Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Bilder som påstås föreställa Samsung Galaxy S3, uppgifter om hårdvaran [Rykteskalas]

Postat:
11:09 - 2012-03-18
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Det har ploppat upp bilder som påstås föreställa Samsungs efterlängtade flaggskepp allt oftare senaste tiden. De flesta av dessa bilder har varit rätt hafsigt ihopsatta i Photoshop eller dylikt bildmanipuleringsprogram.

Igår hamnade dock en Samsung Galaxy S3-bild på nätet som anses vara den mest trovärdiga hittills. Längst ner i hörnet av bilden finns loggan för Weber Shandwick – en PR-firma som jobbat med Samsung tidigare.

Förutsatt att bilden är äkta, vilket den naturligtvis inte alls behöver vara, så kan enheten presenteras den 22:a maj i London som det står på kalendern. I övrigt ser vi Ice Cream Sandwich med TouchWiz och en centrerad Hem-knapp som kan ha kapacitiva touch-knappar intill sig. Bilden visar även vad som skulle kunna vara en dedikerad kamera-knapp. Profilen är löjligt tunn med minimala ramar kring skärmen.

Under natten dök det upp ännu en bild som sägs föreställa Samsungs nya värsting. Den här gången rör det sig om ett fotografi och personen som tillhandahöll bilden skickade även med en samling uppgifter om hårdvaran.

Samsung Galaxy S3 har enligt uppgiftslämnaren en 4,7-tums Super AMOLED Plus-skärm med HD-upplösning och displayen ”upptar nästan hela telefonen”, det vill säga att den saknar död yta. Den lilla ram som finns sägs vara till för den främre kameran, högtalare och för att man ska kunna använda ett skyddande case.

Därtill viskar ryktet om massiva 2GB RAM – en dubblering av vad någon androidmobil hittills har utrustats med. Chipet som får allt att vakna till liv sägs vara fyrkärnigt och Samsungs egna Exynos. En 12MP-kamera med blixt och ett 2250mAh-batteri nämns även i sammanhanget. Sist men inte minst får vi höra att Galaxy S3:an har ett keramiskt bakstycke som är härdat genom MAO-processen.

Samsung Galaxy S3 är den mest efterlängtade androidmobilen just nu och ryktena och bilderna lär fortsätta tills enheten till sist får en offentlig presentation. Vad tror ni om de senaste spekulationerna? Ett par slarviga Photoshop-projekt går att kika på nedan.

Hej Photoshop

Tack till alla som tipsat! Genom AC, Android Police

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Förvaltningsledare till Central förvaltning PA-system Publicerad 15 Mar 2018
Kommunikativ driftoperatör till Teracom Publicerad 15 Mar 2018
1st Line Support till Fujitsu i Östersund Publicerad 15 Mar 2018
Code Quality Consultant till spännande Verifa! Publicerad 15 Mar 2018
Service Spot-medarbetare Publicerad 15 Mar 2018
Se fler jobb

Aktuellt

Hur mycket kostar det egentligen för Apple och Samsung att tillverka sina toppmodeller?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Hands on med Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS