De första kamerabilderna tagna med en HTC Bravo dyker upp?

Postat:
01:13 - 2010-02-08
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Som många av er redan vet så byggs Nexus One av HTC, och många av er vet säkerligen även att HTC har en egen variant på Nexus One, kallad Bravo, på väg ut – enligt ryktet redan i mars månad. Informationen om Bravo är än så länge ganska knapphändig, och det lilla vi tror oss veta är inte mycket mer än rykten och kvalificerade gissningar, och ett mindre antal suddiga spionbilder.

Nu har det på Picasa Web Albums emellertid dykt upp något småintressant; tre bilder (varav två närmast identiska) tagna med vad som enligt EXIF-informationen är en HTC Bravo. Bilderna, vilka verkar komma från två olika Picasa-användare och tagna med en dags mellarum i slutet av januari, är knäppta inne på vad som ser ut som ett kontor och kan inte sägas vara av någon högre kvalité, men möjligen av desto större intresse.

Vi kan i bakgrunden på en av bilderna skymta en dator med Windows XP och vad som ser ut som mandarin på ”startknappen”, vilket är att förvänta då mandarin är ett av två huvudspråk som talas i Taiwan, där HTC har sitt säte.

Bilderna är tagna i den något udda upplösningen 1552 x 2592 pixlar (4 Mpix) och det som genast slår oss är att de är tagna i ett widescreenformat och inte i det mer traditionella 4:3-formatet. Av EXIF-filen kan vi utläsa följande från samtliga tre bilder:

1552×2592 pixels – xxxxKB
Filename: IMAG00xx.jpg
Camera: HTC
Model: HTC Bravo
ISO: 100
Exposure: n/a
Aperture: n/a
Focal Length: n/a
Flash Used: n/a
Latitude: n/a
Longitude: n/a

Vad tror ni – är detta de första kända kamerabilderna tagna med en HTC Bravo, eller bara en bluff av två finurliga kineser med en EXIF-editor?
 

Picasa Web Albums.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Administrativ koordinator Publicerad 01 Dec 2015
Digital designer inom internetbanken på storbank Publicerad 01 Dec 2015
Leveranstekniker inom nätverk/Cisco till telekomföretag Publicerad 01 Dec 2015
Junior Systemutvecklare till ÅF Publicerad 01 Dec 2015
Business Intelligence Analyst till PostNord Publicerad 01 Dec 2015
Se fler jobb