Fille-j
Senaste aktivitet:
2 maj 2014
Blev medlem:
7 aug 2010
Inlägg:
141
Mottagna gillanden:
0
Ort:
Karlstad
Sysselsättning:
Elev

Fille-j

Youth Droid, från Karlstad

Medlem
Fille-j sågs senast:
2 maj 2014
    1. kroffe
      kroffe
      fortsättning som inte fick plats i förra meddelandet:


      Sammanfattningsvis ett bra köp tycker jag, även om företaget inte skickade med något kvitto (har bett om det separat, får se vad som händer) utan bara en följesedel med priser. Men juridiskt är det inte varken kvitto eller faktura.
    2. kroffe
      kroffe
      Den är jag nöjd med. Den skyddar 101:an bra. Ser gedigen ut och ger alls inte intrycket att den skulle vara så pass billig som faktiskt är. Naturligtvis är det väl någon form av konstläder även om det ser nästan, nästan ut som läder. Man skjuter in plattan i ett brett spår från sidan och kommer åt knapparna på sidan. Den kan visserligen kasa lite upp och ner eftersom fodralet är gjort för en lite bredare platta. Om man vill, kan man säkert lägga in en bit plast eller annat material som man fixerar med dubbelhäftande tejp så att plattan ligger helt stilla. Men jag använder foralet bara vid transport och då menar jag att det är perfekt. Det går utmärkt att köra datorn när den ligger i fodralet och det finns även en styv flik på utsidan, så att man kan ställa skärmen i några olika vinklar.
    3. kroffe
      kroffe
      Hej igen. Jag har kontaktat dem och efter mycket om och men har jag fått dem till att mäta invändig storlek. De skrev att det var 28 x 19 cm, så jag beställde en. Det blir lite rymligt i ovankanten eftersom Archos 101 är smalare. Får se hur det blir när den kommer. Skall vara skickad idag.
      Hälsningar Kroffe
    4. kroffe
      kroffe
      Hej på dig Fille! Jag undrar om du köpte något fodral till din Archos 101 och hur det blev. Jag står själv i begrepp att köpa något och skulle gärna ta emot tips och råd.
      Hälsningar Kroffe
  • Laddar...
  • Laddar...
  • Om

    Ort:
    Karlstad
    Sysselsättning:
    Elev
    Japan
  • Laddar...