Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Försmak av Samsung Galaxy S8 under MWC [Rykten]

Postat:
10:27 - 2017-02-02
Skribent:
Gustav
Kommentarer:
I stället för Galaxy S8 verkar det som att Samsung kommer att lansera den nya AMOLED-surfplattan Galaxy Tab S3 vid ett pressevent som kommer att hållas den 26 februari under Mobile World Congress (MWC) i Barcelona
Trots att telefonen inte lanseras under MWC kommer Samsung att visa upp S8 och S8 Edge i en eller annan form under slutet av presskonferensen enligt tekniksajten Pocketnow, för att trissa upp förväntningarna. Telefonerna kommer förmodligen att lanseras separat vid ett Unpacked-event som påstås äga rum den 29 mars i New York. I vanlig ordning bör telefonerna därefter nå butik inom en månads tid.

Igår rapporterade vi att Galaxy S8 sannolikt blir utan 8 GB ram minne, trots att Samsung tillverkar de stora arbetsminnena.

Telefonen sägs få Exynos 8895 alternativt nya Snapdragon 835 (som båda tillverkas av Samsung) beroende på region. Vi i Sverige lär med största sannolikhet få den nya Exynos plattformen tillsammans med 4 GB/64GB alternativt 6 GB/128 GB beroende på modell.

 • Fred .

  Spännande med S8 med tanke på att den blir första telefonen med Snapdragon 835, så det blir intressant att se vad för VR-upplevelser den kan leverera. Fast utan en skärm i högre upplösning än 1440p så kanske det inte blir något bra ändå. Hursomhelst, hoppas den blir Daydream kompatibel.
  Blir även intressant med deras ”desktop mode” som det talats om, som jag antar nyttjar free-floating windows funktionen som var avaktiverad men fanns med som preview i Android N.
  Designen kan också bli lovande då det talas om mindre bezels.
  Så på det stora hela så låter S8 lovande ut…

 • Björn Skrak

  Kommer väl att brinna som Samsung brukar.

 • nZb

  Små bezels i all ära, men dom gör bort sig om dom gör skärmen större än tidigare. Drar mer batteri och du kommer snart aldrig kunna nå med tummen (i enhandsfattning) till notifikationsbaren omg

 • Vadensten

  – Det finns olika stora händer.
  – Folk håller telefonerna olika (även i en hand).
  – Panelen i nyare modellen kommer säkerligen vara en nyare variant, vilket historiskt sett lär innebära lägre batteriförbrukning.
  – Det finns alternativa lösningar för att få ner notifikationsfältet än att dra nedåt från ovankanten av skärmen.

  Har du några frågor på punkterna ovan så kan jag elaborera ytterligare.

 • Andreas Pettersson

  Brukar?
  Var det ett försök till dåligt skämt?

 • Björn Skrak

  Samsung leder väl ligan mobiltelefon till brandbomb. Det anmärkningsvärda är att inte varumärket Samsung är dött, men konsumenterna struntar i både kvalitet och säkerhet.Det normala vore att Samsung lade ner helt, urusel kvalitet dessutom farliga.

 • Alexander Atkinson

  en bred (lång?) skärm är bra i VR eftersom man får ökat synfält åt sidorna

 • Blowsor

  Annars kan man se det som ett misstag som antagligen gör att de kommer göra bland de säkraste mobiltelefonerna på marknaden i fortsättningen?

 • Björn Skrak

  Misstag att inte kvalitetssäkra,göra säkrare telefoner i framtiden? Samsung skiter i kvalitet och säkerhet konsumenterna köper ändå.Det finns inget som skulle kunna skada varumärket Samsung.Samsung kommer att kunna producera undermåliga produkter för nästan vilka priser som helst, vilken konsument skulle överge Samsung? Ingen så länge det står Samsung på varan.

 • nZb

  Hej!

  Jag vill gärna ha tips på dem alternativa lösningarna du nämner. Mitt krav är att lösningarna inte får innefatta någon extra virtuell knapp i navigeringsfältet längst ned och krav 2 är att du måste kunna få ned notifikationsbaren från innifrån en app fortfarande.

  Ser gladeligen fram emot dina tips.

  //Mvh. Ds

 • Fraz

  Vet inte riktigt vilka förutsättningar du har men förutsatt att din telefon har en genväg till Google Now (swipe upp från homeknappen eller håll inne den brukar det vara) så kan du använda den genvägen att dra ner notifikationsfältet istället.

  Något i stil med https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AdrianCampos.swipeuputility i kombination med Nova (bara för att få tillgång till notifikationsfältet) alternativt kan du göra en schysst profil i Tasker som triggas på Assist request.

 • Hans

  Med t ex Nova kan du swipa neråt var som helst på skärmen för att nå notifieringarna

 • Hans

  Nej, samsungtelefoner brukar inte brinna

 • Björn Skrak

  Nehej inga Samsung telefoner har brunnit fel av mig alltså.

 • Fraz

  Sant, men ett av kraven var dock ”du måste kunna få ned notifikationsbaren från innifrån en app fortfarande.”, lösningen med Nova fungerar endast när du är på hemskärmen.

 • Fartholomew

  Du verkar veta precis vad världens största tillverkare av elektronikprodukter gör och inte gör. Tycker du ska ta och dra och ta med dig din negativa propaganda någon annanstans.

  Dessutom är ditt inlägg ganska missvisande kommandes från dig när du för 18 timmar sedan skrev:

  ”Jag bytte från Apple till Samsung när jag blev rånad på min 6S plus köpte en Galaxy S7 ångrar mig inte en sekund.”

 • pao

  Samsung leder utvecklingen just nu. Note 7 var ett misslyckande men trots det den mest intressanta luren förra året. S8 blir riktigt bra. Du slipper köpa den jag lovar ?

 • pao

  Samsung har ju sin egen floating windows lösning så desktop läget ala MS är jag mycket spänd på

 • Björn Skrak

  Nej tills jag blev informerad om Note.

 • Fred .

  Ja, det är spännande. Men Google hade redan arbetat på en lösning i Android N som aldrig blev klar, och inte kom aktiverad, men gick att aktivera om man låsta upp bootloadern.
  Antagligen har Google haft tid att putsa på den nu, och kanske får vi se mer av den i uppkommande Android O.
  Kanske bygger Samsungs lösning vidare på den lösning Google introducerade i Android N.

 • Perkele

  Hur kan du vara säker på att den blir bra?? Samsung gör riktigt usla mobiler nu, hårdvaran medelmåttig, mjukvaran en katastrof

 • Björn Skrak

  Att Samsung är farliga och brinner är inget att sopa under mattan, hur bra man än tycker dom är.Negativa saker skall självklart mötas med negativ kritik (även din ofelbara Samsung).

 • pao

  Hårdvaran räcker långt och mjukvaran tycker jag är mycket bra 2016

 • nZb

  Måste fungera på andra ställen än hemskärmen yo

 • nZb

  Länken fungerade inte för mig till playstore, vad länka du till? Nu har jag ställt in i Nova så vid tryck på hemkmappen ska notifikationsfältet komma ned men jag verkar vara tvungen att trycka två gånger fast jag bara ska behöva en gång :( mer exakt hur menar du med Tasker? Vad är assist request?

 • Otto Stuk

  Nu vet jag inte hur många gånger Volvo har återkallat bilar och åtgärdat fel men menar du att Volvo ska lägga ner helt efter att de släppt bilar med fel? Det var en period när de hade fel på insprutningen och många bilar brann…

 • Björn Skrak

  Dom har ju inte brunnit upp eller exploderat, Samsung kunde utvecklat ett givande samarbete med självmordsbombare.

 • Björn Skrak

  Samsung och säkerhet ha ha ha

 • Björn Skrak

  Ja det ska vara Samsung som (miss)lyckas med något liknande utan att förlora en dollar och dessutom helt utan den minsta ödmjukhet skylla på andra tillverkare och anse att dom även i fortsättningen är ofelbara och utan konkurrens.

 • geggamojja

  Jag kör en som heter Fingerprint Quick Action. Den kan ställa in action (t ex visa notifikationsfältet) vid swipe / tap / dubbeltap osv på fingeravtrycksläsaren.

 • Nooneisperfect

  Hörde att det inte blir edge funktioner
  Bara telefoner med sluttande sidor:-) eftersom det var massvis av användare som råkade trycka på dessa. Det är awesome news.

 • nZb

  Ahh najs! Kanske får köpa mig en 5.5″ ändå då men är så rädd att den ska va obekväm att ha i byxfickan om den är för stor :(

 • Fraz

  Assist request är det anrop som Google Now triggas på (som sagt, vanligtvis via genväg på hemknappen) men det går att sätta andra appar som mottagare istället och därmed använda den globalt tillgängliga genvägen var du än är till något annat.

  Appen jag länkade till (Swipeup Utility) var just en sådan mottagar-app till Google nows intent, men det går som sagt att använda Tasker istället. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AdrianCampos.swipeuputility
  Jag gjorde en liknande app som Swipeup Utility för ett par år sedan (av precis samma anledning som den utvecklaren verkar ha gjort den) men den finns inte på Google Play då jag gjorde den åt mig själv.

 • Fraz

  Fast det är en specifik modell som har haft problem, lite mer frekvent än vanligt förekommande.

 • Otto Stuk

  Är du inte kapabel att göra en sökning? Volvo har haft/har problem med att de plötsligt börjar brinna. 850, S80 osv…

 • Andreas Pettersson

  En modell brinner och du är kränkt? Fantastiskt.
  Nu representerar jag inte resten av statistiken men inga av mina enheter har fattat eld så ”urusel kvalitet” är ett dåligt ordval.

  Hur många enheter har du hört som brunnit upp, i media? Exkluderat Note 7.

 • MrEsleMan

  Vilket troll du är, lägg ner attityden.

Aktuellt

Vi listar Googles bästa Androidappar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 2. Vilken tillverkares mobiler ser du mest fram emot under 2018?
 3. OnePlus bekräftar stöld av kortuppgifter, upp till 40 000 kunder kan ha drabbats
 4. Huawei anammar Googles lösning för RCS – Android Messages blir ny meddelandeapp
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Här är de bästa Google-apparna för Android

Mest läst

 1. Här är de bästa Google-apparna för Android
 2. Samsung Galaxy S9 blir tillgänglig 16 mars enligt senaste ryktet
 3. Snart får du betala 125kr extra per paket när du importerar från Kina
 4. Är det här kartongen för Samsung Galaxy S9?
 5. Mobiloperatören 3 introducerar tjänsten ”3Skicka Surf”
 6. Får vi se ett Sony-flaggskepp med OLED-skärm i år?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken tillverkares mobiler ser du mest fram emot under 2018?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons