Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy S2 > Galaxy S2 - Allmänt

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-04-24, 15:44   #14 - (Permalink)
ekilainen
Baby Droid
 

Reg.datum: Mar 2012
Inlägg: 10










Tack: 1
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Kan bekräfta att mobilen inte ansluter på 5ghz på andra routrar heller. Vad är felet? Kan det vara hårdvaran?

Skickat från min GT-I9100 via Tapatalk 2
ekilainen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-27, 16:42   #15 - (Permalink)
ekilainen
Baby Droid
 

Reg.datum: Mar 2012
Inlägg: 10










Tack: 1
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Ingen som är duktig på det här?
ekilainen är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-27, 16:48   #16 - (Permalink)
Cupcakes
Android Master
 
Cupcakess avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Uppsala
Inlägg: 7 437

Operatör: Tre




Tablet: iPad Mini



Tack: 67
Tackad 919 ggr i 806 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ekilainen Visa inlägg
Ingen som är duktig på det här?
Om du har testat att fabriksåterställa och uppdatera den så är det något konstigt. Ring Samsung eller skicka in den på service, är mina förslag

Skickat från min HTC One X via Tapatalk 2
__________________
Äger just nu: iPhone 5s, iPad Mini, MacBook Air och Samsung Galaxy Tab 2.
Är kund hos: Tele2, Telenor, Telia Tre, och Universal
Cupcakes är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till Cupcakes för det här inlägget:
Gammal 2012-04-28, 13:02   #17 - (Permalink)
Concha
Youth Droid
 
Conchas avatar
 

Reg.datum: Jul 2010
Ort: Skåne
Inlägg: 376

Operatör: Tre
Telefon: Sony Xperia Z1
ROM: Original






Tack: 114
Tackad 26 ggr i 22 inlägg
Standard

Har du provat att starta om routern?
__________________
Telefon: SONY Xperia Z2 | 4.4.2 KitKat | Operatör: 3
Telefon: SONY Xperia Z1 Compact | 4.4.2 KitKat | Operatör: 3
Telefon: SONY Xperia Z Ultra| 4.4.2 KitKat
Tablet: SONY Xperia Z2 Tablet LTE | 4.4.2 KitKat
Concha är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-28, 14:57   #18 - (Permalink)
binary
Baby Droid
 
binarys avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 83

Operatör: Tele2
Telefon: HTC One
ROM: Orginal






Tack: 21
Tackad 9 ggr i 6 inlägg
Standard

Har exakt samma problem. Problemet uppstod efter att jag har flashat ICS WLP9 och kört full wipe.

Har en airlink router.
__________________
010110011101010101
binary är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-28, 16:52   #19 - (Permalink)
ROOT
Adult Droid
 
ROOTs avatar
 

Reg.datum: Apr 2012
Ort: Marko, from Tropoja.
Inlägg: 1 308


Telefon: Sony Xperia Z Ultra
ROM: Its none of your business.

Launcher: Classified




Tack: 37
Tackad 217 ggr i 175 inlägg
Standard

Hade liknande problem då wifiet var ostabilt och det gick inte heller att starta wifiet ibland utan att rycka ur batteriet eftersom switchen stod kvar på, startar.
5GHz banden upptäcktes inte ens i wifi inställningar, ungefär som TS skriver fast; ej inom område.
Har sedan hela förmiddagen och tills nu grejat med olika kernels och romar.
Slutade på Omega v11.1 baserad på äldre XWLP8 med en Speedmod kernel

Går kanonbra, allting fungerar och det går skrämmande snabbt att boota telefonen.
Även wifi ansluter snabbt som attan!
__________________

Im root

Senast redigerad av ROOT den 2012-04-28 klockan 17:06.
ROOT är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:59.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson