Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

En jämförelse mellan musiktjänsterna Spotify och Rdio

Postat:
15:47 - 2013-04-15
Skribent:
Viktor Å
Kommentarer:

I Sverige har strömmad musik blivit närmast synonymt med den inhemska tjänsten Spotify, som funnits sedan 2007 och som erbjuder en rad olika betalningsalternativ, från gratis upp till 99 kronor i månaden, med olika inkluderade förmåner.

På senare tid har många frustrerade röster höjts över Spotifys allt tätare integration med Facebook, och särskilt mycket över dess bristfälliga applikation till Android, som saknar såväl landskaps- som surfplatteläge. Många har dessutom länge frågat efter ett webbaserat uppspelningsgränssnitt, som nu är på väg till Sverige och redan finns tillgängligt i bland annat Storbritannien.

Med anledning av dessa irritationsmoment kring Spotify, samt en inte obetydlig mängd nyfikenhet över en tjänst som vid en första anblick verkar mycket kompetent, beslutade vi på Swedroid-redaktionen att det var dags för ett jämförande test mellan Spotify och den delvis svenska utmanaren Rdio.

Rdio grundades av upphovsmännen bakom Skype och Kazaa, svensken Niklas Zennström och dansken Janus Friis, och lämnade betastadiet i augusti 2010. Trots grundarnas skandinaviska ursprung lanserades tjänsten först i USA, där också företagets kontor är placerat, och fick således ett visst försprång mot Spotify som lanserades i landet först under juli 2011. Det dröjde sedan nästan två år innan vi i juli förra året kunde rapportera att Rdio fanns tillgängligt i Sverige, liksom i våra nordiska grannländer.

Till skillnad från Spotify har Rdio ingen reklamfinansierad gratistjänst, utan företaget förlitar sig helt på inkomster från betalande kunder. Utöver denna skillnad så betalar man i Sverige samma mängd pengar för samma typ av tjänst, oavsett vilket av företagen som väljs; 49 kronor i månaden ger ett oändligt antal låtar strömmade till datorn, medan 99 kronor i månaden också inkluderar uppspelning på mobiltelefon, surfplatta och övriga kompatibla enheter. Tack vare sin gratisversion och att användare får testa Premium i en hel månad – jämfört med 14 dagar för Rdio – ror Spotify hem denna del av testet.

Priser för Rdio

Priser för Rdio

Priser för Spotify

Priser för Spotify

Båda tjänsterna erbjuder en herrans massa låtar – drygt 20 miljoner för Spotify och 18 miljoner för Rdio – men medan Spotify har nyligen fått tillgång till Metallicas samlade verk så har Rdio exempelvis Pink Floyd – vars låtar dessvärre inte finns tillgängliga via tjänsten i Sverige. I övrigt finner vi det mesta hos båda leverantörerna, och det som saknas hos den ena finns oftast inte heller hos den andra – ett undantag är svenska bandet Ghost, som endast har två singlar på Rdio men två fullängdsalbum hos Spotify. Sistnämnda tar därmed hem ronden för musikutbud, om än med en hårsmån.

När det kommer till själva musikuppspelningen skiljer sig saker och ting en smula mer mellan de två tjänsterna. Det är i dagsläget endast Rdio som erbjuder ett webbgränssnitt för musikuppspelning i Sverige, vilket gör det enklare att komma igång med uppspelningen på en ny dator än om ett program hade behövt laddas ned och installeras på datorn. Dessutom ger det en möjlighet för användare av Chrome OS – där det inte är möjligt att installera skrivbordsapplikationer – att använda tjänsten.

Uppdatering: Flera läsare har rapporterat att det via denna guide går att aktivera Spotifys webbspelare (du som redan kopplat ditt Spotify-konto till ditt Facebook-konto kan klicka här). Vi tackar för tipsen!

Webbgränssnitt Rdio

Webbgränssnitt Rdio

Vi testade också att spela upp musik i webbläsaren på en LG smart-TV från 2012, men medan Rdio inte gav något felmeddelande, och låtarna såg ut att spelas, så fick vi inget ljud ur högtalarna. Detta kan sannolikt bero på just vår TV-modell eller tillverkare, så för andra kan samma lösning fungera utmärkt.

spotify-desktop rdio-desktop

Skrivbordsapplikationerna för Windows påminner starkt om varandra, med en startskärm som syftar till att hjälpa användaren upptäcka ny musik. I båda fallen hade vi önskat att rekommendationerna var bättre skräddarsydda till användaren, eftersom det är svårt att rekommendera något för alla smaker samtidigt. Spotifys rekommendationer tycks vara närmare knutna till vad användaren lyssnar på, men ännu har undertecknad inte funnit ett album som stämt väl in på vad som brukar spelas.

Båda har stöd för spellistor som kan offlinelagras på din mobiltelefon eller surfplatta, men Spotify erbjuder till skillnad från Rdio också offlinelagring på datorn; om du har en mindre pålitligt internetuppkoppling eller brukar ha med dig datorn på platser utan uppkoppling så är Spotify det bättre valet.

När en spellista eller ett album nått sitt slut tystnar musiken i Spotify, men Rdio återgår istället till att spela upp den senaste ”radiostation” som spelats – vilket man föredrar är förstås upp till var och en, men vi tycker om finessen med mer kontinuerlig musikuppspelning.

spotify-screenshot-0005 rdio-screenshot-0007

En annan finess, som är särskilt intressant, är hur Rdio hanterar musikuppspelning på flera enheter; medan Spotify pausar musiken på den enhet som för närvarande spelar upp musiken om uppspelning startas på en annan, så gör Rdio istället alla andra inloggade enheter till fjärrkontroller. Det är alltså möjligt att koppla in mobiltelefonen i stereon för att sedan styra musiken från datorn, eller vice versa, och vill man flytta över uppspelningen så behövs endast ett knapptryck. Smidigt.

spotify-screenshot-0003 rdio-screenshot-0002
rdio-screenshot-0005

Båda företagens Androidapplikationer presterar fint och båda upplevs av oss som snabba på våra testenheter Nexus 4 och Nexus 10. I båda fallen ser applikationen för surfplattor främst ut som en förstorad variant av telefonapplikationerna, men bortsett från att albumbilderna inte lyckas skala upp ordentligt på den högupplösta skärmen i Nexus 10 så gör Rdio-applikationen ett bättre jobb med detta. Detta då den utnyttjar den större skärmen till att visa en större mängd information om vad som spelas, och eftersom den går att använda i liggande läge.

Rdios applikation stödjer dessutom svenska, något som alltid är välkommet även om vi inte använt det i skärmbilderna ovan. Vi har haft vissa problem med att applikationen hänger sig och måste tvångsavslutas, men detta hände såpass sällan att det inte påverkade vår dagliga användning nämnvärt.

rdio-screenshot-0004 rdio-spotify-screenshot-0001

Uppspelningskontrollerna utanför applikationen varierar en del. Båda erbjuder identisk kontroll från låsskärmen på våra testenheter, men Rdio ger också möjlighet att hantera musiken från notifikationsrullgardinen – ett välkomnat tillägg. Skrivbordswidgets finns tillgängliga för båda applikationerna, och ovan syns att Spotifys bättre hanterar att vi har ändrat antalet rader och kolumner i vår hemskärmsapplikation, samt att den erbjuder fler kontroller. När Rdio-applikationen är nedstängd visas inga musikkontroller i widgeten, och företagets logotyp visas istället för information om musiken som senast spelades. Denna rond går med nöd och näppe till Rdio för dess kontroller i rullgardinen.

Ljudkvalitén är i våra öron klart godkänd för båda tjänster med högsta möjliga kvalité inställd. Rdio har visat sig ovilliga att uppge vilken bitrate de strömmar sin musik i för någon av sina kvalitetsinställningar, något som leder oss till att tro att den är lägre än för Spotify som strömmar i 320kbps för den högsta kvalitetsinställningen. Vi tycker i allmänhet att ljudet är lite bättre via Spotify än Rdio, särskilt vid högre volymer, men vi har inte upplevt att det varit så illa att vi bytt till lyssning via den tidigare under testperioden för den senare. Veteranen tar ändå hem priset för bästa ljudkvalité av dessa två, utan någon större tvekan.

Sammanfattningsvis är det mycket svårt att kora en självklar vinnare. Båda tjänsterna är mycket kompetenta, och medan Rdio vinner i många av våra testkategorier så får de se sig slagna av Spotify när det gäller den ack så viktiga ljudkvalitén, och således blir det en fråga om ljudkvalitén eller tjänsten kring ljudet som är viktigast, när båda redan är tillräckligt bra.

Efter en stunds övervägande så blir det dock Rdio som ror hem titeln som bästa musiktjänst, mycket tack vare sin innovativa lösning för inloggning på flera enheter och sitt webbgränssnitt – samt inte minst det faktum att företaget inte tycks ägna en lika stor majoritet av sin tid till iOS-enheter som Spotify verkar göra; deras iPad-applikation är som bekant betydligt mer genomarbetad än den för Androidsurfplattor är, främst på grund av att den senare är precis densamma som telefonversionen.

Uppdatering: För att förenkla skapandet av en helhetsbild och för att hjälpa er läsare besluta vilken tjänst ni bör välja, så har vi sammanställt en punktlista med deras starka sidor:

Rdio Play Store Icon
Vi rekommenderar Rdio om du:

 • Vill ha ett webbspelargränssnitt som redan nu fungerar i Sverige utan åtgärder från din sida
 • Vill fjärrstyra din musik utan att installera extraprogram eller applikationer
 • Tycker att landskapsläge är viktigt
 • Ofta spelar musik på din surfplatta
 • Vill styra musiken från notifikationsfältet
 • Vill ha svenskt språkstöd  i Androidapplikationen
Spotify Play Store Icon
Vi rekommenderar Spotify om du:

 • Tycker att ljudkvalité är av yttersta vikt – Spotifys är något bättre
 • Vill kunna offlinelagra musik på datorn, inte endast på mobila enheter
 • Vill lyssna på musik gratis – Rdio saknar ett sådant alternativ
 • Vill ha det största musikutbudet

 

Har någon av er testat en av eller båda tjänsterna? Vad tycker ni om dem? Lämna gärna en kommentar nedan.


 • Victor Schelin

  Har ni inte upplevt (och då jämfört) buggar i de både applikationerna?

  Som Spotifykund så vet jag ju att Androidapplikationen har ett stort antal buggar som de aldrig verkar vilja fixa..

 • Pop

  Jag kan då köra Spotify via webb, kanske bara utvalda?

 • patriksson

  Spotify Web fungerar i Sverige också. Jag har använt den tjänsten i flera månader.

 • Pierre Chateau
 • bäst

  Säger bara en grej, GROOVESHARK

 • Newinter

  Jag åker vidare direkt till https://www.spotify.com/se/

 • David

  Är Viktor ny kille på jobbet eller har jag missat något?

 • Tanke

  För det gynnar ju artisten på alla sätt och vis…

 • Viktor Å

  Jag hamnar liksom Newinter på https://www.spotify.com/se/.

 • Werner

  Skum slutsats, tyckte det såg ut som att Spotify vann de flesta delmomenten. Dessutom tror jag personligen utbud har en väldigt viktig roll, om inte mina favoritlåtar finns med så är valet rätt så enkelt. Spotify har verkligen flest låtar, i synnerhet inom min favorit musikgenre, electronic, house..

 • Henrik Erlandsson

  Måste anmäla sig för den betatjänsten för att se.

 • Christian

  Det samma hände mig tills jag via C-net hittade denna länken som löste det för mig: https://apps.facebook.com/get-spotify/?fb_source=notification&fb_ref=cazzette_de&ref=notif&notif_t=app_notification

 • Werner

  Fungerar dock bättre nu än för några månader sedan. Något som hjälper mycket att göra då och då: Rensa cache, avinstallera app och sen installera igen.

 • Viktor Å

  Nej då, jag har varit med ett tag (var bland annat på MWC och S4-presentationen), men har inte fått ut så mycket på senare tid. :)

 • GuiceU

  Ni måste först använda denhär länken: http://goo.gl/8F0rb

  Sen kan ni använda det som Pierre länka :)

 • Fjärrkontrollsfunktionen och kontroll från notifikationen får mig att överväga ett byte till Rdio!

 • Viktor Å

  Det fungerar faktiskt riktigt smidigt.

 • Sebastian

  Skulle vilja tipsa om ytterligare en svensk tjänst som håller på att utveckals och som är gratis http://www.iplayit.se

 • Pierre Chateau

  hm visst jag hamnade också på vanliga sidan först men efter att jag loggade in och sen pastade in länken igen så kom jag på rätt sida. Jag är dok Premium user och jag har inte signat upp för nån speciell web access.

 • max

  Ni tänkte inte på att jämföra fler tjänster?? personligen använder jag Wimp o är mycket nöjd. appen fungerar klockrent, programmet till datorn likaså o utbudet är väldigt bra.

 • Johan

  Det funka! Schysst! :D

 • Viktor Å

  Tack, skall uppdatera artikeln med detta.

 • bäst

  Vem bryr sig om artisten. hans/hennes låt finns ändå på youtube, jag gör en playlist och streamar till mobilen via chrome som tillåter ljud även om du låser mobilen. same shit. så dont give me that gynnar blabla, jag gjorde inte grooveshark, jag råkar bara bidra lite.. haha

 • Viktor Å

  Inom min genre (hårdrock av olika slag) var det ganska dött lopp, dessvärre alltför mycket som inte finns på någon tjänst.

 • jon söderqvist

  Jag tycker inte om Spotify till Ipad, svepgester är bara förvirrande.

 • tirim4

  Tycker bristerna är för stora i båda tjänster bas utbud men det som gör så att radio vinner för mig är att man kan samla en skivsamling på ett snyggt sätt i collections. Spotify är för spellistefokuserat enligt mig.

 • Napster

  Metallicas existens hos de här musiktjänsterna kunde järna utebli helt. Metallica ska inte ha ersättning för sin musik. Deras musik ska stjälas.

 • GrinigGammalGubbe

  Hur många offline klienter stöder Rdio?

 • Andreas Lindhé

  Haha. Chilla.

 • Andreas Lindhé

  Hur hanterar Rdio musikfiler (mp3, ogg, flac etc.)?

 • a

  Finns t.ex AC/DC eller Led Zeppelin på Rdio? Tycker det är lite konstigt att avgöra beroende på pink floyd och ghost när zeppelin inte finns med. Förutsatt att de finns på rdio alltså :)

 • Andreas Lindhé

  Och hur många låtar kan man ha offline? Spotify stödjer endast 3333 låtar/enhet.

 • David

  Lars! Hur har du ni gjort på sista bilden när mjukvaruknapparna och notifikationsmenyn ingår i bakgrundsbilden?! Sjuk nice, vill ha det på min Galaxy Nexus! :D

 • Andreas Lindhé

  Samma här! Något jag saknat, men tänkt att ”det är en så smart funktion att ingen har tänkt på den”. Det låter riktigt trevligt.

 • Andreas Lindhé

  Jag har hör att Wimp endast har ca 60% av Spotifys (och därmed även Rdios) utbud. Kan någon bekräfta?

 • Daniel

  Mm artisterna får jättremycket av sina labels via spotify har jag hört.

 • Micke

  Är ”lite” mer än ”inget” och vilket hade du som artist föredragit att få?

 • Micke

  ”Napster, BAAAAAAD” :D

 • cyberz

  Fjärrkontrolls funktionen är väl det ända som jag tycker verkar väldigt intressant..!

 • cyberz

  De får väl inte mycket va… men det är väl knappast Spotifys fel att giriga bolag tar allt?

 • cyberz

  Helt rätt. All ära till Pinkarna men ge mig Zeppelin!

 • Har man t.ex. androidmobil och squeezebox radio(Logitech UE Smart Radio) eller touch så finns det inget annat än wimp som gäller. Appen i android och squeezebox funkar klockrent. Spotify är ett skämt och rdio finns inte till squeezebox. Vad är det för mening med att ha tillgång till all världens musik när användbarheten är lika med noll och uppspelningen fungerar så dåligt som det gör på bl.a. spotify???

 • Screener

  ”I Sverige har strömmad musik blivit nästan synonymt”
  Jag må va skåning, men det är felstavat där :)

 • bobkitten

  Kanske det, men ”ärligt talat” gör det nog ingen större skillnad för artistens matkasse om det är ett girigt bolag som tar hand om 40kr av den där årligt utbetalade hundralappen, staten norpar en tjuga till, ev medartister ska ha sina 10kr var. Men men, ett paket cornflakes är inte fy skam.. ;)

 • Viktor Å

  Led Zeppelin går inte att spela på svenska Rdio, men verkar finnas i andra länder.

 • Viktor Å

  Det är en inställning i ROMen Paranoid Android, som bland annat låter dig ställa in genomskinlighet på status- och navbar. :)

 • Nicklas

  Om du vill styra Spotify på datorn genom mobilen så finns det en app som heter Unified Remote som låter dig styra olika applikationer på datorn genom mobilen, även en Spotify ”remote” finns. Fungerar otroligt smidigt! :)

 • NoiseMaker

  Inte helt relaterat, men vissa kanske blir hjälpta av det. Det finns en app för att fjärrstyra Spotify på en annan Android-enhet via blåtand. Inte lika smidigt som Rdios funktion, men har man en mobil över så kan det vara en lösning. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tflolo.droidremote.ui&hl=sv

 • T Bengtsson

  Tacka vet jag Grooveshark där allt finns tillgängligt från dom nyaste låtarna till soundtracks till gamla goa filmklassiker.

 • bags

  Fy fan vad fult med att inte ta Sverige i första hand…

 • Markus Lindblad

  Testar rdio och deras free trial just nu. Anledning: Snyggt interface och landskapsläge (perfekt för min docka i bilen för HTC) TUMMAR upp än så länge.

 • niqn

  Att prioritera 9miljoner framför 330 miljoner Potenciella kunders jag vet nog vad jag valt. Även om jag är svensk. :-P

 • strandbrink

  På spotify kan du följa olika artister för att se deras senaste updatering av låtar.

 • bags

  ”En annan finess, som är särskilt intressant, är hur Rdio hanterar musikuppspelning på flera enheter; medan Spotify pausar musiken på den enhet som för närvarande spelar upp musiken om uppspelning startas på en annan, så gör Rdio istället alla andra inloggade enheter till fjärrkontroller. Det är alltså möjligt att koppla in mobiltelefonen i stereon för att sedan styra musiken från datorn, eller vice versa, och vill man flytta över uppspelningen så behövs endast ett knapptryck. Smidigt.”

  Idiotiskt, jag vill inte att min musik ska börja spelas i min brors mobil eller dator, då ska den pausas…

  Kan inte fatta hur ni tänker, som jag ser det så har Spotify vunnit 6 av 9 roder eller åtminstone 5 av 9 om man räknar med funktionen som jag tycker är idiotisk i Rdio. Alltså är ljudkvalitén men i Spotifys som ändå är det viktigaste efter att man kan spela musik ur den och det kan man.

 • Hhk

  ‘ När en spellista eller ett album nått sitt slut tystnar musiken i Spotify’

  Förstår inte vad ni menar. Ni vet att det finns en repeatknapp?

 • Mika

  Visst är det en minussida att spotify inte är anpassat för tablet och inte har landskaps-läge, men måste säga att ”bristfällig” är att ta i då jag tycker det är en av de bästa apparna på marknaden om man bortser från punkterna jag nämnde!

 • stukad

  Prövade Rdio precis men hittade ingen volymkontroll i appen. Försvinner inte poängen lite med remote funktionen då, om man spelar upp musiken på tex sin htpc och kan styra allt utom volym med mobilen?

 • ivb

  Tackar för tipset, börjar bli riktigt less på all jäkla bloatware Spotify trycker in.

 • Geggamojja

  Spotify är faktiskt de som betalar ut mest (eller iaf i topp) av de tjänster som finns. Problemet är att vinsten betalas ut till skivbolagen, och sedan får skivbolagen välja hur mycket de ger vidare till artisten, vilket i många fall räknas i promille..

 • Per Lindsten

  Jag går över till rdio också, har tröttnat på Spotifys USLA stöd för Android

 • vulfgar

  Håller med. Tycker det är meningslöst att betala för en tjänst som inte har speciellt stort utbud bland den musik jag vill lyssna på.

 • Walter Iego

  Jag föredrar fysisk skiva fortfarande.

 • Micke

  Fast han har rätt. Metallica är giriga jävlar som förtjänar att få sin musik stulen.

 • Micke

  Fast att använda Grooveshark är ju ungefär lika illa som att illegal fildelning.

 • Micke

  Förlåt va? Vilket bloatware? Använder vi samma tjänst?

 • Micke

  Det gör jag också egentligen men det är fördjävla svårt att hitta alla skivor man vill i dagens läge.

 • Tallem

  Tre problem, kan inte styra en annan Android enhets uppspelning eller uppspelning via OSX, det blir ännu en applikation samt kräver att datorn sitter på ett nätverk med wifi.

 • Juju

  Själv använder jag Wimp och gillar det betydligt bättre än både Spotify och Rdio. Snyggt och smidigt. Dock vet jag inte om de har lika stort utbud av musik, men hittills har jag inte saknat någonting. Man kan dessutom kopiera sina playlists från Spotify om man vill :)

 • Amkoo

  Tycker Spotify verkligen borde ta sig själva i örat och fixa lite med Android appen också. Den är totalt värdelös. Att man inte ens kan hitta topp listan med mest spelade låtar i appen är så otroligt värdelöst så det inte är sant. Vi med Android betalar för f… Lika mycket för appen sin ios nördarna gör…

 • Marcus

  FYI så går det utmärkt att googla sig fram till Spotifys webbspelare, så att den inte skulle vara tillgängligt i Sverige är inte sant.

 • Shieldfire

  Använder varken det en eller det andra. Vilken har mest Goth/Darkwave/EBM//industrial?

 • Senad Dervisevic

  Wimp är ju en fantastisk alternativ till båda och grattis konto utan reklam avbrott!

 • Prova WIMP så kommer ni inte bli missnöjda(förutom om ni inte finner er specifika artist eller vill kunna spela upp i webbläsaren). Tror att man kan prova gratis i en vecka!

 • Testa själv! Det är gratis och utan reklam i pc och mac. Mycket bra upplägg så man hittar det man söker

 • ivb

  Alla desa ”applikationer” och integrationen med facebook. Dessutom är fjärrkontrollsfunktionen till Rdio riktigt fin och ja, jag vet att det finns applikationer till Spotify som man kan använda som fjärrkontroll också men dessa kommer inte ens i närheten.

 • Stefan

  Varför inte använda Google Music och lägg in dina egna skivor. Strömmas dessutom gratis till både webb-app och mobilen.

 • Micke

  Du behöver ju inte installera appar eller ha någon integrering med Facebook. Jag trodde bloatware innebar att man blev påtvingad något, här är det ju opt-in.

 • hobs0n

  Helt sant! Var därför jag gav upp Spotify å gick över till Rdio :)

 • norberg

  Snark… Bara för att de gjorde bort sig en gång för 13 år sedan. Släpp det!

 • kureno

  Testade Rdio idag. Tar ca 5-10 sec innan en låt starter när man klickar på den och typ lika läng tid när man trycker på nästa knappen. Spotify är sjukt mycket snabbare som byter låt på en gång med max 0.4 sec fördröjning. (wifi)

 • FlyingSurprise

  Spotify! Jag kanske byter till Rdio om ni inte fixar möjligheten att offlinelagra på minneskortet i Androidversionen. Vi har väntat länge nu..

  (Ja, jag vet att man kan lösa det genom att installera en gammal version och sedan uppgradera, men jag _BETALAR_ för Spotify och därför ska de laga felet.)

 • Walter Iego

  GM finns ju inte tillgängligt för Sverige än, och jag har inte lust att trixa med massa ip.nr :)

 • leinesblogg

  Kör Tinyshark som är gratis och duger för mig ;-)

 • Walter Iego

  Det är sant.

 • MikBys

  Att Spotify har det ”största utbudet” lär ju bero på alla deras Karaoke-versioner. 20% av mina sökningar ger fortfarande bara Karaoke-resultat eftersom Spotify inte har originalen. Varför ens ha mer än en på en viss låt?

  Utbudet överlag betyder ingenting, utan det är utbudet av sådan musik du gillar och den musik du inte vet om att du gillar innan du hör den. Det gör att det är svårt att bedöma streaming-tjänster utan att testa de ordentligt. Jag har Spotify men lyssnar nästan aldrig numera. Det kanske borde säga mig något.

 • MikBys

  Hur ska jag prova det med ett svenskt mobilnr?

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 3. Samsung Galaxy S9 dyker upp redan under CES enligt @evleaks
 4. Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av
 5. Tipsa om bästa Black Friday-fynden här
 6. Minitest av Google Pixel 2

Mest läst

 1. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9
 2. Hands on med OnePlus 5T
 3. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons