Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Android - Allt om Android! > Apps och spel > Applikationer

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2011-06-29, 08:33   #118 - (Permalink)
marw77
Teen Droid
 

Reg.datum: Apr 2011
Ort: Bästkusten
Inlägg: 952

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S IV
ROM: 4.2.2






Tack: 43
Tackad 119 ggr i 100 inlägg
Standard

Någon som vet hur man loggar allt annat än gps ruten med torque?
marw77 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-07-01, 12:25   #119 - (Permalink)
mdmar
Teen Droid
 
mdmars avatar
 

Reg.datum: Apr 2010
Inlägg: 648

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: X-Note

Launcher: Nova
Tablet: Google Nexus 7



Tack: 61
Tackad 55 ggr i 40 inlägg
Standard

Har också skaffat en sån häringa pryl - kul
Men jag är mest intresserad av att kunna släcka servicelampan på min Pegga 807.

Finns det inget sätt att göra det på med Torque alltså? Finns det ngn annan app som fixar det?
__________________
Använder TACK-knappen som "håller med/bra kommentar!"
mdmar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-07-01, 22:42   #120 - (Permalink)
tusenkonstnar
Kid Droid
 

Reg.datum: Apr 2010
Inlägg: 130










Tack: 4
Tackad 3 ggr i 3 inlägg
Standard

Har precis beställt en från Droidstuff.
CD skivan med drivrutiner hade en stor spricka+ att det var ur en en cm lång tårtbit ur skivan så den går ej att använda.

Själva adaptern går ej att bara med någon av mina telefoner, har testat med följande koder: 0000, 1234, 0123, 0183 samt med 6789 mot flera telefoner och ingen kan ansluta.

Jag har även mailat droidstuff om detta men ej fått något svar.

Vad har ni för erfarenheter?
tusenkonstnar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-07-02, 11:19   #121 - (Permalink)
FlyBob
Adult Droid
 
FlyBobs avatar
 

Reg.datum: Jun 2009
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 376

Operatör: Telenor



Launcher: LauncherPro Plus




Tack: 8
Tackad 30 ggr i 20 inlägg
Standard

Vi har svarat dig nu, tog lite lång tid bara - sorry för det... har lite mycket att göra ibland :/

Skiva får du ny (ligger bara datorprogram på så är inte speciellt intressant dock) och det skall gå att para dessa nya enheter vi har fått med koden 6789.

Vi löser det genom att byta ut din enhet, det kan vara något fel på den kanske. Vi tar själva hand om felsökningen på den enheten du har fått så du kan få produkten du har efterfrågat. Bara följ instruktionerna i mailet så har du en ny enhet inom några dagar!
__________________
http://www.droidstuff.se - Allt till Android, både för dig och din mobil!
FlyBob är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-07-05, 12:47   #122 - (Permalink)
matteeee
Baby Droid
 
matteeees avatar
 

Reg.datum: Jun 2010
Ort: Skåne
Inlägg: 34

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy S4
ROM: Original






Tack: 0
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Läste på droidstuff att den inte funkar på Golf -99, och en i tråden som inte lyckats på en Audi. Men VW/Audi (eller alla VAG, dvs även Seat och Skoda?) har ju ett eget interface via VAG-COM (även om OBDII-uttaget är likadant).

Någon som fått det att funka på en VAG-bil?
matteeee är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-07-05, 22:56   #123 - (Permalink)
henca
Adult Droid
 
hencas avatar
 

Reg.datum: Dec 2009
Ort: Linköping
Inlägg: 1 261

Operatör: Telenor
Telefon: HTC Dream/G1
ROM: Dwang v1.17.1 (nästan Android 1.6)






Tack: 27
Tackad 83 ggr i 76 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av matteeee Visa inlägg
Någon som fått det att funka på en VAG-bil?
På min Audi A4 från 98 (B5) fick jag den inte att fungera, därför fick jag byta bil
På min nya A4 från 2007 (B7) fungerar den utmärkt.

Bägge bilarna hade kontakter som passade fysiskt, men jag tror mig ha förstått att man kan köra en massa olika protokoll i standardkontakten.

m v h Henrik
henca är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-07-18, 12:23   #124 - (Permalink)
pellen
Teen Droid
 
pellens avatar
 

Reg.datum: Jun 2009
Ort: Linköping
Inlägg: 707

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy S II



Tablet: Google Nexus 7 16GB



Tack: 26
Tackad 67 ggr i 23 inlägg
Standard

Spännande det där. Jag har en ELM272-adapter på ingång och hoppas på att det ska fungera i min nyligen införskaffade Audi A3 -09.
pellen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-09-24, 17:23   #125 - (Permalink)
KoktGrus
Kid Droid
 

Reg.datum: Sep 2009
Inlägg: 155

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S III







Tack: 1
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Köpte en kina-adapter för några månader sen.. funkade dåligt till min mondeo -03, gav värden några sekunder sen låste det sig... Provade alla möjliga inställningar och program, men samma resultat. Provade också att läsa ut felkoder ur en renault 05a, där hittade den inte ens rätt dataprotokoll.. Nu funkar inte adaptern alls.

Funderar på att beställa en sånhär: Hitta PLX KiWi Bluetooth OBDII for Android mobile / devices på eBays internationella marknad, där det finns fynd att göra i alla dina favoritkategorier. Allting kan levereras till ditt land!

Den adaptern "garanterar" dom ju i princip ska fungera med torque.. Nån som har en?
KoktGrus är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-11-24, 21:06   #126 - (Permalink)
frank
Baby Droid
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Luleå
Inlägg: 69

Operatör: Telia
Telefon: Sony Ericsson Live with Walkman







Tack: 1
Tackad 8 ggr i 6 inlägg
Standard

Är det någon skillnad på ex de droidstuff och xenonhuset säljer jämfört med denna: http://viewitem.eim.ebay.se/ELM327-O...631743111/item ?

De ser lika ut men inlägget ovan får en ju att tveka?

Senast redigerad av frank den 2011-11-24 klockan 21:09.
frank är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-05, 15:15   #127 - (Permalink)
isak.hubinette
Baby Droid
 

Reg.datum: Mar 2012
Inlägg: 4










Tack: 0
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Hej!
jag har den halvstabila kopian från xenonhuset, köpte för ett år sen typ, vet inte om de har kvar samma. Jag får ut felkoder från ECU, men förstår inte hur jag ska få ut koder från TRACKS eller nolla servicelampan. Volvo 850 GLT -96. ps alla värden från ecu fungerar live mm (guld värt när bilen konverteras till E85 med ecoflex ).

Kan jag ta hem VOLVOS EGNA felkodsprogram VOL FCR och koppla blåtandsskiten till min pc/bluetooth och få blåtanden att låtsas vara en SERIELL ELLER USB port till bilen???

Tacksam för alla svar
isak.hubinette är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-04, 16:07   #128 - (Permalink)
agneos
Kid Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Ort: sweden
Inlägg: 206

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus S







Tack: 22
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

är det någon som vet om den funkar med vw passat 1,8t 99??
agneos är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-09, 19:36   #129 - (Permalink)
jimpa77
Youth Droid
 

Reg.datum: Apr 2011
Ort: Gefle
Inlägg: 357

Operatör: Tre








Tack: 24
Tackad 20 ggr i 20 inlägg
Standard

Nån som använder Torque med en Xperia arc? Jag kan bara välja lägsta kvalitén på videoinspelningen när man ska spela in filmklipp med mätarna synliga.
På min gamla Galaxy S så gick det att välja högsta kvalitén,och det är ju ljusår emellan på kvalitén..
jimpa77 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-09, 23:20   #130 - (Permalink)
Droidguy79
Baby Droid
 
Droidguy79s avatar
 

Reg.datum: Jun 2011
Ort: Sweden
Inlägg: 21

Operatör: Telia
Telefon: Sony Ericsson Arc
ROM: Original, ICS 4.0.4






Tack: 2
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Jag har torque på min xperia arc, önskar jag kom så,långt som att spela in... min volvo v40 vill inte kännas vid min ELM327-modul så för mig är det hopplöst. Det suger att ha en volvo från 1998...

Sent from my LT15i using Tapatalk
__________________
Read my weblog: http://stuckinfirstgear.blogspot.se/
Droidguy79 är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:37.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson