Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Android - Allt om Android! > Utveckling och projekt > Apputveckling

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-04-17, 15:25   #1 - (Permalink)
Dahliz91
Teen Droid
 

Reg.datum: jan 2010
Ort: Borås
Inlägg: 760

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: OmniROM

Launcher: Google Experience
Tablet: Nexus 7
ROM: Stock

Launcher: Stock
Tack: 299
Tackad 30 ggr i 27 inlägg
Standard loadData problem i WebView

Har problemet med WebView. Jag läser in Google Maps API V3 genom en WebView. Det funkar utan problem på min egen mobil med ICS. Men när de jag gör appen åt testar på sina som inte har ICS. Får de bara upp ett meddelande om att sidan inte kan hittas.

Stöds inte loadData i tidigare versioner eller är det något extra man behöver göra?
Dahliz91 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-27, 09:39   #2 - (Permalink)
Dahliz91
Teen Droid
 

Reg.datum: jan 2010
Ort: Borås
Inlägg: 760

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: OmniROM

Launcher: Google Experience
Tablet: Nexus 7
ROM: Stock

Launcher: Stock
Tack: 299
Tackad 30 ggr i 27 inlägg
Standard

Är det ingen som stött på det här problemet
Dahliz91 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-27, 10:06   #3 - (Permalink)
e7andy
Adult Droid
 
e7andys avatar
 

Reg.datum: okt 2009
Ort: Göteborg
Inlägg: 1 355

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Original


Tablet: Nexus 7 & iPad 2



Tack: 37
Tackad 232 ggr i 204 inlägg
Standard

loadData har funnits sedan API 1 så det är inte problemet.

Fungerar webbsidan du försöker ladda i en vanlig browser på desktop-PC?

Hur ser din kod ut?
e7andy är uppkopplad nu   Svara med citat
Gammal 2012-04-27, 10:09   #4 - (Permalink)
Dahliz91
Teen Droid
 

Reg.datum: jan 2010
Ort: Borås
Inlägg: 760

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: OmniROM

Launcher: Google Experience
Tablet: Nexus 7
ROM: Stock

Launcher: Stock
Tack: 299
Tackad 30 ggr i 27 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av e7andy Visa inlägg
loadData har funnits sedan API 1 så det är inte problemet.

Fungerar webbsidan du försöker ladda i en vanlig browser på desktop-PC?

Hur ser din kod ut?
Jag löste det, bytte ut till loadDataWithBaseURL. Visste inte att man inte kunde skicka ren HTML-kod in i loadData.
Dahliz91 är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:45.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson