Fem bra och gratis löpningsappar för Android

Postat:
13:12 - 2012-07-10
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Fem bra löpningsappar för Android

Det råder ingen brist på bra träningsappar för Android. Att få reda på hur långt man sprungit, vad man haft för medelhastighet, maxhastighet och en lång rad andra detaljer kan göra att det blir roligare att ge sig ut på löprundor.

Informationen och statistiken blir extra användbar när den dessutom är tillgänglig i ett snyggt och smidigt format online. Vi ska nu ta en snabb titt på fem bra träningsappar för Android. Har vi missat din favorit? Lämna gärna en kommentar och tipsa!

Den här appen från vårt grannland Finland har funnits ända sedan Symbians glansdagar och har tillsammans med Endomondo fått högst medelbetyg i Play Store.

Sports Tracker har ett attraktivt interface, fungerar som den ska och erbjuder ett bra webbgränssnitt där man kan se sina träningspass. Ifall man tar foton under löpturen kan dessa laddas upp automatiskt till hemsidan tillsammans med träningsinformationen. Man kan dela sina träningspass med vänner och följa varandra.

Det här är en annan populär och uppskattad träningsapp för Android. Endomondo uppdaterades igår och fick ett nytt, Ice Cream Sandwich-anpassat gränssnitt. Även Endomondo erbjuder ett webbgränssnitt och är ett bra alternativ till Sports Tracker.

Cardio Trainer är kanske inte lika vanlig i Sverige som några av de andra apparna i listan, men det är den träningsapp med flest installationer då den laddats hem mellan 5 – 10 miljoner gånger.

En app som är populär att ha med under löprundan bland både iOS- och Android-användare.

En svenskutvecklad träningsapp som förtjänar att nämnas i sammanhanget.

Vilken träningsapp är er favorit och har vi missat någon bra app i sammanställningen?

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia active på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Motorola Defy Plus på Prisjakt just nu:

Lediga jobb inom data / IT Företag
Junior tekniker / IT / Helpdesk / 1st line / Tallinn Publicerad 29 Nov 2015
Senior VMS-utvecklare Publicerad 28 Nov 2015
Systemutvecklare inom Geografisk IT Publicerad 28 Nov 2015
Juniora Java- konsulter Publicerad 27 Nov 2015
TEKNISK SYSTEMANSVARIG TILL GRANT THORNTON Publicerad 27 Nov 2015
Se fler jobb