Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy Note II > Galaxy Note II - Allmänt

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2013-01-26, 22:19   #1 - (Permalink)
rome73
Baby Droid
 

Reg.datum: nov 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 92

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: 4.4.2


Tablet: Tab 3 (7+8 tum)



Tack: 8
Tackad 3 ggr i 3 inlägg
Standard Disabla videosamtal

Då jag använder videosamtal ungefär lika ofta som jag själv ger mig en obotlig sjukdom så stör jag mig ganska mycket på att videosamtalalternativet finns med (och tar plats på min stora fina skärm) när man tex visar en kontakt.

Är det någon som vet något bra sätt att bli av med eländet?
rome73 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 10:51   #2 - (Permalink)
AxeFestis
Baby Droid
 
AxeFestiss avatar
 

Reg.datum: jun 2009
Inlägg: 78










Tack: 7
Tackad 4 ggr i 3 inlägg
Standard

Jag skulle inte tro det. Jag använder aldrig den funktionen men jag tycker inte den knappen tar speciellt stor plats dock.
AxeFestis är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 11:04   #3 - (Permalink)
rome73
Baby Droid
 

Reg.datum: nov 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 92

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: 4.4.2


Tablet: Tab 3 (7+8 tum)



Tack: 8
Tackad 3 ggr i 3 inlägg
Standard

Den tar i och för sig inte så stor plats, men det har hänt att jag råkat trycka fel några gånger när jag "på språng" råkat trycka fel då jag använt telefonen med endast en hand. Så det vore för mig önskvärt om någon kunde hitta en smart lösning på detta... (Själva funktionen videosamtal är ju en funktion som enligt min uppfattning nästan ingen använder...)
rome73 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 11:47   #4 - (Permalink)
embu444
Teen Droid
 
embu444s avatar
 

Reg.datum: sep 2012
Ort: Sthlm
Inlägg: 762

Operatör: Comviq
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock
Tema: Clean
Launcher: Nova Prime
Tablet: Ipad Air


Launcher: IOS7
Tack: 27
Tackad 77 ggr i 68 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rome73 Visa inlägg
Den tar i och för sig inte så stor plats, men det har hänt att jag råkat trycka fel några gånger när jag "på språng" råkat trycka fel då jag använt telefonen med endast en hand. Så det vore för mig önskvärt om någon kunde hitta en smart lösning på detta... (Själva funktionen videosamtal är ju en funktion som enligt min uppfattning nästan ingen använder...)
Använd exdailer ist för original dailern..
embu444 är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till embu444 för det här inlägget:
Oläst 2013-01-28, 12:07   #5 - (Permalink)
AxeFestis
Baby Droid
 
AxeFestiss avatar
 

Reg.datum: jun 2009
Inlägg: 78










Tack: 7
Tackad 4 ggr i 3 inlägg
Standard

Du kan aktivera så att du automagiskt ringer till den kontakt du har framme så fort du sätter telefonen till örat. Fungerat väldigt bra och ingen risk föra att klicka fel.
AxeFestis är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande medlem säger tack till AxeFestis för det här inlägget:
Oläst 2013-01-28, 12:22   #6 - (Permalink)
rome73
Baby Droid
 

Reg.datum: nov 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 92

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: 4.4.2


Tablet: Tab 3 (7+8 tum)



Tack: 8
Tackad 3 ggr i 3 inlägg
Standard

Tackar för dessa två bra förslag... Jag ska kolla på dialern och inställningen och ska se vad som faller mig i smaken...
rome73 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 12:57   #7 - (Permalink)
TomasL
Youth Droid
 
TomasLs avatar
 

Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 333

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE
ROM: Original 4.4.2
Tema: Original
Launcher: Original




Tack: 11
Tackad 17 ggr i 17 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AxeFestis Visa inlägg
Du kan aktivera så att du automagiskt ringer till den kontakt du har framme så fort du sätter telefonen till örat. Fungerat väldigt bra och ingen risk föra att klicka fel.
Vilket telefonnummer väljer den då om man har flera nummer till en kontakt villket man oftast har?
TomasL är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 13:08   #8 - (Permalink)
orcophant
Teen Droid
 
orcophants avatar
 

Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 828

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy S III
ROM: MIUI + SiyahKernel






Tack: 17
Tackad 126 ggr i 96 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TomasL Visa inlägg
Vilket telefonnummer väljer den då om man har flera nummer till en kontakt villket man oftast har?
Har man? Jag har då bara ett nummer till de flesta i min telefonbok.
orcophant är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 13:18   #9 - (Permalink)
TomasL
Youth Droid
 
TomasLs avatar
 

Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 333

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE
ROM: Original 4.4.2
Tema: Original
Launcher: Original




Tack: 11
Tackad 17 ggr i 17 inlägg
Standard

Jag har hem-, mobil- och arbetsnummer till nästan varje kontakt.
Tycker det är väldigt b att lägga upp en ny kontakt för varje nummer.
TomasL är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 13:33   #10 - (Permalink)
SGSi9000
Teen Droid
 
SGSi9000s avatar
 

Reg.datum: sep 2010
Ort: Sotenäs
Inlägg: 773

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Galaxy Note II
ROM: Omega V11 Perseus v 31.2
Tema: Moddat Kalagas Mixed
Launcher: Nova Launcher Prime
Tablet: Apple Ipad 3



Tack: 56
Tackad 37 ggr i 31 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TomasL Visa inlägg
Jag har hem-, mobil- och arbetsnummer till nästan varje kontakt.
Tycker det är väldigt b att lägga upp en ny kontakt för varje nummer.
Jag provade då jag också har flera nr under samma kontakt och för mig tog den det översta.

Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
SGSi9000 är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 13:33   #11 - (Permalink)
llama
Adult Droid
 

Reg.datum: jan 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 1 391


Telefon: HTC Desire S







Tack: 71
Tackad 201 ggr i 144 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TomasL Visa inlägg
Jag har hem-, mobil- och arbetsnummer till nästan varje kontakt.
Tycker det är väldigt b att lägga upp en ny kontakt för varje nummer.
eller så välkomnar man 2000-talet och har ett mobilnummer, punkt.
nä men skämt åsido så har nog de flesta ett nummer per kontakt, förstår dock ditt "problem"!
llama är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 13:34   #12 - (Permalink)
Magnus
Först på /forum
 
Magnuss avatar
 

Reg.datum: maj 2009
Ort: Helsingborg
Inlägg: 2 299

Operatör: Telenor
Telefon: Google Nexus 5
ROM: original.


Tablet: Google Nexus 7



Tack: 30
Tackad 219 ggr i 191 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TomasL Visa inlägg
Vilket telefonnummer väljer den då om man har flera nummer till en kontakt villket man oftast har?
Vet inte till hundra men det bör finnas att man kan välja ett standard nr, kan man i min Galaxy Nexus och nexus 4.





Citat:
Ursprungligen postat av orcophant Visa inlägg
Har man? Jag har då bara ett nummer till de flesta i min telefonbok.

Du är kvar i stenåldern du använder väl simkortet som lagringsmedia för dina kontakter också?




Citat:
Ursprungligen postat av TomasL Visa inlägg
Jag har hem-, mobil- och arbetsnummer till nästan varje kontakt.
Tycker det är väldigt b att lägga upp en ny kontakt för varje nummer.
Jag håller med om att det är b.

Skickat från min Nexus 4 via Tapatalk 2
__________________

http://androidenheter.se/minaenheter?NTQ5-73
G+ user, Bitcasa user, freenas.
Magnus är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2013-01-28, 14:37   #13 - (Permalink)
embu444
Teen Droid
 
embu444s avatar
 

Reg.datum: sep 2012
Ort: Sthlm
Inlägg: 762

Operatör: Comviq
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Stock
Tema: Clean
Launcher: Nova Prime
Tablet: Ipad Air


Launcher: IOS7
Tack: 27
Tackad 77 ggr i 68 inlägg
Standard

De går o ställa in vilket nr som gäller utav alla dom du har hos den kontakten.. Som någon skrev, så blir de som "primära nr" hos den kontakten
embu444 är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara



Taggar
videosamtal videocall


Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:11.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson