Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy S2 > Galaxy S2 - ROM-filer och utveckling

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-04-28, 13:08   #27 - (Permalink)
Shadowrun
Kid Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 174

Operatör: Tre
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock 4.4.2 rootad

Launcher: Google Now Launcher
Tablet: Google Nexus 7
ROM: stock 4.4.2


Tack: 22
Tackad 12 ggr i 10 inlägg
Standard

Jag sökte i F1-tråden men hittade inte några svart, men vi är inte helt ensamma. Skulle vara nice med en en slider som i stock.
Shadowrun är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-28, 20:56   #28 - (Permalink)
lacariuz
Kid Droid
 

Reg.datum: Sep 2010
Ort: Örnsköldsvik
Inlägg: 134

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Rootbox 3.9.1

Launcher: Nova
Tablet: Ipad



Tack: 1
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Tycker att denna romen är helt okej, men jag har problem med att få ringsignalen att fungera. Det är som att telefonen ringer under så lång tid som ljud filen är och sedan är det bara vibration kvar när det ringer. Vill ju att ringsignalen ska börja om från början när den tar slut.
Nån som vet vad det kan vara för fel?
lacariuz är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-28, 21:20   #29 - (Permalink)
masze
Adult Droid
 
maszes avatar
 

Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 7 289










Tack: 662
Tackad 1 198 ggr i 945 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av lacariuz Visa inlägg
Tycker att denna romen är helt okej, men jag har problem med att få ringsignalen att fungera. Det är som att telefonen ringer under så lång tid som ljud filen är och sedan är det bara vibration kvar när det ringer. Vill ju att ringsignalen ska börja om från början när den tar slut.
Nån som vet vad det kan vara för fel?
Detta har jag inte märkt av, ljudfil loopar på min..

Skickat från min GT-I9100 via Tapatalk 2
__________________
masze är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 14:14   #30 - (Permalink)
Shadowrun
Kid Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 174

Operatör: Tre
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock 4.4.2 rootad

Launcher: Google Now Launcher
Tablet: Google Nexus 7
ROM: stock 4.4.2


Tack: 22
Tackad 12 ggr i 10 inlägg
Standard

Den största issuen jag har är att jag kommer inte åt Extern SD. Det finns där, alla mina bilder och MP3 ligger pådet, men jag kan inte flytta dit nya saker. Något förslag på en bra file manager som kan se SD-kortet?

Mappen extern_sd där man hittar externa sdkorten i Samsungs stock är bara en mapp här. Jag kan skapa saker i den, men det ligger naturligtvis på interna minnet ändå.

Senast redigerad av Shadowrun den 2012-04-29 klockan 14:39.
Shadowrun är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 14:25   #31 - (Permalink)
Grusburk
Youth Droid
 
Grusburks avatar
 

Reg.datum: Aug 2011
Ort: Täby
Inlägg: 391

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S4
ROM: Cyanogenmod 10.1

Launcher: Nova




Tack: 16
Tackad 18 ggr i 17 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shadowrun Visa inlägg
Den största issuen jag har är att jag kommer inte åt Extert SD. Det finns där, alla mina bilder och MP3 ligger pådet, men jag kan inte flytta dit nya saker. Något förslag på en bra file manager som kan se SD-kortet?

Mappen extern_sd där man hittar externa sdkorten i Samsungs stock är bara en mapp här. Jag kan skapa saker i den, men det ligger naturligtvis på interna minnet ändå.
Antar att du kör siyah kernel, och om du gör det så ligger ditt externa sdkort under mappen emmc.

Alltså

/emmc/ och inte /sdcard/external sdcard
__________________
Sometimes life it takes you by the hair, pulls you down
Before you know it, it's gone and you're dead again
Grusburk är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till Grusburk för det här inlägget:
Gammal 2012-04-29, 14:27   #32 - (Permalink)
Groof
Kid Droid
 
Groofs avatar
 

Reg.datum: Jan 2012
Inlägg: 194

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 4



Tablet: Nexus 7



Tack: 37
Tackad 21 ggr i 19 inlägg
Standard

Hur ser språkstödet ut för den här ROMen?
Groof är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 14:50   #33 - (Permalink)
Shadowrun
Kid Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 174

Operatör: Tre
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock 4.4.2 rootad

Launcher: Google Now Launcher
Tablet: Google Nexus 7
ROM: stock 4.4.2


Tack: 22
Tackad 12 ggr i 10 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Groof Visa inlägg
Hur ser språkstödet ut för den här ROMen?
Svenska är i alla fall inte nåt problem i menyer och så och inte heller i Andrioids tangentbord, men eftersom jag vill köra swype så fick jag ladda ner svenska ordlistan till Swype, antar dock att det är en swypegrej snarare än nåt som har med rommen att göra.
Shadowrun är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 14:50   #34 - (Permalink)
Shadowrun
Kid Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 174

Operatör: Tre
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock 4.4.2 rootad

Launcher: Google Now Launcher
Tablet: Google Nexus 7
ROM: stock 4.4.2


Tack: 22
Tackad 12 ggr i 10 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grusburk Visa inlägg
Antar att du kör siyah kernel, och om du gör det så ligger ditt externa sdkort under mappen emmc.

Alltså

/emmc/ och inte /sdcard/external sdcard
Ja, precis så. Tack!
Shadowrun är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 15:41   #35 - (Permalink)
Groof
Kid Droid
 
Groofs avatar
 

Reg.datum: Jan 2012
Inlägg: 194

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 4



Tablet: Nexus 7



Tack: 37
Tackad 21 ggr i 19 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shadowrun Visa inlägg
Svenska är i alla fall inte nåt problem i menyer och så och inte heller i Andrioids tangentbord, men eftersom jag vill köra swype så fick jag ladda ner svenska ordlistan till Swype, antar dock att det är en swypegrej snarare än nåt som har med rommen att göra.
Kanske borde specificerat lite bättre. Menade om den har stöd för språk mer språk än de västerländska. Bra att veta att svenska fungerar åtminstone, men jag är oftast mer beroende av östasiatiska språk haha. Tack ändå!
Groof är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 16:42   #36 - (Permalink)
evilpenis
Youth Droid
 
evilpeniss avatar
 

Reg.datum: Jul 2010
Ort: Sverige
Inlägg: 331

Operatör: Hallon




Tablet: Nook HD+



Tack: 37
Tackad 31 ggr i 22 inlägg
Standard

Har problem med att få till mina APN-inställningar med den här romen tyvärr
Har 3 som operatör.
__________________
.:: Celebrity Devotion
Killar har pungsvett, tjejer har läppglans.
evilpenis är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-29, 17:12   #37 - (Permalink)
Shadowrun
Kid Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 174

Operatör: Tre
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock 4.4.2 rootad

Launcher: Google Now Launcher
Tablet: Google Nexus 7
ROM: stock 4.4.2


Tack: 22
Tackad 12 ggr i 10 inlägg
Standard

Dessa är förinställda för mig.

De som ligger under "Updated 2011-05-04 with settings from Tre Sweden!". Det är den enda APN jag har och den funkar för båda mms och data.

http://www.swedroid.se/wiki/index.ph...A4llningar#Tre
Shadowrun är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-30, 09:22   #38 - (Permalink)
Talvathir
Adult Droid
 
Talvathirs avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Borås
Inlägg: 1 262

Operatör: Tre
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Cataclysm + franco

Launcher: GEL
Tablet: Google Nexus 7 (2013)
ROM: Stock 4.4

Launcher: GEL
Tack: 28
Tackad 151 ggr i 111 inlägg
Standard

Alrighty then, nu ska luruslingen formatteras totalt och F1 testas.

*ka-booom*..
__________________
Allt man minns dagen efter är ett misslyckande
Talvathir är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-04-30, 09:33   #39 - (Permalink)
masze
Adult Droid
 
maszes avatar
 

Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 7 289










Tack: 662
Tackad 1 198 ggr i 945 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Talvathir Visa inlägg
Alrighty then, nu ska luruslingen formatteras totalt och F1 testas.

*ka-booom*..
Nice, hoppas den kommer sitta som en smäck på just din s2'a nu då..
__________________
masze är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 09:37.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson