Bilder som påstås föreställa Samsung Galaxy S3, uppgifter om hårdvaran [Rykteskalas]

Postat:
11:09 - 2012-03-18
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Det har ploppat upp bilder som påstås föreställa Samsungs efterlängtade flaggskepp allt oftare senaste tiden. De flesta av dessa bilder har varit rätt hafsigt ihopsatta i Photoshop eller dylikt bildmanipuleringsprogram.

Igår hamnade dock en Samsung Galaxy S3-bild på nätet som anses vara den mest trovärdiga hittills. Längst ner i hörnet av bilden finns loggan för Weber Shandwick – en PR-firma som jobbat med Samsung tidigare.

Förutsatt att bilden är äkta, vilket den naturligtvis inte alls behöver vara, så kan enheten presenteras den 22:a maj i London som det står på kalendern. I övrigt ser vi Ice Cream Sandwich med TouchWiz och en centrerad Hem-knapp som kan ha kapacitiva touch-knappar intill sig. Bilden visar även vad som skulle kunna vara en dedikerad kamera-knapp. Profilen är löjligt tunn med minimala ramar kring skärmen.

Under natten dök det upp ännu en bild som sägs föreställa Samsungs nya värsting. Den här gången rör det sig om ett fotografi och personen som tillhandahöll bilden skickade även med en samling uppgifter om hårdvaran.

Samsung Galaxy S3 har enligt uppgiftslämnaren en 4,7-tums Super AMOLED Plus-skärm med HD-upplösning och displayen ”upptar nästan hela telefonen”, det vill säga att den saknar död yta. Den lilla ram som finns sägs vara till för den främre kameran, högtalare och för att man ska kunna använda ett skyddande case.

Därtill viskar ryktet om massiva 2GB RAM – en dubblering av vad någon androidmobil hittills har utrustats med. Chipet som får allt att vakna till liv sägs vara fyrkärnigt och Samsungs egna Exynos. En 12MP-kamera med blixt och ett 2250mAh-batteri nämns även i sammanhanget. Sist men inte minst får vi höra att Galaxy S3:an har ett keramiskt bakstycke som är härdat genom MAO-processen.

Samsung Galaxy S3 är den mest efterlängtade androidmobilen just nu och ryktena och bilderna lär fortsätta tills enheten till sist får en offentlig presentation. Vad tror ni om de senaste spekulationerna? Ett par slarviga Photoshop-projekt går att kika på nedan.

Hej Photoshop

Tack till alla som tipsat! Genom AC, Android Police

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Tekniker / onsite / support / Linköping Publicerad 27 Nov 2015
Systemintegratör Automation Industri 4.0 Publicerad 27 Nov 2015
Build technician till välkänt spelföretag Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb