Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy Note > Galaxy Note - Allmänt

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2012-05-07, 13:33   #1 - (Permalink)
h0nden
Kid Droid
 
h0ndens avatar
 

Reg.datum: sep 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 188

Operatör: Tele2
Telefon: HTC One X


Launcher: Nova Launcher
Tablet: Asus Nexus 7



Tack: 12
Tackad 24 ggr i 12 inlägg
Standard 3G-täckning utan internet-åtkomst

Fann ingen annan tråd om detta so here goes.

I min lägenhet har jag i stort sett ingen 3G-täckning över huvud taget. En fet radioskugga antagligen.

Men när jag går ut genom porten så får jag ganska snabbt 3G-täckning. Och det funkar att surfa på internet. Men efter en stund så kan 3G försvinna helt bredvid täckningsstaplarna, varpå det inte går att få åtkomst till internet igen. Det kan även vara som så att det står att jag har 3G-täckning, men jag kommer inte åt internet i alla fall. Och detta kan ske såväl inne i Göteborg stad eller i Angered där jag går på spårvagnen.

Ursäkta om det blev en massa jobbiga upprepningar, men vet inte hur jag ska förklara annars.

Är det någon som känner igen det här problemet? Är det en barnsjukdom som kan komma att fixas iom ICS när det väl dyker upp? Det är väldigt frustrerande alla fall och jag har ingen vidare lust att skicka in :[

Tacksam för svar
__________________
Nokia 3310 - SE T610 - LG U8330 - SE K600 - SE W880 - LG KU990 - SE W380 - HTC Wildfire - Galaxy Gio - Galaxy Note - HTC One X
h0nden är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 17:04   #2 - (Permalink)
Loxus
Youth Droid
 

Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 400

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S III LTE
ROM: AMCHA v4.00






Tack: 7
Tackad 8 ggr i 8 inlägg
Standard

Mycket 3G-problem verkar bero på överbelastning i nätet.

Varför du inte har 3G hemma i lägenhetet är dock en annan femma...
Loxus är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 17:24   #3 - (Permalink)
markoff
Baby Droid
 
markoffs avatar
 

Reg.datum: nov 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 78

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note
ROM: Original






Tack: 4
Tackad 8 ggr i 5 inlägg
Standard

Jag bor också i Göteborg och har de senaste dagarna tyckt att 3G nätet varit ganska ostabilt. Är det här något som du har upplevt under en längre tid? Kanske det bara är en liten svacka i nätet?
markoff är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 18:09   #4 - (Permalink)
Rojje
Baby Droid
 

Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 78

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE



Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1



Tack: 2
Tackad 11 ggr i 8 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av markoff Visa inlägg
Jag bor också i Göteborg och har de senaste dagarna tyckt att 3G nätet varit ganska ostabilt. Är det här något som du har upplevt under en längre tid? Kanske det bara är en liten svacka i nätet?
Har Tele2 på jobbmobilen (SGS2) och plattan (SGT 10.01) och de två senaste dagarna har datatrafiken varit urdålig. Antingen ingen mottagning alls eller endast 3G. Körde till Göteborg tur och retur igår från Stockholm och det var samma problem i princip längs med hela vägen. Tror det är Tele2:s nät som är svajigt.

Senast redigerad av Rojje den 2012-05-07 klockan 18:12.
Rojje är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 18:32   #5 - (Permalink)
wmb
Moderator
 
wmbs avatar
 

Reg.datum: okt 2009
Ort: Norrköping
Inlägg: 4 380

Operatör: Tre








Tack: 73
Tackad 223 ggr i 164 inlägg
Standard

Kompis med tele2 plus iPhone har problem sista tiden

Tapatalked by One X
__________________
HTC Hero - Galaxy S - HTC HD2 - Iphone 3GS - Iphone 4 - Sony Xperia S - HTC One X - SGS3 - HTC ONE SV - LG G2 Black - Iphone 5s
wmb är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 18:58   #6 - (Permalink)
Rojje
Baby Droid
 

Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 78

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE



Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1



Tack: 2
Tackad 11 ggr i 8 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av wmb Visa inlägg
Kompis med tele2 plus iPhone har problem sista tiden

Tapatalked by One X
Enligt Tele2:s hemsida, idel grönt på täckningen runt om i landet. Hm, visst....
Rojje är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 19:05   #7 - (Permalink)
h0nden
Kid Droid
 
h0ndens avatar
 

Reg.datum: sep 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 188

Operatör: Tele2
Telefon: HTC One X


Launcher: Nova Launcher
Tablet: Asus Nexus 7



Tack: 12
Tackad 24 ggr i 12 inlägg
Standard

Låter som om vi har tele2 att skylla då helt enkelt. Deras Tele2 Maxi blev kanske för mycket för dom :] Dom måste ju försöka fixa det åtminstone.

Citat:
Ursprungligen postat av markoff Visa inlägg
Jag bor också i Göteborg och har de senaste dagarna tyckt att 3G nätet varit ganska ostabilt. Är det här något som du har upplevt under en längre tid? Kanske det bara är en liten svacka i nätet?
Det har varit så sen kanske en vecka efter jag skaffade min Note. Om jag trycker febrilt på apn-widgeten så går det igång efter en minut kanske. Bara för att försvinna igen, i dom flesta fall.
__________________
Nokia 3310 - SE T610 - LG U8330 - SE K600 - SE W880 - LG KU990 - SE W380 - HTC Wildfire - Galaxy Gio - Galaxy Note - HTC One X
h0nden är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 19:55   #8 - (Permalink)
Rojje
Baby Droid
 

Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 78

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE



Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1



Tack: 2
Tackad 11 ggr i 8 inlägg
Standard

Pratat med Tele2:s kundtjänst för 30 minuter sedan och det är ett rikstäckande problem med surfning via mobil. Prognos för när det blir åtgärdat är okänd.
Rojje är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 20:08   #9 - (Permalink)
fluppen
Adult Droid
 
fluppens avatar
 

Reg.datum: dec 2011
Ort: Halmstad
Inlägg: 1 403

Operatör: Tre
Telefon: LG G3
ROM: Orginal

Launcher: Smart Launcher Pro
Tablet: Tab3


Launcher: Smart Launcher Pro
Tack: 211
Tackad 77 ggr i 67 inlägg
Standard

Har oxå samma problem, det går i perioder har jag märkt också, det kan funka ok ett par veckor och sen kasst ett par veckor.

Hade likadana problem med min Iphåne..
fluppen är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2012-05-07, 22:07   #10 - (Permalink)
h0nden
Kid Droid
 
h0ndens avatar
 

Reg.datum: sep 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 188

Operatör: Tele2
Telefon: HTC One X


Launcher: Nova Launcher
Tablet: Asus Nexus 7



Tack: 12
Tackad 24 ggr i 12 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rojje Visa inlägg
Pratat med Tele2:s kundtjänst för 30 minuter sedan och det är ett rikstäckande problem med surfning via mobil. Prognos för när det blir åtgärdat är okänd.
Tack för att du delar med dig. Riktigt tråkigt är det alla fall. Tycker dom kan byta ut sin Huawei-skit mot Ericssons mottagare :] Om det nu hjälper dvs.
__________________
Nokia 3310 - SE T610 - LG U8330 - SE K600 - SE W880 - LG KU990 - SE W380 - HTC Wildfire - Galaxy Gio - Galaxy Note - HTC One X
h0nden är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara



Taggar
förlorar, galaxy note, täckning


Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:36.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson