Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > HTC > Sensation > Sensation - Allmänt

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-03-22, 11:46   #1 - (Permalink)
matkoh
Youth Droid
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Kiruna
Inlägg: 309

Operatör: Telia
Telefon: HTC One
ROM: Orginal
Tema: Samsung Galaxy IIIS





Tack: 0
Tackad 6 ggr i 5 inlägg
Standard USB anslutning ?

Hmmmm.

När jag ansluter min Sensation med ICS till datorn med USB, så får jag frågan om vilken typa av USB-sammanlänkning: Windows eller MAC, men jag kör enbart Linux på alla mina datorer. Vilken anslutning ska jag välja ???
matkoh är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-22, 15:39   #2 - (Permalink)
vulfgar
Moderator
 
vulfgars avatar
 

Reg.datum: May 2011
Ort: Bohuslän
Inlägg: 1 432

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S5
ROM: CM11

Launcher: Nova prime




Tack: 186
Tackad 163 ggr i 152 inlägg
Standard

Har också linux och den frågan får inte jag. Valet på min är och har alltid varit "Bara ladda" eller "Diskenhet". Samma med makens som kör stock ICS.
Hur gör du för att få denna fråga? Är luren påslagen normalt när du får detta? Har du något särskilt program igång? Har det alltid varit så? Är luren brandad? Kanske nån app?

För min del har jag alltid bara luren påslagen i vanligt läge utan att starta någon app.
__________________
Gammal tant!
vulfgar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-22, 15:50   #3 - (Permalink)
matkoh
Youth Droid
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Kiruna
Inlägg: 309

Operatör: Telia
Telefon: HTC One
ROM: Orginal
Tema: Samsung Galaxy IIIS





Tack: 0
Tackad 6 ggr i 5 inlägg
Standard

Hmmm.

Först kommer frågan om Bara ladda .. & efter jag klickat på OK så dyker denna fråga upp. Helt ren lur, inga speciella appar.
matkoh är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-22, 17:43   #4 - (Permalink)
vulfgar
Moderator
 
vulfgars avatar
 

Reg.datum: May 2011
Ort: Bohuslän
Inlägg: 1 432

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S5
ROM: CM11

Launcher: Nova prime




Tack: 186
Tackad 163 ggr i 152 inlägg
Standard

Va konstigt.

När jag bläddrar lite bland mina inställningar och kommer till Mer > Internetdelning och surfpunkt så finns det alternativ för Inställning för USB-sammanlänkning där det av nån anledning står Windows på min just nu, jag har aldrig använt den funktionen. Det verkar som om din lur vill agera surfpunkt istället för diskenhet.

Förresten när jag kollar på själva bilden som kommer upp där jag kan välja mellan Bara ladda och Diskenhet så finns det några val längre ner:
HTC Sync
USB tethering
Internetpassage.
Jag har inte förbockat något av dessa alternativ. kolla att alla dessa är urbockade hos dej också.
__________________
Gammal tant!
vulfgar är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-22, 18:11   #5 - (Permalink)
matkoh
Youth Droid
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Kiruna
Inlägg: 309

Operatör: Telia
Telefon: HTC One
ROM: Orginal
Tema: Samsung Galaxy IIIS





Tack: 0
Tackad 6 ggr i 5 inlägg
Standard

Hmmm.

Där var det USB tethering var förvalt. Och nu har jag MacOS som sammanlänkning (mest likt linux).
matkoh är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 14:46.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson