Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy Spica i5700

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2010-06-21, 22:21   #1 - (Permalink)
joppe
Baby Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Inlägg: 4










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard skärmlås samsung galaxy spica

hallå, ny här på forumet.
ni verkar ha bra koll så ni kanske kan hjälpa mig med min pinsamma tavla.
köpte en samsung galaxy spica idag, satt o lekte med lite olika funktioner. skithäftigt med "knapplås" som man låser upp genom att dra fingret över 4 punkter tyckte jag.
jag var nog lite för snabb att bekräfta nya koden för nu har jag nämligen glömt bort den.
finns det något sätt man kan komma förbi detta pinsamma misstag?

väldigt tacksam för svar
joppe är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-06-21, 22:39   #2 - (Permalink)
Theez
Kid Droid
 
Theezs avatar
 

Reg.datum: May 2010
Ort: #!/bin/bash
Inlägg: 138

Operatör: Halebop
Telefon: Samsung Galaxy S4


Launcher: Buzz Launcher
Tablet: Google Nexus 7 (2013)



Tack: 1
Tackad 3 ggr i 2 inlägg
Standard

Inmata olika koder tills den säger till att du har gjort det för många gånger, sedan klickar du ok och det kommer upp en till knapp där det står "Glömt mönstret?".. Klicka där o logga in med ditt g-mail konto.

För övrigt så finns det ett sub-forum för spica här: http://www.swedroid.se/forum/forumdisplay.php?f=37
Theez är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-06-21, 23:23   #3 - (Permalink)
joppe
Baby Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Inlägg: 4










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

fast när jag gjort fel kod 5 ggr står det att jag får nya försök om 30 sek, ingen fråga om jag glömt koden?

tack för snabbt svar
joppe är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-06-21, 23:32   #4 - (Permalink)
Theez
Kid Droid
 
Theezs avatar
 

Reg.datum: May 2010
Ort: #!/bin/bash
Inlägg: 138

Operatör: Halebop
Telefon: Samsung Galaxy S4


Launcher: Buzz Launcher
Tablet: Google Nexus 7 (2013)



Tack: 1
Tackad 3 ggr i 2 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av joppe Visa inlägg
fast när jag gjort fel kod 5 ggr står det att jag får nya försök om 30 sek, ingen fråga om jag glömt koden?

tack för snabbt svar
Efter att du tryckt ok när den säger att du får försöka om 30sekunder så kommer du tillbaka till upplåsnings-skärmen och där nere vid nödsamtal har du en till knapp där det står "Glömt Mönstret?"
Theez är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-06-21, 23:44   #5 - (Permalink)
joppe
Baby Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Inlägg: 4










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

faktiskt inte, det är bara ett rött plustecken och ordet nödsamtal där nere
joppe är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-06-22, 23:17   #6 - (Permalink)
joppe
Baby Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Inlägg: 4










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

grabbarna på telenor löste det. det gick inte att låsa upp utan att skicka iväg telefonen tydligen men dom trixade åt mig. tack för snabbt svar iaf.
joppe är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-06-29, 11:21   #7 - (Permalink)
pettson
Baby Droid
 

Reg.datum: Jun 2010
Ort: göteborg
Inlägg: 39

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: original

Launcher: go launcher ex
Tablet: kines kopia skräp.



Tack: 4
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Har ett annat skärmlåsproblem.
Min tjej har en spica, och när vi pratar i telefon med varandra så låses hennes skärm upp sig så hon kommer åt nummersattsen med örat. rätt irriterande. Hon trycker på låsknappen men den går upp igen av sig själv.
Har installerat mylock på telefonen efter det (app för låsa skärm vid samtal) men det fungerade inte med appen heller.

någon som vet vad de kan vara för något?
telefonen är en spica med förinstallerat 2.1 från fabrik.
pettson är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2011-06-12, 21:20   #8 - (Permalink)
Cokiie
Baby Droid
 

Reg.datum: Jun 2011
Inlägg: 1










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

jag har ungefär samma problem men har en galaxy mini samsung då, men hade skärmlås med siffror och ändrade till krumelurer och jag glömmde bort typ vad jag valde det står att man kan logga in via google konto för att låsa upp, men när jag gör det med rätt inloggning uppgifter så händer inget någon som kanske har någon ide på vad man kan göra?

snabb svar plz!

Senast redigerad av Cokiie den 2011-06-12 klockan 21:22.
Cokiie är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-03, 09:00   #9 - (Permalink)
Raven16
Baby Droid
 
Raven16s avatar
 

Reg.datum: Mar 2012
Ort: I Svergie någonstans...
Inlägg: 2

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Spica







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard Samma här

Min skärm är låst för jag var dum nog att bli nyfiken på vad som skulle hända om man tryckte på "glömt mönster".
Tyvärr kan jag inte logga in med mitt gmail-konto, vet inte vad som är fel. Allt är rättstavat, men när jag trycker på logga in så står det att användaren eller lösenordet är fel.

Vill ha hjälp snarast!!
Raven16 är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-03, 09:57   #10 - (Permalink)
Itson
Kid Droid
 

Reg.datum: Apr 2010
Ort: Göteborg / Umeå
Inlägg: 231

Operatör: Comviq
Telefon: OnePlus One
ROM: CM11S

Launcher: Nova Prime
Tablet: Google Nexus 7



Tack: 9
Tackad 16 ggr i 12 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Raven16 Visa inlägg
Min skärm är låst för jag var dum nog att bli nyfiken på vad som skulle hända om man tryckte på "glömt mönster".
Tyvärr kan jag inte logga in med mitt gmail-konto, vet inte vad som är fel. Allt är rättstavat, men när jag trycker på logga in så står det att användaren eller lösenordet är fel.

Vill ha hjälp snarast!!
Hade du slickat på en lyckstolpe när det är minusgrader bara för att verkligen få se vad som händer?
Itson är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-03, 14:59   #11 - (Permalink)
droidgren
Super Moderator
 
droidgrens avatar
 

Reg.datum: May 2009
Inlägg: 1 572

Operatör: Tele2
Telefon: Google Nexus 4
ROM: Carbonrom 1.8

Launcher: Nova
Tablet: Google Nexus 7
ROM: Carbonrom 1.8


Tack: 31
Tackad 116 ggr i 64 inlägg
Standard

*Tråd flyttad*
droidgren är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-04, 16:10   #12 - (Permalink)
b3ll
Baby Droid
 

Reg.datum: Mar 2012
Inlägg: 1

Operatör: Telenor
Telefon: HTC Wildfire S







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Jag behöver hjälp med min lillebrors mobil Samsung Galaxy Ace!!

Han gjorde fel kod på skärmlåset för många ggr och nu kan man inte komma in på telefonen, för att han kan inte sitt användarnamn (E-mail eller Gmail) han har prövat båda och lösenordet vet han inte heller... iaf så står det att det är fel hela tiden :'/

Men jag undrar om man kan ominstallera telefonen till fabrikinställningarna?? om det nu behövs?!
b3ll är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2012-03-07, 17:19   #13 - (Permalink)
Raven16
Baby Droid
 
Raven16s avatar
 

Reg.datum: Mar 2012
Ort: I Svergie någonstans...
Inlägg: 2

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Spica







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Itson Visa inlägg
Hade du slickat på en lyckstolpe när det är minusgrader bara för att verkligen få se vad som händer?
Gjorde jag när jag var liten, man lär sig av sina misstag...
Raven16 är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:54.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson