Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Det går bra för HTC, presenterar rekordresultat för Q3 [Notis]

Postat:
12:45 - 2011-10-31
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Den taiwanesiska mobiltillverkaren HTC som många förknippar med Android har presenterat sin resultatrapport för tredje kvartalet i år. Nettoinkomsten steg till cirka 624,6 miljoner dollar vilket är en ökning med 68 % gentemot samma kvartal 2010. Det är dessutom en ökning med sju procent jämfört med föregående kvartal då HTC rapporterade rekordvinst.

HTC anser själva att framgångarna beror på ”ett starkt varumärke, en ledande produktportfölj och utökade distributionskanaler”.

På regional nivå växte HTC som mest i Kina där tillverkaren åtnjöt en niofaldig ökning gentemot förra året. Antalet levererade enheter har totalt ökat med hela 93 % under året.

Genom Engadget

Lägsta pris på HTC Sensation XL på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Sensation XE på Prisjakt just nu:

 • Bolling

  Gött^^

 • Viktor

  Trevligt, då kanske de har råd att uppgradera Desire HD till 4.0 också :)

 • j

  Det går bra nu.

 • Anonym

  Inte så konstigt, om man har någon känsla för design och kvalitétskänsla så är egentligen bara iPhone ett alternativ, endast byggd i glas och metall.

  Dock är ju inte iPhone ett alternativ då den är så fruktansvärt överhypad.

  Då finns det ju bara ett alternativ, HTC, det är det enda företaget, förutom apple, som insett att glas + metall ger en mer exklusiv känsla som motsvarar priset av telefonen, till skillnad från Samsung som pumpar ut telefoner tillverkade i engångsplast och som de sedan vill ha tusenlappar för…

  Dock har jag tröttnat lite på HTC med, varför ska de släppa 10 stycken snarliga telefoner under samma år??? Släpp EN highend-lur istället för 10, och lägg alla utvecklingsresurser på enbart den, då kommer den bli svinbra och sälja bättre än 10st halvdana.

  Jag kan förstå att iPhone lockar, att apple bara släpper en telefon per år ger känslan av att den är genomarbetad och exklusiv. Jag tror att om något företag kom in och började tillverka android-telefoner i samma klass som iphone, och enbart släppte 2-3 lurar per år, så skulle det bli succé. Det var väl så här HTC gjorde i början? HTC legend och desire var väl själva i ett år i princip?

 • Karl

  Så det är tack vare dom billiga modellera i Kina som HTC ökade.Hmm hmm.
  Tycker dom borde satsa på bättre design och nya modeller. :)

 • apefly

  @Anonym

  Samsungs Bada och Windows-mobiler är ofta inte gjorda av plast. Bara så du vet.

 • Packe

  Då borde dom ha råd att stoppa i AMOLED skärmar i sina enheter framöver!

 • Danne

  Tyckte bättre om HTC förr. Prioriterade byggkvalité förut och då var de ett självklart val. Nu finns det dock andra tillverkare som sköter sig bättre när det gäller uppdateringar osv. Samt att Sense bara känns mer och mer bloatat för varje version. Fulare också för den delen tyvärr. Personlig åsikt dock.

 • GlömtStällaOmTillSommarTid

  Hur kan alla som kommenterar skriva en timme i framtiden? Har swedroid glömt att ställa om till vintertid? :) By the way jag är ute efter en mobil. Jag behöver råd från någon/några. Här är mina frågor:
  1. en kompis vill sälja sin Nokia 5800 express Music för 500 kr, är det ett bra köp,t.ex. är priset för högt/lågt?
  2. Hur står Nokia 5800 express Music sig emot andra mobiler idag? Är den mycket sämre?
  3. Kan jag köpa en smartphone idag (alltså igen begagnad) som är mer prisvärd än Nokia 5800 express music för 500 kr?

  Är tacksam för svar, eftersom jag är i behov av en mobil.

  / En som har koll på tiden och behöver en mobil.

 • Adrian

  Tycker HTC verkar sega med uppdateringar. Sen känns dom dyra med. Funderar lite på en Sensation XE men är den verkligen värd pengarna?

 • Anonym

  På tal om HTC, vilken är:

  1. den prisvärdaste HTC mobilen?
  2. den prisvärdaste HTC mobilen för max 2500 kr?
  3. den bästa HTC mobilen för max 2500 kr

 • miii

  Ett starkt varumärke kommer antagligen att försvinna om de fortsätter i samma tempo som idag.

  Vafan, släpp nån mobil om året bara, finns ingen vinst att släppa 20 olika modeller. Dessutom får dom ju ett helvete när de måste leverera uppdateringar också.

  Håller med anonym ovan, htc arbetade bra tidigare och levererade definitivt bland de bästa androidmobilerna. Idag skulle jag knappt tänka ens på att köpa en mobil från de.

 • Godsmith

  Jag tycker att det är lurigt att företag alltid väljer ut den av siffrorna som är mest imponerande i sina pressreleaser. Här är det nettoinkomst, ibland är det omsättning, andra gånger vinst, och jag vet inte hur många andra varianter. Men hursomhelst är det säkert väldigt imponerande.

 • Mr_Snarl

  Undrar hur LG,s rapport ser ut. :)

 • stab

  Gillade htc förut, dock inte längre. Samsung har blåst förbi. Htc verkar ha övergivet high end segmentet och släpper bara skräp som sensation t ex. Stor, tung, dålig prestanda. Nej fy.

 • Olle

  Kul!

  Dock så såg jag nånstans att det kommer bli mer plast i HTC lurarna framöver. Men det finns ju faktiskt positiva aspekter med det också… :-)

 • Sense is the shit!

  Ja det är väl verkligen på tiden att HTC släpper en high end modell snart. Jag är lite småsugen på Sensation XE, men har ni hört några rykten om de har något nytt på gång? XE känns ju bara lite småtrimmad mot den vanliga som kom i somras..

 • YZ

  @GlömtStällaOmTillSommarTid

  Hur tänkte du nu egentligen, skitsak men det borde ju vara du som är i framtiden då vi andra ställde TILLBAKA tiden…
  bara en notis

 • Anonym

  Olle :
  Kul!
  Dock så såg jag nånstans att det kommer bli mer plast i HTC lurarna framöver. Men det finns ju faktiskt positiva aspekter med det också… :-)
  0

  Allvarligt? Den enda anledningen till att det gått bra för HTC är att de byggt sina telefoner delvis i metall, de har legat i framkant med hårdvara och att deras gränssnitt varit stilrent och användbart.

  Borde de inte listat ut att det är därför de drar ifrån konkurrenterna som pumpar ut plast-klossar med sunket gränssnitt??

  För nu tar de ju bort alla 3 framgångsfaktorerna ffs.. De ligger har inte den värsta hårdvaran, deras Sense är extremt bloatat och överdrivet, jobbigt att använda nu enligt mig. Och om det stämmer att de nu ska börja tillverka telefoner i plast så kan du ju lika gärna öppna champagnen och spruta medans de ser sin försäljning minska kraftigt..

  Är Sony Ericsson nya HTC kanske? De har ju börjat införa lite metall-detaljer?

 • M

  HTC borde ha bra vinstmarginal, se tex Desire S som har nästan samma hårdvara som SE Ray och kostar nästan 20% mer. Eller Wildfire S som har något bättre hw än X8 och kostar 40% mer. Kvalitetskänsla verkar löna sig, konsumenterna bryr sig inte om hårdvaruspecar.

 • Anonym

  YZ :@GlömtStällaOmTillSommarTid
  Hur tänkte du nu egentligen, skitsak men det borde ju vara du som är i framtiden då vi andra ställde TILLBAKA tiden…bara en notis 0

  @YZ

  Ursäkta att jag fail:ade med mitt nickname. Jag sov inget inatt, så jag är lite trött. Nickname:et skulle så klart varit GlömtStällaOmTillVinterTid. Även jag har ställt bak min klocka, men det verkar inte som de som arbetar med swedroid sida har gjort det.

  Jag kan erkänna att jag har svårt att komma ihåg det här med om man ska ställa fram eller back klockan när det är vintertid, men en vän på pekade igår att jag skulle ställa tillbaka klockan.

  Men det jag fortfarnde inte fattar är det här: Hur kan t.ex. du YZ posta en kommentar 14.54, när alla mina klockor här hemma är 14.35?. Det kanske bara är så på min dator, men på min datorskärm kan jag utläsa detta bland kommentarerna:

  2011-10-31 i 14:54 | #18 Svara | Citera @GlömtStällaOmTillSommarTid

  Hur tänkte du nu egentligen, skitsak men det borde ju vara du som är i framtiden då vi andra ställde TILLBAKA tiden…
  bara en notis

  Så säg mig hur fan kan du posta i framtiden? :) eller är det något fel på min dator? ska det egentligen stå på min skärm att du har postat 13.54?

  Jag får inte ihop detta. Förstår någon annan detta?

  /En som har koll på tiden och fortfarande är i behov av en ny mobil :)

 • Erik

  Det är YZ som är ute och cyklar. Swedroidserverns klocka är kvar på sommartid, och stämplar alltså en tid ”i framtiden”. Klockan är nu 14.38.

  http://www.swedroid.se/glom-inte-att-stalla-tillbaka-klockan/

 • Vän av ordning

  Nu finns det emellertid ingenting som heter ”vintertid”. På sommaren har vi Sommartid, resten av året har vi Normaltid.

 • ZaInT

  M :
  HTC borde ha bra vinstmarginal, se tex Desire S som har nästan samma hårdvara som SE Ray och kostar nästan 20% mer. Eller Wildfire S som har något bättre hw än X8 och kostar 40% mer. Kvalitetskänsla verkar löna sig, konsumenterna bryr sig inte om hårdvaruspecar.
  0

  Hade SE spelat sina kort rätt med X10 Mini hade jag fortfarande köpt SE.
  Deras konstanta penetration av kundernas analöppningar fram till mitten av 2011 gjorde dock att jag äntligen bestämde mig för att be dem att dra dit pepparn växer (vilket jag borde gjort redan efter C905) och valde HTC istället.
  Folk slickar SEs arsle på daglig basis för att ”de är så öppna nu!!!!! (2011-modeller enbart)” och glömmer bort att i sådär 6-8 år har de totalt exkremerat i ansiktet på konsumenterna vad gäller uppdateringar till modeller som redan är släppta, oavsett allvarliga buggar och om det bara var en månad gammal modell.
  Ett halvårs halvarslade löften om bättring uppväger inte det, inte ens nästan.

  Jag har inte sedan min SE W810i varit så nöjd med en telefon som jag är med min Desire S och jag kommer inte att ge SE någon ny chans förrän HTC eventuellt visar samma rövhålstendenser som SE gjort i flera r.
  Jag tror inte att jag är ensam om detta.

 • s

  Htc känns som en av topplirarna på android. kör dock hellre på samsung själv. galaxy s2 är sjukt bra telefon.

 • master_of_rock

  Alltid lika roligt att läsa svenska kommentarer. Många i Sverige tror att världen slutar utanför EU och USA. Ni glömde väll inte att det bor 1,3 miljarder människor bara i Kina? Att göra EN high end lur om året är inte smart när du kan även göra 10 low/middle end lurar och sälja dem på världens största marknader. Tror ni att Sverige med sina 8 miljoner är prioriterad marknad? Vist om man tar typ EU, USA, Kanada, Australien då får vi ändå ganska stor marknad. MEN även där majoriteten av människor inte är så villiga att betala mer än 2000-2500 spänn för en telefon.

  Fundera på det nästa gång ni skall läxa upp ett framgångsrikt internationellt företag. Nyheten vi diskuterar handlar om hur BRA HTC är. Och det är ganska okunnigt att samtidigt kritisera företaget för det som just har bidragit till alla framgångar.

  Puss och kram alla barn :)

 • Armendo

  @Anonym
  Har haft både HTC och Samsung. Håller med om att känslan i HTC är bättre men när man har en S2 längtar man inte till en lur som väger 30-40% mer för samma skärmstorlek.

  Dessutom lurar man sig om man tror att metall och glas är bättre kvalitet än Samsung-plast, som framgår av den nu ökanda droptest-videon.

 • Olle

  @Anonym

  Öppna champagne? Varför skulle jag göra det?

  Gör HTC lurar i plast så må det vara så. Köper jag en sån framöver får jag se. är inte bunden till nåt märke men i nuläget valde jag HTC istället för Samsung men det kan lika gärna bli tvärtom nästa gång.

  Jag gillar HTC Sense och dom lite tyngre HTC lurarna är rätt schysst men ibland saknar jag plastens låga vikt etc…

 • Karl

  M :
  HTC borde ha bra vinstmarginal, se tex Desire S som har nästan samma hårdvara som SE Ray och kostar nästan 20% mer. Eller Wildfire S som har något bättre hw än X8 och kostar 40% mer. Kvalitetskänsla verkar löna sig, konsumenterna bryr sig inte om hårdvaruspecar.
  +1

  Jag håller med, kvalitetskänsla lönar sig. Det är därför som Ray och X8-modellerna är populärare bland konsumenter. :)

 • blunden

  @GlömtStällaOmTillSommarTid Svar på dina frågor enligt mina egna åsikter:

  1. Är man inte ute efter en modern smartphone så fungerar den. Annars skulle jag undvika den. Priset i sig är nog ok dock om man inte har högre krav.

  2. Symbian är i princip dött nu när Nokia slutat driva det framåt. Om inget dramatiskt händer inom en snar framtid kommer nog plattformen dö ut helt. Vill du ha en smartphone av modern typ ska du inte ens fundera på den telefonen. Jag kan nästan lova dig att du blir besviken eftersom varken hårdvaran eller mjukvaran är så mycket att hänga i julgranen.

  3. Ja, det lär du garanterat kunna göra. Du borde förhoppningsvis kunna hitta en ZTE Blade eller liknande för ungefär det priset. Lägger du aningen mer får du dock något betydligt bättre.

 • Affe

  HTC börjar komma efter Samsung när det gäller det mesta. Att pumpa ut 5 lurar som skiljer marginellt är bara att krångla till det! Vi ser snart fyra kärnor i mobilerna men mer resurser borde läggas på batteri, kvalitetskänsla och användarupplevelse.

  Betalar jag 5000- 6000:- för en telefon ska den kännas aktuell ett år senare och ett krav på 2 års uppdatering när det gäller Android. Många abbonemang ligger idag på 2 år och tror alla dessa hade uppskattat en lur som var ”up to date” under hela bindningstiden.

 • Affe

  Glömde att tillägga; jag vill se lite mer kolfiber! :)

 • Dennis

  Herregud! Dom flesta här i kommetarfältet verkar vara VD för multi nationella företag, vad får er att tro att ni kan saker bättre än dom som faktiskt har det som dagligt jobb, året runt? Jag personligen föredrar jämt den ”bästa” telefonen, men är oxå medveten om att min pappa bara behöver en lagom-lur, precis som den stora delen av befolkningen, samma befolkning som inte hänger på Swedroid varje dag, vi är nördar och vill ha larvigt bra mobiler/datorer/mediaspelare mm.. Sånna är vi, men inte ALLA!

 • Chrille

  Det är många som köper deras omotiverat dyra mobiler, då går det bra. Kolla bara Wildfire S. 2000 kr för en lur med 600MHz gammelprocessor. Skrattretande att någon köper denna mobil.

 • Gubben Storm

  Fattar inte:

  1. Att folk gnäller så på några få gram mer i HTC Sensation kontra SGS2. Dags att gå på gym snart kanske? ;)
  2. Att allting måste va så svart elelr vitt. Gillar ni inte Touchwiz fixar ni en annan launcher. Gillar ni inte Sense spammar ni varenda tråd om HTC med gnäll om Sense. Hur svårt kan det va?

  Nej, det är inne på nåt vis att gnälla på HTC. Har en Sensation och är HELNÖJD. Har inte ångrat mitt köp en sekund.

 • Gubben Storm

  Chrille :Det är många som köper deras omotiverat dyra mobiler, då går det bra. Kolla bara Wildfire S. 2000 kr för en lur med 600MHz gammelprocessor. Skrattretande att någon köper denna mobil. 0

  Allt är kanske inte hårdvaruspecs, har du tänkt på det?

 • Gubben Storm

  Affe :Vi ser snart fyra kärnor i mobilerna men mer resurser borde läggas på batteri, kvalitetskänsla och användarupplevelse.
  Betalar jag 5000- 6000:- för en telefon ska den kännas aktuell ett år senare och ett krav på 2 års uppdatering när det gäller Android. Många abbonemang ligger idag på 2 år och tror alla dessa hade uppskattat en lur som var “up to date” under hela bindningstiden. 0

  Det där gäller ju inte bara HTC utan hela Androidvärlden tyvärr.

 • Anonym

  @Dennis

  Ja, de flesta här på swedroid köper telefonen med bäst chip. En vanlig människa har inte en aning och orkar ej kolla upp det, de känner i stället på telefonen hur snabb den är. Här har HTC legat i framkant med att ha bra flyt i launcher, och därmed verkar deras lurar vara snabba.

 • Anonym

  Armendo :
  @Anonym
  Har haft både HTC och Samsung. Håller med om att känslan i HTC är bättre men när man har en S2 längtar man inte till en lur som väger 30-40% mer för samma skärmstorlek.
  Dessutom lurar man sig om man tror att metall och glas är bättre kvalitet än Samsung-plast, som framgår av den nu ökanda droptest-videon.
  0

  Ja, en plastbit håller nog bättre i ett fall än en glasbit. Jag snackar itne om tåligheten, utan kvalitets-KÄNSLAN och lyxigheten i en telefon enbart gjord i glas och metall. Den känns betydligt dyrare än en telefon som är gjord i billig leksaksplast!

 • Anonym

  master_of_rock :
  Alltid lika roligt att läsa svenska kommentarer. Många i Sverige tror att världen slutar utanför EU och USA. Ni glömde väll inte att det bor 1,3 miljarder människor bara i Kina? Att göra EN high end lur om året är inte smart när du kan även göra 10 low/middle end lurar och sälja dem på världens största marknader. Tror ni att Sverige med sina 8 miljoner är prioriterad marknad? Vist om man tar typ EU, USA, Kanada, Australien då får vi ändå ganska stor marknad. MEN även där majoriteten av människor inte är så villiga att betala mer än 2000-2500 spänn för en telefon.
  Fundera på det nästa gång ni skall läxa upp ett framgångsrikt internationellt företag. Nyheten vi diskuterar handlar om hur BRA HTC är. Och det är ganska okunnigt att samtidigt kritisera företaget för det som just har bidragit till alla framgångar.
  Puss och kram alla barn :)
  0

  Givetvis ska de ej släppa endast EN telefon. Om de släpper EN highend-lur, EN midend-lur och EN budgetlur så kommer företaget verka mer seriöst och exklusivt, dessutom kan de då lägga BETYDLIGT mer resurser på varje telefon och ÄNDÅ spara på utvecklingskostnaderna och därmed sälja dessa tre telefoner billigare.

  Känns så B när företagen pumpar ut 30 plasttelefoner per år, telefonerna känns anonyma och det känns inte som att företaget bryr sig.

  Att apple bara släpper EN telefon per år gör ju att telefonen känns mer exklusiv och genomarbetad, och det känns som den är gjord med passion.

  När jag köpte min HTC så körde de PRECIS den strategin jag gillade. De släppte EN highend-lur (htc desire), EN mid-end/exklusiv lur (htc legend) och de släppte EN budgetlur (htc wildfire). Dessutom var deras sense betydligt mer genomarbetat och stilrent än konkurrenternas

  Då kände jag att HTC är fan androids motsvarighet till apple.

  Htc desire kändes exklusiv, eftersom den var htc senaste telefon ganska länge. Köper man en HTC nu så kommer det ju en ny telefon en månad senare och den gamla telefonen känns genast väldigt gammal och underprioriterad

 • master_of_rock

  Anonym :

  master_of_rock :
  Alltid lika roligt att läsa svenska kommentarer. Många i Sverige tror att världen slutar utanför EU och USA. Ni glömde väll inte att det bor 1,3 miljarder människor bara i Kina? Att göra EN high end lur om året är inte smart när du kan även göra 10 low/middle end lurar och sälja dem på världens största marknader. Tror ni att Sverige med sina 8 miljoner är prioriterad marknad? Vist om man tar typ EU, USA, Kanada, Australien då får vi ändå ganska stor marknad. MEN även där majoriteten av människor inte är så villiga att betala mer än 2000-2500 spänn för en telefon.
  Fundera på det nästa gång ni skall läxa upp ett framgångsrikt internationellt företag. Nyheten vi diskuterar handlar om hur BRA HTC är. Och det är ganska okunnigt att samtidigt kritisera företaget för det som just har bidragit till alla framgångar.
  Puss och kram alla barn :)
  0

  Givetvis ska de ej släppa endast EN telefon. Om de släpper EN highend-lur, EN midend-lur och EN budgetlur så kommer företaget verka mer seriöst och exklusivt, dessutom kan de då lägga BETYDLIGT mer resurser på varje telefon och ÄNDÅ spara på utvecklingskostnaderna och därmed sälja dessa tre telefoner billigare.
  Känns så B när företagen pumpar ut 30 plasttelefoner per år, telefonerna känns anonyma och det känns inte som att företaget bryr sig.
  Att apple bara släpper EN telefon per år gör ju att telefonen känns mer exklusiv och genomarbetad, och det känns som den är gjord med passion.
  När jag köpte min HTC så körde de PRECIS den strategin jag gillade. De släppte EN highend-lur (htc desire), EN mid-end/exklusiv lur (htc legend) och de släppte EN budgetlur (htc wildfire). Dessutom var deras sense betydligt mer genomarbetat och stilrent än konkurrenternas
  Då kände jag att HTC är fan androids motsvarighet till apple.
  Htc desire kändes exklusiv, eftersom den var htc senaste telefon ganska länge. Köper man en HTC nu så kommer det ju en ny telefon en månad senare och den gamla telefonen känns genast väldigt gammal och underprioriterad
  0

  Har du komplex eller? Har kompisar ”exklusiva” iPhones och du har en ”average” HTC? Varför skall alla referera till Apple? Det finns faktiskt många som tycker att Apple bör släppa en billigare telefon. Och vad spelar det för roll om HTC eller något annat företag har många modeller. Det är bara att välja vilken som passar DIG. Hittar du ingen sådan då kollar du på konkurrenterna. Man behöver inte dramatisera här.

 • Tommy

  Hade det inte varit för HTC Sence och deras fula design på telefonerna kanske man ev. köpt sig en.

 • kraschboombang

  Som före detta HTC ägare och SE ägare sedan några dagar tillbaka så saknar jag inte HTC det minsta trots gedignare byggkvalité. Tycker byggkvalitén i SE luren är väldigt stabil trots att den är i plast. Väldigt gedigen och ligger väl i handen.

  Dessutom så har SE numera en ren och väl fungerande Launcher som inte suger ut allt ram minne ur telefonen likt Sense. Snabb och bra flyt är det i den också. Har alltid känt behov av att byta launcher förut men inte denna gång. Så mycket tycker jag om dess original launcher. De har verkligen gått åt rätt håll där.

  Har faktiskt blivit helt frälst i min SE lur och kommer nog aldrig titta tillbaka till HTC igen om SE sköter sig så bra i fortsättningen som de har gjort det här året.

 • gripen

  Känns skönt att veta att det finns hopp för mänskligheten. I världen verkar det finnas folk som går mer hur telefonen _är_ än vad som står i reklambladen och penismätardiagrammen på tekniksajterna…

  Hursomhelst, utmärkt att det går bra för HTC. För mig finns ingen annan telefon egentligen. Sense är brutalt överlägset något annat skal. Det enda alternativet är isf vanilj, men eftersom Samsungs plasttvålar (utom Nexus då) inte heller har det, är ju valet ganska enkelt…

  Och SE anser jag numera står för Saab Ericsson. ;-) Ännu mer uttalat nu när det inte är ett spår svenskt längre…

Lediga jobb inom data / IT Företag
Lösningsarkitekt Publicerad 17 Dec 2017
Scrum Master for Sales IT Publicerad 17 Dec 2017
Software Developer Publicerad 17 Dec 2017
Junior systemutvecklare med databasintresse Publicerad 17 Dec 2017
Systemförvaltare/IT-support Publicerad 17 Dec 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 3. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 4. Spotify vill att Apple ska sluta missbruka sitt övertag, ber EU om hjälp
 5. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 6. Sensorn MediaTek Sensio mäter din hälsa, är avsedd för smartphones

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 5. Det här Googlade vi mest under 2017
 6. Vi kikar på OnePlus 5T Star Wars Limited Edition – kan beställas idag

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons