Färska rykten om värstingen HTC M7: helsvart design och nytt gränssnitt

Postat:
15:15 - 2013-01-05
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

HTC, logo

Vi har hört rykten om HTC M7 tidigare, första gången i början av december och nya spekulationer florerade ett par veckor senare. En av alla dessa påstådda insiders har nu tillhandahållit fler uppgifter om den taiwanesiska tillverkarens kommande satsning.

Vi får bland annat höra att M7 kör en ny variant av HTCs egna gränssnitt Sense, förmodligen Sense 5.0. Gränssnittet beskrivs som ”enkelt och rent”. Tillverkaren har fått både ris och ros för sitt egna interface genom åren. När vi först såg Sense för Android, i och med HTC Hero sensommaren 2009, hyllades det från många håll för att ha gjort ”Android snyggt”. 

Efterhand vändes dock opinionen överlag och Sense kallades belamrat, krångligt och överarbetat. HTC gjorde en medveten satsning att tona ner Sense i och med version 4 av gränssnittet som kom förra våren. De har fortsatt längs samma linje med Sense 4+ och Sense 5 påstås alltså ha en ännu renare design.

Låsskärmen och HTCs egna appar har enligt uppgiftslämnaren fått ”enorma ansiktslyftningar” och de ska vara enklare att använda. HTC M7 sägs ha en yttre helsvart design som påminner om Droid DNA. De specifikationer som nämns är en 4,7-tums Full HD-skärm (468PPI), 32GB inbyggt lagringsutrymme, LTE och fyrkärniga chipet Qualcomm APQ8064. Enligt ryktet kommer M7 släppas under första kvartalet i år.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Intresseanmälan Arkitekter Publicerad 25 Nov 2015
Intresseanmälan Kravanalytiker Publicerad 25 Nov 2015
Two communicative Software Support Engineers (Service Manager) to Jeppesen! Publicerad 25 Nov 2015
SAP Data Migration Analyst / Architect Publicerad 25 Nov 2015
Kravanalytiker Publicerad 25 Nov 2015
Se fler jobb