Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Android - Allt om Android! > Allmänt > Mobiloperatörer

Visa resultat för omröstning: Har din datatrafik dött spontant utan att du ändrat någon inställning i telefonen?
Ja, en gång 5 3.82%
Ja, flera gånger 102 77.86%
Nej, datatrafiken fungerar bra 24 18.32%
Antal röster: 131. Du får inte rösta i den här omröstningen

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2012-05-01, 23:11   #92 - (Permalink)
appel
Senior Droid
 

Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 2 012

Operatör: Hallon
Telefon: Google Nexus 5
ROM: 4.4.4






Tack: 21
Tackad 95 ggr i 88 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av baracken Visa inlägg
just nu dör min uppkoppling mer eller mindre varje minut =/ den visar att jag har 3G men visar endast en pil uppåt (att den skulle skicka data). Blir förbannad snart. Måste ringa imorgon och säga till, det här funkar ju inte, sitta och betala och inte kunna surfa.
Ja, störigt värre. Krånglat mer än det funkar för mig den senaste tiden.
appel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-02, 01:50   #93 - (Permalink)
malexin
Teen Droid
 
malexins avatar
 

Reg.datum: Mar 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 613

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Original






Tack: 1
Tackad 56 ggr i 46 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av baracken Visa inlägg
just nu dör min uppkoppling mer eller mindre varje minut =/ den visar att jag har 3G men visar endast en pil uppåt (att den skulle skicka data). Blir förbannad snart. Måste ringa imorgon och säga till, det här funkar ju inte, sitta och betala och inte kunna surfa.
Precis samma problem här. Den snabbaste (temporära) lösningen jag har hittat är att växla Network mode till "GSM only" och sen direkt tillbaka till "WCDMA only". Men det är ju tröttsamt att behöva göra det hundra gånger om dagen.
malexin är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-02, 02:18   #94 - (Permalink)
baracken
Senior Droid
 
barackens avatar
 

Reg.datum: Feb 2011
Ort: Nyköping
Inlägg: 1 700

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Cm9

Launcher: Launcher 7
Tablet: iPad 2



Tack: 33
Tackad 103 ggr i 97 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av malexin Visa inlägg
Precis samma problem här. Den snabbaste (temporära) lösningen jag har hittat är att växla Network mode till "GSM only" och sen direkt tillbaka till "WCDMA only". Men det är ju tröttsamt att behöva göra det hundra gånger om dagen.
Ja det ska ju fungera, samma sak att när jag pratar i telefon så för datauppkopplingen också.

Är det någon som sitter på en sgs2 lte ned tele2 som kan berätta om det är bättre eller lika dåligt?

Skickat från min Nexus S via Tapatalk 2
baracken är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-05, 19:24   #95 - (Permalink)
jed_the_humanoid
Youth Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 333

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 4
ROM: Stock Rom JB 4.3 Root

Launcher: Nova Launcher Prime




Tack: 62
Tackad 20 ggr i 15 inlägg
Standard

Kan ju tipsa om att ni inte behöver bemöda er med att skaffa nytt simkort. Samma problem fortfarande. Något som Tele2 sjävla "inte kan se" vilket naturligvis innebär att problemet inte existerar. Jag hänvisade till den här tråden för att styrka mitt "case" men fick ingen vidare respons.
jed_the_humanoid är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-05, 19:26   #96 - (Permalink)
KingLouie
Teen Droid
 

Reg.datum: Dec 2009
Ort: Malmö
Inlägg: 653

Operatör: Tre
Telefon: OnePlus One
ROM: Cyanogenmod 11s


Tablet: iPad mini



Tack: 80
Tackad 55 ggr i 45 inlägg
Standard

Kan informera er att nu funkar inte min data öht!
__________________
Mina smartphones sedan 2009: Samsung Galaxy Spica, Sony Ericsson Xperia X10, Sony Ericsson X10 mini, HTC Desire Z, Sony Ericsson Arc, Samsung Galaxy S3, iPhone 5, Sony Xperia Tipo
Tablets: iPad, iPad 2, Motorola Xoom, Google Nexus 7, iPad mini
Använder just nu: iPhone 5s, OnePlus One
KingLouie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-05, 20:30   #97 - (Permalink)
jed_the_humanoid
Youth Droid
 

Reg.datum: Dec 2010
Ort: Göteborg
Inlägg: 333

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 4
ROM: Stock Rom JB 4.3 Root

Launcher: Nova Launcher Prime




Tack: 62
Tackad 20 ggr i 15 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KingLouie Visa inlägg
Kan informera er att nu funkar inte min data öht!


EDGE verkar funka för mig, men nu är det ju inte 2006 längre...
jed_the_humanoid är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-05, 21:23   #98 - (Permalink)
appel
Senior Droid
 

Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 2 012

Operatör: Hallon
Telefon: Google Nexus 5
ROM: 4.4.4






Tack: 21
Tackad 95 ggr i 88 inlägg
Standard

Tele2 hävdade på twitter att data problemet skylla vara löst efter 21 igår. Men det fungerar fortfarande bara sporadiskt för mig.

Vilken operatör bör man byta till?
appel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-05, 21:24   #99 - (Permalink)
Cupcakes
Android Master
 
Cupcakess avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Uppsala
Inlägg: 7 577

Operatör: Tre




Tablet: iPad Mini



Tack: 67
Tackad 954 ggr i 829 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av appel Visa inlägg
Tele2 hävdade på twitter att data problemet skylla vara löst efter 21 igår. Men det fungerar fortfarande bara sporadiskt för mig.

Vilken operatör bör man byta till?
Vart i Sverige bor du?

Skickat från min HTC One X via Tapatalk 2
__________________
Äger just nu: iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad Mini Retina, MacBook Air och Samsung Galaxy Tab 4.
Är kund hos: Telenor, Telia och Tre.
Cupcakes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-06, 01:37   #100 - (Permalink)
appel
Senior Droid
 

Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 2 012

Operatör: Hallon
Telefon: Google Nexus 5
ROM: 4.4.4






Tack: 21
Tackad 95 ggr i 88 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av cammen3 Visa inlägg
Vart i Sverige bor du?

Skickat från min HTC One X via Tapatalk 2
Göteborg
appel är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-06, 01:49   #101 - (Permalink)
Cupcakes
Android Master
 
Cupcakess avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Uppsala
Inlägg: 7 577

Operatör: Tre




Tablet: iPad Mini



Tack: 67
Tackad 954 ggr i 829 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av appel Visa inlägg
Göteborg
Då bör du köra på 3 eller Telenor. Fördelen med 3 är att de bygger ut sitt 3G i 900-bandet i rask takt vilket ger, det är redan utbyggt mycket på västkusten. Detta gör 3 som enda operatör i Sverige.De har även haft Sveriges bästa 3G nät 5 år i rad. Alltså kan du förvänta dig stor och bra 3G täckning.

Fördelen med Telenor är att de har ett GSM nät, det delas idag med Tele2. De har även Sveriges näst bästa 3G nät. De satsar mest på sitt 4G nät idag för att få det stort och snabbt. Det satsas även en hel del på GSM nätet och samarbetet med Tele2 kring det.

Skickat från min HTC One X via Tapatalk 2
__________________
Äger just nu: iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad Mini Retina, MacBook Air och Samsung Galaxy Tab 4.
Är kund hos: Telenor, Telia och Tre.
Cupcakes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-07, 20:47   #102 - (Permalink)
edge
Kid Droid
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Göteborg
Inlägg: 253

Operatör: Tele2
Telefon: Sony Ericsson Neo
ROM: 2.3.3






Tack: 6
Tackad 4 ggr i 4 inlägg
Standard

Tele2 har varit helt hopplöst idag i göteborg. Frågan är vad man ska byta till?
edge är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-07, 22:11   #103 - (Permalink)
Cupcakes
Android Master
 
Cupcakess avatar
 

Reg.datum: Jan 2011
Ort: Uppsala
Inlägg: 7 577

Operatör: Tre




Tablet: iPad Mini



Tack: 67
Tackad 954 ggr i 829 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av edge Visa inlägg
Tele2 har varit helt hopplöst idag i göteborg. Frågan är vad man ska byta till?
Läs mitt inlägg innan ditt. Det är min syn på det hela.

Skickat från min HTC One X via Tapatalk 2
__________________
Äger just nu: iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad Mini Retina, MacBook Air och Samsung Galaxy Tab 4.
Är kund hos: Telenor, Telia och Tre.
Cupcakes är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-05-08, 04:07   #104 - (Permalink)
wMathy
Youth Droid
 

Reg.datum: Apr 2010
Inlägg: 395

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy S III







Tack: 17
Tackad 20 ggr i 19 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av appel Visa inlägg
Göteborg
3 är överlägset bäst i Göteborg, man har täckning precis överallt, och snabb datahastighet. Telenor har också helt okej hastighet, men inte lika snabb som 3, dessutom är de dyrare.
wMathy är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara



Taggar
datatrafik, dör, tele2


Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 19:03.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson