Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Android - Allt om Android! > International forum

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2011-05-28, 01:22   #1 - (Permalink)
tuko
Baby Droid
 

Reg.datum: May 2011
Ort: Nybro
Inlägg: 9

Operatör: Telia
Telefon: HTC One S
ROM: Original Rooted
Tema: Black

Tablet: Samsung Galaxy Tab 3 10.1



Tack: 1
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard Can't See All Images While Surfing

I have a HTC Desire that has been frustrating me with pictures on the internet.

No matter which browser I use, HTC Original, Dolphin, Maxthon or Opera Mini on a forum that I run SOA4x4 I can not see the images that members upload in my mobile. Yes, I have seen them at one time but for some reason beyond me I can no longer see them. I can and do click where I know where the images is, the "loading" symbol shows and does nothing from that point.

What is adding to the frustration is that if I go else wheres on the internet I can see images at other forums.

I've searched and found that it's been recommended to reboot in theses rare cases of not seeing images but this has not produced any result for me. I've updated to the latest Flash 10.3 and still nothing......Did I check or uncheck something that I shouldn't have or is this a known fault with a solution?

Thanks in advance.
tuko är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-05-28, 13:04   #2 - (Permalink)
otto
Teen Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Mitt i riket
Inlägg: 824

Operatör: Tele2
Telefon: Google Galaxy Nexus
ROM: Byter varannan dag :)






Tack: 88
Tackad 122 ggr i 86 inlägg
Standard

I tried it out using Opera Mobile and stock GB browser, and the forum/image gallery works perfectly (although the large image js popup appears at the very top). Have you tried out Opera Mobile, or just Mini? With Mobile you can remote debug any page using Dragonfly in the desktop Opera browser. I debugged your forum using Dragonfly and found no errors what so ever(!) If you coded it yourself - great work

The issue seems to be related to your android version rather then the browser as no browser works as it should.
otto är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-11-06, 00:53   #3 - (Permalink)
FredrikJansson
Adult Droid
 
FredrikJanssons avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 1 064

Operatör: Tre
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
ROM: Original

Launcher: Stock
Tablet: Google Nexus 7



Tack: 42
Tackad 65 ggr i 61 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tuko Visa inlägg
I have a HTC Desire that has been frustrating me with pictures on the internet.

No matter which browser I use, HTC Original, Dolphin, Maxthon or Opera Mini on a forum that I run SOA4x4 I can not see the images that members upload in my mobile. Yes, I have seen them at one time but for some reason beyond me I can no longer see them. I can and do click where I know where the images is, the "loading" symbol shows and does nothing from that point.

What is adding to the frustration is that if I go else wheres on the internet I can see images at other forums.

I've searched and found that it's been recommended to reboot in theses rare cases of not seeing images but this has not produced any result for me. I've updated to the latest Flash 10.3 and still nothing......Did I check or uncheck something that I shouldn't have or is this a known fault with a solution?

Thanks in advance.
Is it that your operator blocks the images?
FredrikJansson är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-12-28, 08:29   #4 - (Permalink)
gemeby
Baby Droid
 
gemebys avatar
 

Reg.datum: Dec 2011
Inlägg: 3










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

The issue seems to be related to your android version rather then the browser as no browser works as it should.
gemeby är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-01-03, 10:07   #5 - (Permalink)
Ascii
Banned
 

Reg.datum: Nov 2010
Inlägg: 6 283


Telefon: OnePlus One
ROM: CM11S






Tack: 633
Tackad 1 158 ggr i 935 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gemeby Visa inlägg
The issue seems to be related to your android version rather then the browser as no browser works as it should.
Have you tried putting in a custom ROM?
Ascii är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-12, 18:02   #6 - (Permalink)
FredrikJansson
Adult Droid
 
FredrikJanssons avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 1 064

Operatör: Tre
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
ROM: Original

Launcher: Stock
Tablet: Google Nexus 7



Tack: 42
Tackad 65 ggr i 61 inlägg
Standard

Try to use Opera Mini, or puffin.
They are using servers to shrink the images, if that doesnt work try a custom rom
FredrikJansson är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-22, 18:20   #7 - (Permalink)
Aemo
Baby Droid
 

Reg.datum: Mar 2012
Ort: Malmö & Stockholm
Inlägg: 75

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: Stock

Launcher: Stock




Tack: 6
Tackad 4 ggr i 3 inlägg
Standard

Idk, since images work elsewhere... could it be such as simple thing as having ticked a "do not show images" setting in your profile on that forum?
Aemo är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:29.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson