda N7 hemma. Bra skärm, snabb, billig och mycket trevlig att använda. Sjukt nöjd! :)

 • Du glömde ett kommatecken mellan ”skit” och ”bra” ;)

 • Funkar bra! Köpte min N7 strax över 1000 lappen begagnad. Den har skärmknarr på vänstersidan som de flesta verkar ha, men inget som stör så värst. För det låga priset så blir man inte så petig. Skönt med en billig platta som man inte behöver vara så rädd om så att ungarna kan kladda på den. Skulle dock vilja att den hade samma yttermått men typ 8″ skärm. Lite större skärm så den perfekt för mig..

 • Eos95

  gillar batteri tiden, gillar verkligen smidigheten den går typ ner i en vanlig bakficka vilket är skönt… sen den bra prestandan och minnes storleken ochså bra, och otg stödet med nexus meida inportern, fyller alla mina behov. som ett smidigare komplement till datorn

 • varvstopp81@gmail.com

  Min var kanon innan men efter att batteriet tagit slut vill den inte starta upp som den ska. Står bara ”boot failed”, testat alla möjliga guider osv men det blir att ta kontakt med asus.

 • Lobster

  Funkar bra, men Tegra 3 är ju ett skämt. När man tex uppdaterar alla appar, så fryser hela enheten. Samma sak med Asus Transformer Prime. Det är nån ordentlig flaskhals mot ”disk” som tar ner upplevelsen.

 • LHelge

  Jag är väldigt nöjd med min. Enda klagomålet är att det trådlösa nätverket är riktigt långsamt. YouTube-appen måste buffra var 5:e sekund trots att jag har 100/100 Mbit uppkoppling och 802.11n WiFi.

 • Eos95

  det gillar jag :D

 • Nisse

  Köpte en till frugan i julklapp. Den har funkat bra. Men efter ca 3 månader blev skärmen svart och bara flimrade svagt när man försökte starta om enheten. Googlade problemet och det var tydligen ganska många som hade fått samma problem. tydligen så finns det lite för mycket utrymme på platsen där batteriet sitter. Så har man otur när man rör på plattan (t.ex. när den ligger i väskan eller vid transport) så kan batteriet hamna fel och plattan får då inte korrekt mängd ström. De flesta har löst problemet genom att bända upp plattan och rätta till strömkabeln. Men eftersom vi hade garanti kvar så lät vi återförsäljaren skicka iväg den på reparation. Tog 5 dagar och sedan dess har plattan funkat utmärkt.

 • Pontus

  Det finns en variant som har 3g men den är dyrare och släpptes ca ett halvår efter den vanliga nexus 7:an

 • PowerFluffy

  Jag äger en hel hög med plattor. En ASUS TF300TG, Samsung Galaxy Note 10.1 med 3G, Motorola Xoom 3G och även Nexus 7 wifi. Vilken platta tar jag med mig när jag drar ut? Nexus 7! Varför?

  Den är liten. Den får plats i min jackficka, den är snabb och har inte massa onödigt lull (tittar på dig note 10.1) och den är rolig att prova olika roms på. Men framför allt, de jag använder den till är att spela på den och konsumera nyheter.

  Fast allt är inte frid och fröjd. De som stör mig med Nexus 7 är hårdvaran. Jag tycker ASUS har haft allt för mycket kvalitetsproblem som exempel skärmar som spricker av spänningar i infästningen runt plasten och glappiga bakstycken och de största problemet där skärmglasen har släppt och börjat glappa.

  Det går att fixa många av dessa problem själv men de är ändå dåligt av Asus att tumma så mycket på kvalitén. Om man tar isär sin platta kan man exempelvis se att det saknas två stycken skruvar som skulle kunna hålla ihop plattan mer robust. Varför dessa aldrig skruvades i vet ingen men det är konstaterat att vara så på alla plattor som folk har tagit i sär på XDA iaf.

  Jag har själv fått DOA en platta och polaren fick DOA sin platta också. Men efter de så har min nya platta varit okej. Jag kan känna ett pyttelitet glapp i plasten baktill om jag verkligen ger mig tusan på att leta fel.

  När jag köpte plattan trodde jag istället jag skulle störa mig på avsaknad av SDkort. Men de har gått fin fint med 50GB Dropbox. fick de gratis via S3:an. När de dock slutar funka så vet jag inte hur jag ska få med mig allt dock.

  Vad jag hoppas på i nästa Nexus platta är:
  Fortfarande 7″, inte större! Då får den inte plats i min ficka. Betydligt snabbare nandchip. De mesta lagg som finns idag på N7:an är I/O-schemaläggaren som slår i taket. 3G hade varit praktiskt men inget måste. SD-kort praktiskt men tja.. jag klarar mig utan har jag ju märkt. 1080P Skärm! Gärna jämnare/bättre kvalitet bakgrundsbelysning. De är lite läckage på N7:an idag. Tror de är allt. snabbare CPU/GPU är ju självklart.

 • Robin

  Är sjukt nöjd med min N7, men det är en sak som irriterar mig. Har varit nere i Caribbean hela vintern, det är rätt så hög luftfuktighet där. Så det blir lätt fukt på skärmen och då slutar skärmen fungera helt. Medans min gamla HTC DHD fungerar utmärkt. Likaså upptäckte jag samma problem när jag kom hem, minsta lilla fukt på skärmen så knasar det.
  Men som sagt i övrigt så är jag väldigt nöjd, vill absolut inte bli av med min N7!

 • Allan

  Perfekt att läsa DN på när man pendlar till/från jobbet. Gillar den skarpt, fungerat i 5 månader utan problem. Ännu bättre när Sony uppdaterade PS3:ans youtube så man kan styra den via en android-enhet vilket fungerar bra med nexus 7:an.

 • Erik Svanborg

  …eller så är det svårt att göra en platta utan massa dödyta..? Detta är en gammal diskussion :) men det är knappast någon slump att plattor och telefoner (och skärmar i allmänhet) får mindre och mindre dödyta runt om skärmen…

 • phrusher

  Är väldigt nöjd med den! Hade med den på semestern i USA nyligen och köpte ett SIM-kort med data-abonnemang. Väldigt smidigt att ha tillgång till karta med restauranger, sevärdigheter och trafikinformation (tunnelbana, bussar och tåg) när man är ute på okänd mark. 10″ hade varit för stort att släpa på hela dagarna. Dock saknar jag en notifikationslampa som man blivit van vid med de senaste mobilerna.

 • oGre

  Kanonnöjd.

  Används av hela familjen.

 • AJonsson

  Också väldigt nöjd med N7an. Haft den sedan september i fjol – importerat via GB. Det man måste hålla fram är känslan i bakstycket, renheten iom att det är vanilla tillsammans med en prestanda som för det mesta är helt ok och storleken som är fantastisk!

  Dock finns det några buggar och andra problem som drar ner produkten från att vara helt 100%-ig.
  Market, jag menar Google Play, buggar vid uppdateringar. Mycket konstigt tycker jag. Skärmen flimmrar fram och tillbaka mellan appen man uppdaterar och dit man vill – nämligen i regel till nästa app som ska uppdateras för att kika vad uppdateringen rör.
  Upplever också att ramminnet á 1 Gb är i underkant vid surf. Antingen det eller så är det någon annan flaskhals vid mer surf eller multitaskande.
  Skärmsläppen. Har faktiskt det beryktade skärmsläppet på min enhet – skäms Asus, skäms. Dock märker jag inte av detta då mitt skärmskydd faktiskt trycker tillbaka skärmen på plats! Detta har gjort att jag inte skickat in den för lagning…

 • Kai

  Jättebra storlek, var mycket rapp i början. Tycker den slöat till sig lite tyvärr.
  Men Vanilla Android är alltid bäst mjukvarumässigt vad jag erfarit, iaf för egen del!

  Min fru har en också, hon är väldigt nöjd!

 • Perry

  Detta är ett youtubefenomen, har samma problem med min S3a. Att streama 720p film och serier från min NAS på lokala wifi är inga problem.

 • Köpte den i februari i år och var väldigt nöjd. Men efter ca. en månad började den stänga av sig själv, skärmen blev svart och flimrade bara när man försökte att starta (tydligen en vanligt fel). I slutet av februari lämnade jag in den på service och har fortfarande inte fått tillbaka den :/ Service ställe påstår att de väntar på besked från Google…^^

 • Tobias Friberg

  Köpte den nästan direkt när den kom till sverige.
  Väldigt nöjd med den, storleken passar mig perfekt… tycker dock att den känns väldigt budget när man håller i den.

 • William

  Problemet stavas Android.

 • Sverker Olofsson

  Sen i slutet av februari ? aa men shit va kasst… cashen tillbaka ögonabums…

 • Magnus Olsson

  Jag tycker också det är bra med ett område som man kan hålla den i, speciellt om man ska läsa en bok eller sen en film på den.

 • Magnus Olsson

  Min har fungera bra utan några större bekymmer, fungerar utmärkt som youtube-maskin vid sängen och att läsa böcker på.

 • niqn

  Köpte den samma dag som den släpptes i Sverige. Använder den dagligen rusktigt trevlig. Har inte haft några problem med den so far. Upplever den lika snabb som förut.

 • tunhuk66

  Jag älskar min. Den är precis lagom stor och jag har inte haft det minsta problem med kvaliteten (skärmsläpp, glipor etc) eller några andra irritationsmoment. Det enda på den fronten är att även min lider av det ruggiga problemet att den inte startar eller tar laddning när den ”gått ner sig”… men nu vet jag det och låter den aldrig gå under 10% som verkar vara gränsen. F ö kommer det där nog att fixa sig med 4.3 för det verkar ju vara ett 4.2.2-problem…

  Men i övrigt är den underbar. Saknar dock notis-LED och även vibration hade varit bra att ha. Jag har 32 GB versionen och det räcker utmärkt åt mig, saknar inte kort öht…

 • Crashtestdummyofsweden

  Mycket bra. På hemmaplan är Nexus7 den mest använda enheten (före mobil och dator). Nackdelar? Tycker att den är väldigt slö på att installera uppdateringar från Google Play, segar ner systemet rejält (jfr Galaxy SII som var mycket rappare). Synd även att den saknar en riktig (bakåtvänd) kamera samt att jag aldrig har blivit kompis med knapparna på högersidan som är svåra att nå.

 • patrik

  Perfekt som bok, och perfekt att stream video till tvn med. programera den för djupsömn såfort man släcker ner den så håller batteriet dessutom i en vecka. Jättenöjd

 • Lobster

  Ok, så det hänger inte på Tegra 3 att den bottnar när man tex uppdaterar appar? Det var nämligen likadant på min Transformer Prime. Eller är det ett och samma NAND till dessa?

 • Lobster

  När jag ska installera YouTube Remote så säger Play att Nexus 7an inte är kompatibel. Vilken app kör du?

 • Lobster

  Vilket abb köpte du? Sist jag var över så fanns inte detta, men det är ju absolut nåt jag vill ha nästa gång.

 • nexusen

  Den vanliga YouTube-appen funkar perfekt för det ;)

 • ArtSwitcher

  Riktigt bra. Den klarar av allt jag testat och blev även snabbare skär jag slängde in slimbean! Dock fick mitt ex glassläpp men skickade in den till Asus via Dustin och den va tillbaka på knappa två veckor och helt lagad! Kan lättrekommendera denna till nästan vem som helst.

 • ArtSwitcher

  Skär? Haha, när ska det ju stå^^

 • genkaan

  Love it, haft den sen den släpptes och läser mycket tecknade serier och kollar en del på netflix på den. Fungerar perfekt och har bra batteri tid. Skulle vilja ha den lite tunnare och lättare, enda jag skulle ändra

 • Lobster

  Åfan. Måste testas. :) Tack för tipset!

 • John-Erik

  Hur streamar du till TVn med Nexus 7?

 • Lubert

  Både nöjd och besviken på min. Den har i stort gjort det jag förväntade mig och det till ett väldigt bra pris. Den har knappast ersatt min laptop, men det var inget jag förväntade mig heller. Formatet är suveränt, precis så stort det kan bli för att stoppa ner i någon av mina fickor. Har själv inte haft några problem med skärmsläpp, som man läst så mycket om.

  En nackdel är att dom verkar ha varit överdrivet ivriga med att få till en minimalistisk design genom att dölja sidoknapparna när man ser den framifrån. Har inte vant mig vid att titta efter kameralinsen för att se hur den är vänd utan man får vrida och vända på den för att hitta knapparna när man ska väcka skärmen.

  Ett annat och större problem är att min vägrar att uppdatera till senaste versionen av JB. Jag har testat allt inklusive factory reset men den fastnar halvvägs igenom processen och det går tydligen inte att få bort nagging popupen som dyker upp varje halvtimma eller så. Känns lite sent att skicka tillbaks min N7a och att roota för att få bort uppdateringsspammet verkar vara en del jobb enligt de tutorials jag har sett. Får väl ta itu med det någon dag.

 • NikDroid

  Love it! använder den varje dag, främst att kolla på streams (Twitch, Viaplay) men även att kolla facebook och allt sånt jag inte orkar starta datorn för att göra. Det enda jag saknar är hdmi utgång för att kunna få upp bilden på tv’n.

 • John-Erik

  Mycket nöjd och den är så kompatibel och pålitlig. Man skaffade en platta för att göra lite tekniska lösningar i vardagen som att läsa pdf, surfa, streama, spela retrospel, skriva anteckningar, agera musikspelare.
  Pålitlig genom att den alltid lyckas streama på ett eller annat sätt och att appar fungerar riktigt bra på dem. Man slipper liksom oroa sig om något inte funkar.

  Trots lite uppförsbacke på pappret med avsaknad för microSD-slot och HDMI. Men detta har lyckats komma runt i vardagen ändå. Mina bluetooth-tillbehör, högtalare, spelkontroll och tangentbord.. det bara funkar och väldigt snabbt också. Jag har också insett att androids akilleshäl med skriv-program inte är så dåligt egentligen.. Google drive är det bästa som finns. Därutöver funkar det mycket bra att använda molntjänster. Sen är Jelly Beans 4.2 tangentbord bäst. Otroligt kompetent med svepfunktionen och bra ordförråd å sen är det så jäkla enkelt att lägga in nya ord.

  Jag behöver ladda den nästan varje natt. Varför då? Dålig batteritid? Nej, den ersätter min dator så mycket att den används typ hela tiden!

 • recman

  Bättre kamera än vad? Jag har ingen kamera bak på plattna.

 • Lite felformulerat från min sida. Menar givetvis en bättre kamera bak också utöver den fram.

 • riptide

  Jag är mycket nöjd. Använder den mest till att spela retro- och emulator-spel men även kolla film när man är reser. Jag kommer nog använda den mer framöver som en fjärrkontroll till mina mediacenter och andra prylar i hemmet som går att styra, ska bara få tid att sätta upp allt.

  Kör Pranoid Android som ROM men har även testat SlimBean och CyanogenMod men fastande för PAs möjlighet att bestämma presentationsformat för apparna. Vanilla har för lite features inbyggt så det blir snabbt begränsande för mig.

 • Marten Woxberg

  Använder min förvånatsvärt lite

 • Guest

  Funkar mycket bra även om den är lite småseg ibland, använder ett logitech K810 tangentbord till när man ska skriva långa mail och har bytt ut min dator nästan helt mot Nexus 7an för det dagliga internetanvändandet.

 • jon söderqvist

  Min hade tidigare ett problem som gjorde att touchskärmen klickade runt av sig självt och ibland tog den inte emot input alls. Första gången jag lämnade in den på lagning så gjorde det ingenting med den så fick skicka tillbaka den till Tjeckien igen. Andra gången byttes skärmen och nu fungerar den bra.
  Den gör vad man kan förvänta sig men jag tycker batteritiden är dålig. Kolla batteritiden på min Ipad 3 http://i.imgur.com/VqBJxzF.jpg , den var ju mycket dyrare så man kanske inte ska jämföra men det är svårt att låta bli. Nexus 7 lever inte ens i närheten av lika länge.

 • Razpootin

  För att dölja uppdateringsinformationen som visas i notifieringsfältet går du bara in i inställningar, trycker sedan på ”senaste appar knappen” och sedan långtrycker på inställningar, du får upp en ruta och väljer appinformation. Sedan är det bara att avbocka ”visa notifikationer”.
  Är inte alls säker på att det står som jag skriver, för jag har allt på engelska. Men efter det så bör du inte störas av några fler meddelanden högst upp i alla fall.

  Och för att svara på Swedroids frågor:
  Så är jag grymt nöjd med plattan.
  Jag kan endast se två stora minus (ett är åtgärdat iom senaste updaten).
  Att den gjorde ”Random Reebots” innan 4.2.2, men som nu som sagt är åtgärdat.
  Och det andra är att den är en liiiiten aning oresponsiv när man sveper med fingret i vissa appar såsom Chrome och YouTube.
  Annars är den allt jag förväntade mig, perfekt storlek, bra batteritid, bra skärm, snabb i operativet, snygg, skön osv.
  En annan liten detalj är att USB kabeln som följde med var glapp. Den passade inte riktigt i ingången på plattan så den höll på och slog av och på laddningen stup i kvart. Annars väldigt nöjd för de pengarna jag gav.

 • joelbitar

  Mycket bra, Nexus 7an har blivit min huvudsakliga ”dator” hemma nu, med ett K810 tangentbord för de extra långa mailen tycker jag man kommer väldigt långt. Ibland tycker jag att den laggar lite vilket stör mig ibland dock.

 • Joel Troedsson

  När jag var i USA gick det utmärkt med abonemang från AT&T. Finns säkert också kontantkort med surf.

 • recman

  Ah, tänkte jag missat nån variant som hade både bak och fram. :)

 • Johan

  Den funkar sjukt bra, speciellt för den pengen. Men, det hade inte skadat med en högre upplösning på skärmen (i övrigt är skärmen faaaaabulous ;), lite längre batteritid och att surfningen funkade bättre med Opera (det hakar upp sig rätt ofta, fast det har nog mer med Android än N7:an att göra…)

 • LHelge

  Det stämmer nog. Fungerar utmärkt att kolla YouTube via Chrome när jag tänker efter, men appen bara buffrar.

 • Johan

  edit: Det ska vara Chrome, inte Opera…

 • Johan

  som Perry säger: Det är inte N7:ans fel, det är YouTube som snålar med bandbredd. Personligen kan jag knappt kolla på youtube alls, varken på PC:n, N7:an eller nått annat för att de stryper min anslutning.

 • Mokey

  Man får vad man betalar för.. Lite lagg här o där.. Lite appar som inte är kompatibla som dom ska..(trots ren android) bla mx player..skärmen känns så där.. Men för priset OK…

 • Leon Cort

  Förstår att det är svårt att inte jämföra, men tror det mer har o göra på batteristorlken än något annat, vilket är en bekostnad på det valda storleksformatet. Håller dock med dig att generellt sätt så hoppas jag överlag på ny batteriteknik istället för att bara göra allt större.

 • Lubert

  Tack Razpootin! Jag hittade inte exakt det du beskrev men har stängt av notifikationer i ”Ramverk för tjänster från Google” och det tog som du beskriver bort raden i notifieringsfältet.
  Tyvärr dyker popup-notifikationen fortfarande upp och såvitt jag kan förstå så måste man installera en app som kräver root för att kunna få bort den.

 • Franggio Hogland

  Ursäkta men vad pratar du om? Mx player funkar prima. Eller Försöker du köra någon Neon version?

 • Hehe. Tyvärr inte. Men att ta kort med framkameran nu är totalt meningslöst….

 • Anonym

  Största problemet för mig är att den inte fungerar i 5GHz läge för Wifi samt att skrivhastigheten till flashminnet är väldigt långsamt. Skärmen kunde läcka lite mindre också.

 • brundin

  Ett av dem bästa köp jag gjort, en fröjd att använda.. Använder den överallt

 • dennisnp

  Har du tagit av bakstycket och kopplat bort batteri kontakten och sen i med den igen. Sedan i med laddkabeln och snabbt försöka starta upp bootloadern?

 • Gonden

  Har två inom hushållet och de är ganska sega. Inte speciellt responsiva jämfört med exempelvis Nexus 10. Ibland blir man frustrerad över hur sega de är, framförallt när man spelar ingress.

  Sedan att de tagit bort möjligheten till WiFi-tether på 3G-varianten är trist.

 • dennisnp

  Ipad 3 har ett batteri på 11,666 mAh
  Nexus 7 har ett batteri på 4,325 mAh
  Finns en anledning som sagt ;)

 • Krister

  Jag stör mig på avsaknaden av minneskortsplats; säkerhetskopiering kräver en extern dator och dessutom har apparna nästan fyllt lagringsutrymmet, så audio och video ryms knappt på enheten.

  Jag saknar dessutom främre kamera för att skanna QR-koder, att lägga upp annonser på Tradera och så vidare.

  Ja just det, när man är utomlands eller i glesbygden är en FM-radio rätt skönt att ha; även detta saknar jag hos N7, även fast jag har en i telefonen.

  Jag har i stort sett alltid med mig N7 (och alltid en telefon) så jag funderar starkt på att byta till Fonepad, men för den som kan leva med ovanstående begränsningar så är N7 i allt övrigt rätt fenomenal, speciellt till det låga priset.

 • phrusher

  T-mobile. Först fick jag ett vanligt telefonabbonemang eftersom de inte kunde säkerställa att enheten skulle registreras som en platta men så fort SIM-kortet var i och de såg att den tolkades som surfplatta så ändrade de abonnemang till rent dataabonnemang. $10 för start-kit och $15 för 7 dagar inkl 300MB data. Det räcker utan problem så länge man inte strömmar musik eller video.

 • Marcus Roos

  Köpte min tidigt. Det var min första tablet. Kunde liksom inte se nyttan med tablets tidigare och jag köpte den mer eller mindre enbart för att visa noter och ackord-analyser på.

  Fann ut att 7 tum är i det minsta laget för att ha som notblad. Men fann också ut att en tablet är användbar till så mycket mer.
  Att maila, surfa, titta på bilder osv.

  Använder min N7 väldigt mycket. De få tillkortakommanden den har, vägs upp av det bra priset.

 • phrusher

  Root på N7 är ganska enkelt. Finns en variant som man inte behöver låsa upp bootloader så allt innehåll finns kvar. Kommer dock inte ihåg vad det hette men google + xda borde lösa det problemet :)

 • PowerFluffy

  Vad exakt för nand det är som sitter i dessa vet jag inte. De går säkert att undersöka. Men lagget som uppstår då man exempelvis uppdaterar appar i bakgrunden är inte cpu-spikar utan nandchippet som jobbar för fullt. De man kunde ha gjort lite snyggare i programvaran är att i/o-prioritera belastningen snyggare så inte nandet blir så maxat. Säg att du exempelvis vill surfa så ska bakgrundsuppdateringen körs in lite långsammare och på så sätt inte störa användarupplevelsen. Man kan ändra io-prioriteten om man rootar. Men jag tycker stock borde vara bättre optimerad än den är.

 • ZoneCracker

  Använder den inte lika mycket som jag borde egentligen. Men jag är nöjd med den. Lite lagg då och då. Det jag stör mig mest på är att kanske WIFI-anslutningen inte är så stark som t.ex. i min S3’a.

 • Lindman

  Användes flitigt när jag hade en S3a, när nexus 4an kom med samma mjukvara fast bättre hårdvara så har den samlat damm.

 • dedmau5

  Tjejen använder den jämt! Däremot har den börjat tappa touchen :( Digitizern är väl liffa, så det blir till att tala med Asus, antar att man kan få byta eller nått…
  men annars är den mycket bra! :)

 • mikke

  Använder den i bilen till att streama musik samt att navigera. Tyvärr är GPS-mottagningen inte helt kanon…

 • Mikael

  Jag har råkat ut för liknande, att den efter att batteriet tagit slut og man kopplar in den till elen og försöker starta den så stänger den av sig direkt. Jag hittade lösningen på nätet att man ska gå in i recoveryläge og stänga av den där. Efter det ska man dra ur sladden og stoppa i den igen, sedan går den att använda igen.
  Något annat jag sakar är att den inte har mikrofoningång i 3.5mm-jacket.

 • magnus78

  Mer rättvist att jämföra med iPad Mini som har 4490 mAh.

 • Guest

  För navigation behövs inte meterprecision och är din sämre är det nåt fel på den

 • Oskar Tegby

  De enda nackdelarna är att kanterna är onödigt stora och Play Store suger i Sverige än så länge. Den senare är inte helt Googles fel.

 • RambIer

  Toppen bra surfplatta. Bra prestanda, alla spel har funkat på den hittills. Den används dagligen av nån i familjen som ändå har egna androider, tillomed frun som har en N4:a (då hon har slut liv på candy chrush). Bra batteritid. Har inga problem med att minnet är snålt. Då jag lix kör dlna till TV:n så har jag lagt in en app för att streama musik o film. Har den dessutom som fjärrkontroll till TV:n.

 • Daniel

  Den används flitigt! Ångrar absolut inte köpet! Skulle vilja ha LTE på den bara.

 • Jonas Larsson

  Köpte först en ZTE Light som jag lekte med men ledsnade för att den va så trött.
  Sen blev det en Motorola Xoom som jag verkligen gav en ärlig chans att ersätta min PC med, men det gick inte alls.
  Köpte sen N7 bara på impuls bara för att den va frän å billig.
  Blev helt frälst och den har varit som en kroppsdel i ett halvår nu.
  Enda felet va att batteri kontakten åkte ur å glappade så den bara tryckte jag i igen så va allt bra.
  Lösningen/problemet på tablet för mig va att jag såg min Xoom som ersättning för dator vilket gjorde den ”kass”.
  N7:an använder jag som en stor smartphone å den e GRYMM till det.
  Dvs 10″ ”kass” dator, 7″ kanonbra smartphone.
  (Japp, jag funderar på att ersätta min GNex med en Fonepad.)

 • Andreas Möller

  Den är verkligen bra, mycket prisvärd!

 • Micke

  Min dotter fick denna då vi är på sjukhus väldigt mycket. Hon är 5 1/2 år och spelar, tittar film och ”pluggar” med den. Jag lånar den ibland till att ha lite kalkylblad med medicinering mm. Köpte med ett skydd i läder från Targus. Hon har tappat den i golvet otaliga gånger, slagit på den i frustration när hon inte klarar vissa banor i spel. Tro det eller ej men för en vecka sen så på nått sett så lyckas ungen tappa den i hundarnas vattenskål som givetvis var full med vatten. Den låg inte länge i men ändå. Inte ett fel. Helnöjd med denna, smidigt format att ha med sig och såååå prisvärd. Har 32Gb modellen. Rekommenderar denna stark.

 • GrinigGammalGubbe

  Varje dag, minst 45 minuter sitter den klistrad i mina händer, barnen har varsin och frun sin egen. E-böcker, TED, pocket cast, räkningar…ja, nästan allt…skriva längre texter kan vara lite tärande på tålamodet….sedan är Chrome lite degig och laggar ett uns för mycket…annars är jag fortfarande kär!

  Edit: jag har nu laddat med Firefox efter att jag har läst tråden, och nog måste jag säga att Firefox upplevs som bra mycket snabbare och ”snappier”!

 • KallePistol

  Underbar platta som jag använder flera gånger i veckan när jag inte orkar släpa med bärbara datorn, perfekt batteritid för en dags användning. Använder den för i princip allt jag gör med datorn och lite till (som att t.ex läsa böcker).
  Måste man klaga på någonting så är det väl den tjocka ramen.

 • Toni

  Älskar min lilla Nexus 7a.
  Den har jag alltid med mig. Alla mina böcker är med mig och den mesta av min musik, något nytt avsnitt av favoritserien och arbetsdagen är räddad.
  Kommer beställa mig en Nexus 4 nästa vecka då vanilla android rockar och så fort nästa version av 7an kommer så blir det en beställning.

 • bags

  Nja, seg och oanvändbar. Som man tänker sig en platta.

 • Slibb

  Lämnade in min för fjärde gången i början på veckan, jag vill INTE ha en ny kan jag säga.. Knarrande chassi, och halvsjaskig byggkvalité. Aux och bt har inte heller fungerat på min. Jag har alltid förespråket både ASUS och Android men den här pjäsen imponerade då inte på mig i någon större utsträckning. Visst är den smidig men efter tredje gången när dem bytade ut både moderkort och lcd var det inte lika kul att äga den.

 • Kallevalle

  Gissar att du bara tänkt…..
  Min fungerar utmärkt, skit nöjd rent ut sagt!!!

 • Alexander Atkinson

  + Behändigt format
  + Bra grepp på baksidan
  – Kass skärm
  – Seg och hackig i flytet

 • Adamski

  Här gäller det att vi som är nöjda med våra 7:or hörs, annars tenderar ju sånthär att bli de missnöjdas forum.

  Jag har haft galaxy 10.1 och galaxy 8.9 tidigare, men nexusen är den första riktigt användbara plattan. 7″ är perfekta storleken. Plattan är inte blixtsnabb men helt klart godkänd. Jag har inga problem med skärmen eller med något annat för den delen. Och till sist men inte minst, så är vanila android gudomlig.

 • Andreas Lindhé

  Jag funderar på att skaffa nästa generations N7. Dock är jag lite osäker på om det är rätt storlek.
  När känner ni att den är för liten, och när känner ni att det är skönt att den inte är större?

 • Gero

  Supernöjd

 • Niklas

  Jag är väldigt nöjd med min. Den har ersatt både telefon och dator på många punkter. Vissa säger att den laggar, det har jag inte märkt av alls, men det kanske är för att jag använder mig av Nova launcher. Skärmen skulle kunna vara bättre, men det är inget jag stör mig supermycket på.

 • tunhuk66

  Troll

 • tunhuk66

  Stämmer, gränsen verkar gå vid 10 procent. Ladda redan när första varningen på 15 (är det väl) kommer men iaf innan 10 så uppstår inte problemet. Vekar vara ett mjukvaruproblem. 4.2.2

 • Mats

  Mycket nöjd med min med följande undantag
  – saknar vibrationer
  – streaming av musik via Blåtand hackar ibland

 • David

  Väldigt nöjd med min. Dock kunde den automatiska ljusstyrkan få ställa skärmen på en lite ljusare nivå än vad den gör.

  Kör även Apex launcher då jag tycker standardhemskärmen i android saknar några grejer.

  Men man får mycket surfplatta för pengarna och kan utan tvekan rekommendera den till vem som helst.

 • William

  För att jag säger som det är? Sanningen svider ser jag…

 • tobbbbe

  Jag har aldrig varit så nöjd med en gadget tidigare! Den är väldigt lätt att ta med sig och jag använder min varje dag

 • tobbbe

  Den känns ärligt talat nästan aldrig för liten. Har hänt någon gång när jag tittat på film i sängen någon att tanken slog mig att det skulle vara nice med tio tum

 • Pete

  Det går inte en dag utan att jag använder den, fruktansvärt nöjd, perfekt storlek, bra hårdvara, ser fram emot nästa version, ett givet köp redan.

 • Alexander Reissig

  Använder den ofta, men hade nog använt den mer om vi i sverige haft mer av google play med tidningar, musik mm. readly va ju bra det kom iaf.

 • Belal Daabas

  Jo, det vet jag… Men lite mindre dödyta hade varit bättre…

 • dz321

  Köpte den främst för att använda den till och från jobbet och använder den också till det varje dag. Det är den första enheten jag haft där jag känner att allt bara fungerar som det ska och där det inte direkt finns något som är ett problem. Detta gör den väldigt trevlig att använda.

  Däremot har jag svårt att se behovet av en surfplatta överhuvudtaget om man inte just använder den medan man åker. Hemma använder jag hellre min bärbara dator då det fortfarande är som dag och natt att använda en surfplatta mot en riktig dator.

  Det enda negativa är storleken, men det är samtidigt en positiv sak då den fortfarande är så pass liten så att man kan ha den i en innerficka och inte behöver någon extra väska eller annat. Skulle dock gärna se att man gjorde kanterna en aning mindre eller förminskade enheten ytterligare för går man på stan eller är utomlands är det lite jobbigt att gå omkring med en så stor enhet. Samtidigt gör den stora skärmen, till skillnad från en mobil, plattan riktigt användbar när man just är ute… så det är lite 50/50 på att gå omkring med den.

 • dz321

  Sällan att den känns för liten. Enda gången är om man jämför med en 10″ platta, men att göra det är svårt då jag känner till få som tar med sig sina 10″:are utomhus överhuvudtaget.

 • dz321

  Tråkigt, har verkligen själv haft 0 problem med min. Hur lyckas du få allt knarrande, försöker du bryta plattan?

 • dz321

  Precis — det där med att kunna ha med sig den är det som är avgörande. Ser sällan folk ha med sig sina plattor på 10″ medan jag aldrig lämnar hemmet utan min då det inte är en ”grej” att ta med sig den överhuvudtaget. När man väl ser folk sitta på tunnelbanan med sina 10″ ser det bara konstigt och obekvämt ut. Själv kan jag hålla min platta stadigt i ena handen om det skulle krävas då baksidan på N7:an ger så pass bra grepp så att det är möjligt (det kan man inte tro).

 • John

  mycket bra platta i det stora hela, jag är nöjd!

  några minus som är viktiga för mig:
  – dålig ljudinspelning, massor av brus.
  – dålig färgåtergivning på skärmen
  – sd kortsplats och 3g borde vara standard. kan inte kosta mer än några tior extra i tillverkningskostnad.

 • dennisnp

  Recovery gick inte för mig alls. Var tvungen att koppla bort batteriet först, sedan gick det.

 • Emil Laxeta

  Kul att se att Google börjat köra med IKEA konceptet ;) Sälja stora volymer till ett lågt pris hehe ;)

 • Snorvalpen

  + Bekvämt format, väldigt smidigt att läsa e-böcker/comics i (har läst 5st böcker utan problem).
  + Skönt material på baksidan.
  + Får plats i lösa byxfickor samt i jackan!
  + Bra batteritid (plus minus 7 dagar när den används för 45min läsning om kvällen)

  – Lite backlight bleeding (endast märkbart på natten utan annan ljuskälla)
  – Placeringen av volymknapparna/power. Svåra att nå när plattan ligger ner.

 • Verbal Kint

  Har haft min läsplatta sedan i november. är fantastiskt nöjd. Storleken är perfekt. Mycket bättre än en 10:a. Passar till och med i vissa byxfickor, annars smidigt i jackfickan eller innerfickan.

  Använder den varje dag till att läsa böcker, surfa framför tv’n, lite spel och annat.

  Materialet på baksidan är skitskönt. Bra grepp. Varför gör man inte mobiler med samma ryggmaterial?

  Chrome suger. Hackar som fan. Firefox funkar mkt bättre.

 • Bobba

  [ROM][4.2.2][AOKP/CM] Nexus 7 Vanilla RootBox 3.9.1[Per-App-DPI][PIE]

  Jag är väldigt nöjd med min Nexus 7:a. Den funkar klander fritt hela tiden. Använder den för slösurfning i tv soffan, spela lite spel och att kolla på Netflix och Youtube i sängen. Jag har ett smart fodral (magnet i locket) som jag köpte på Ebay för 80 kr som jag är väldigt nöjd med, det har inbyggt stöd så man kan ställa upp platan i landskaps läge vilket är smidigt, det går även att rotera platan 360 grader när den sitter i fodralet vilket också är praktiskt ibland. Och för alt detta så betala jag under tvåtusen kr. Super nöjd.

  Det enda som jag ogillar är att Google tyckte det var en bra ide att slänga in en annan version av Youtube appen som man inte kan ställa in vilken kvalitet man vill att den ska spela upp videos i automatiskt på apparater utan tillgång till mobilt internet. Detta medför att när jag ska titta på videos, efter som att Nexus 7:an 90% av tiden jag använder den är ansluten till antingen 2 Mbit ADSL eller 3G delat från min telefon, så måste jag varje gång ett nytt klipp startar trycka bort HD från Youtube spelaren. Lite av ett dagens glesbygds problem men ett irritations moment i vardagen hur som helst. Men det är också det enda negativa som jag har att säga och då rör det endast en liten del av mjukvaran på platan.

 • egendomligt

  Jag tycker skärmen är kass, och trots quadcore känns den inte särskillt rapp. Min S2a har många gånger kännts snabbare i gränssnittet etc. Detta trots överklockning till 1,5 Ghz och diverse tuning.
  Med det sagt tycker jag ändå att den är riktigt prisvärd. Den funkar utmärkt för surfning och de flesta spel, och går ner i innerfickan på jackan.

  Jag ser fram mot en Galaxy Tab 7/8 med OLED-skärm och riktigt tunna kanter… (någon annan tillverkare går lila bra, men OLED ~ samsung..)

 • Johan Lawless

  Sjukt prisvärd! Nöjd överlag. Saknar vibrationer, fick dock lämna in den för att den började flimmra och låta som fan när batteriet sjönk till 0%. Fick tillbaks den med spräckt högtalare istället så nu är den inne på service igen.

 • Mac

  Har tyvärr haft problem med skärmen som trycker av sig själv. Men hoppas få tillbaka den snart med ny skärm och då kommer jag vara jätte nöjd med tanke på vad man betalat!

 • MetadonPatient

  Du glömde det dyraste och det allra viktigaste för att ge plattan 3g, nämligen certifieringen och licenser. Därför kan priset skilja upp mot och omkring 1000:- mellan en Wifi- och 3G-version.

 • Kanske bästa prylen jag nånsin köpt. Min 7a använder jag ett par timmar om dan, har inte haft några problem sen jag köpte den i januari. Det enda som jag tycker är trist är att den precis som alla bärbara elektronik prylar har för dålig batteri kapacitet. Ett par timmars spelande samt nån långfilm så är batteriet tomt. Trist då man gärna själv hade orkat sitta en stund till. Älskar det faktum att den är såpass kraftfull så att man kan spela spel typ gta3 och liknande. Har haft några andoidtelefoner men har inte tidigare kännt behovet att köpa betalappar, nexusen har helt ändrat min inställning till det. Nu tycker jag rentav att det är kul att kolla in betalappar för att köra på plattan. Hade den vart vattentålig, haft en skysst kamera samt gått at ringa med så skulle den lätt få följa med överallt istället för min xperia v.

 • Josef Svenningsson

  Min N7:a har blivit som en nusse-filt för mig. Jag har svårt att vara utan den. Jag läser, spelar spel, lyssnar på musik och surfar på den. Den är det första jag ser på morgonen och det sista jag ser på kvällen.

  Det enda problemet jag har med den är att jag börjar få missfärgningar på skärmen. Inget jättestörigt eftersom det inte syns så mycket, det är bara vissa färger där problemet visar sig. Jag skulle nog egentligen ta och lämna in den dock, men jag har svårt att skilja mig från den.

 • Joakim Cedergren

  Är grymt nöjd med min N7:a. Kvalitén har varit toppen, prestandan grym, jag tror aldrig den har hackat, inte ens med fullt ös multiball i StarWars Pinball (som är ett spel som i sig motiverar ett köp av N7).
  Jag var rädd för att sakna 10″, kamera och SIM-kort. Men icke. Visst, jag har vid några enstaka tillfällen saknat SIM-kort, men det har varit så få gånger att det inte hade motiverat de extra pengarna. Kamera och 10″ har jag aldrig saknat. Tycker 7″ är klockrent för mina behov.
  Detta är helt klart den bästa android-manicken jag hållt i min hand.

 • insight_66

  Antagligen ett av de bästa köp jag gjort och jag använder den konstant vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Man får sjukt mycket för pengarna.

 • Felix

  Underbar helt klart ett av mina bästa teknikköp någonsin.
  Har haft ett antal android lurar innan men alltid varit missnöjd… Nexus 7 visar hur android kan vara när det är som bäst.

 • Is_it

  Sjukt nöjd. Enda lilla gnället/missnöjet är batteritid när man kör WiFi (fastän den inte är uppkopplad så verkar den dra sjukt mycket batteri. WiFi av = håller länge) samt att man inte kan ringa med 3G. Annars har jag inte haft några problem alls på 6 mån faktiskt…

 • patts

  Köpte 32gb wifi för knappt en månad sedan. Och jag är överlag nöjd. Plattan är rootad och upplåst. Har dock märkt av en del buggar så som att skärmen helt plötsligt är svar och inte svarar på knapptryck.. tydligen ett vanligt fel har jag märkt på forum runt om. Går att lösa genom laddning i + volym ner + Power. Har hänt mig 3 ggr sen jag köpte den.. lite surt. Annars en kompetent platta till ett bra pris.

 • Vadå onödigt? Dom måste ju ha plats för hårdvaran? Herregud..

 • Graspar

  Rotad, Paranoid Android. Wifi 32 gb

  Bästa prylen jag ägt, alla kategorier. Fick min som present i november och har nog sedan dess inte varit mer än trettio meter från den över fyra ggr.

  Perfekt storlek för att bära med sig överallt. Enda man kunde önska sig är att det gick att ringa med den, en bakåtriktad kamera och utbytbart batteri så man kunde ta med sig ett extra när man går ut. Då skulle jag dumpat mobilen och bara kört N7.

  Har inte haft några som helst problem med screen lift eller andra problem man läst om. Antar att jag haft tur.

 • Voi

  Har lämnat in min för fjärde gången för att få häva köpet pga en byggkvalitet med ”premiumkänsla”. En skärm som dom inte kan limma fast ordentligt (tre försök fick serviceverkstaden ändå) det kallar inte jag premium. Den lossnar varenda gång på vänstersidan och sticker upp 1 mm ovanför ramen och det ser skit ut. Jag vet att dom flesta nöjda inte tittar efter såna saker så jag är glad för er skull. Jag kommer nog inte skaffa en ny om krediteringen går igenom trots att jag i övrigt verkligen gillar allt med den. Men att inte kunna limma fast en display riktigt 2013, det är overkligt. Kommer nog faktiskt vänta på acer w3 om den inte blir för dyr.

 • Thomas

  Köpte min i januari o har hittills inte haft några problem med den. Surfar ofta o mycket i soffan o vid köksbordet när jag dricker kaffe. 7 tum är precis lagom. Förstår inte varför 8 el. 10 tum skulle vara bättre? Den täcker mina behov och som någon tidigare nämnt, gick det att ringa med den vore det ett stort +. Så slutsatsen är: Med väl godkänd!

 • dennisnp

  Min var så tom att den inte ens klarade recovery. Ingen anning varflr det gick efter att batteriet varit bortfopplat en lite stund.

 • Pär Parbring

  Har också konstaterat att den är snudd på för liten för noter. Då är min galaxy tab 8.9 perfekt. Men för ”alla” andra användningsområden räknar jag med att en N7 är bättre.

 • Diskus1

  Streaming via BT slutade hacka med 4.2.2 fixen.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Lösningsarkitekt Publicerad 17 Dec 2017
Scrum Master for Sales IT Publicerad 17 Dec 2017
Software Developer Publicerad 17 Dec 2017
Junior systemutvecklare med databasintresse Publicerad 17 Dec 2017
Systemförvaltare/IT-support Publicerad 17 Dec 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 3. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 4. Spotify vill att Apple ska sluta missbruka sitt övertag, ber EU om hjälp
 5. Sensorn MediaTek Sensio mäter din hälsa, är avsedd för smartphones
 6. Google släpper två experimentella fotoappar för Android

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Det här Googlade vi mest under 2017
 5. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 6. Vi kikar på OnePlus 5T Star Wars Limited Edition – kan beställas idag

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons