Jobb: Mobiltekniker

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av MrGizmo, 18 maj 2015.

  1. MrGizmo

    MrGizmo Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 apr 2013
    Inlägg:
    5
    Mottagna gillanden:
    1

    MINA ENHETER

    Mobiltekniker med serviceansvar

    MrGizmo är ett företag som ligger i framkant av teknikens utveckling. Sedan 2007 har vi lagat telefoner och sålt tillbehör via vår webbutik och vår fysiska butik i Stockholm. Vi tillhandahåller det allra senaste och mest intressanta inom tillbehör och reservdelar på den globala marknaden och genom överlägsen snabbhet och kvalitet är vi idag störst inom vår nisch med över 100 000 kunder. MrGizmo befinner sig i en expansiv fas och söker nu en ytterligare en medarbetare till vår fysiska servicebutik på S:t Eriksplan i centrala Stockholm.

    Arbetsbeskrivning
    Som mobiltekniker har du en bred roll med omväxlande arbetsuppgifter, huvudsakligen kommer du att reparera telefoner samt agera support till våra kunder, både i butik, över telefon och mail. Du har även hand om en del supportärenden för vår webbutik. Du arbetar i ett litet team i butiken och i och med att företaget är under ständig utveckling och förbättring finns det även en framtida möjlighet till att få mer ansvar i butiken samt att hjälpa till med exempelvis inköp.


    Vi söker
    Du som söker är serviceinriktad och har ett brinnande intresse för teknik. För att passa in på arbetsplatsen har du god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du är noggrann, strukturerad och tydlig samt trivs på ett litet företag där du får vara med och påverka. För denna tjänst krävs ingen tidigare utbildning, utan vi söker dig som är tekniskt lagd, är socialt utåtriktad och ständigt öppen för att lära dig ny teknik. I butiken är vi ett sammansvetsat team som fokuserar på bra teamkänsla samt att ge den absolut bästa servicen till våra kunder.


    Språkkunskaper
    Svenska, flytande


    Omfattning och tillträde
    100 %, omgående

    PM:a vi intresse