Buzz Launcher – proffsig ny hemskärmsapp med avancerat temastöd

Postat:
13:15 - 2013-03-27
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Buzz Launcher – proffsig ny hemskärmsapp med avancerat temastöd

Trots digert utbud fortsätter det dyka upp hemskärmsersättare i Play Store. En ny utmanare är Buzz Launcher som lyckas sticka ut i mängden genom ovanliga finesser och fokus på design. Vissa är säkert bekanta med MyColorscreen: en sida med hemskärmspornografi som Androidanvändare kan inspireras av.

buzz-launcher-1buzz-launcher-2

En av grundtankarna med Buzz Launcher är att användare enkelt ska kunna återskapa andras hemskärmsdesigner genom avancerade teman som innehåller färdiga layouter för widgetar, appar, bakgrundsbilder och genvägar. Det går således att applicera en fullständig hemskärmslayout, även om det kan behövas en del kalibrering av widgetar i efterhand (förmodligen ibland mer än vad vissa tycker är värt besväret). De som återställt en backup i exempelvis Nova Launcher vet ungefär vad de har att vänta sig.

buzz-launcher-4buzz-launcher-3

Buzz Launcher bjuder på ett flertal alternativ för att i deras ord ”dekorera” hemskärmarna och har stöd för svepgester. Launchern kommer med en tillhörande och mycket anpassningsbar widget som kan användas i layouterna.

Appen är för tillfället i betastadiet men det mesta fungerade fint i vårt lilla test. Om gårdagens Lightning Launcher gav ett mindre proffsigt intryck känns Buzz Launcher desto mer finslipad och snygg. Buzz har för närvarande 4,5 stjärnor i medelbetyg och är sannolikt värd att hålla ett öga på, om den inte lyckas ersätta din nuvarande hemskärmsapp direkt. Appen kan laddas hem gratis för alla som kör Android 4.0 eller senare.

buzz-launcher-5

Lediga jobb inom data / IT Företag
CaptureInnovation söker en Master of Science inom mjukvara/mjukvarusystem Publicerad 24 Nov 2015
Third Line Support med intresse för E-handel Publicerad 24 Nov 2015
Utvecklare .NET Publicerad 24 Nov 2015
Systemutvecklare inom PHP & MySQL Publicerad 24 Nov 2015
Junior Build Manager till världsledande spelbolag Publicerad 24 Nov 2015
Se fler jobb