Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Android - Allt om Android! > Utveckling och projekt

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2010-11-25, 09:32   #1 - (Permalink)
ozp
Kid Droid
 

Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 250


Telefon: Sony Ericsson Arc







Tack: 2
Tackad 31 ggr i 26 inlägg
Standard [App] Telenor Sverige

2011-06-05: Version 2 släppt!

Efter request här på forumet har jag slängt ihop en app för alla som har abonnemang eller kontantkort.

I appen ingår dels en widget som visar saldo och fungerar både med kontantkort och abonnemang. Det går att ha flera widgetar samtidigt och för att särskilja dem går det att sätta en label på dem. Abonnemang kan dessutom visa detaljerat saldo samt ställa in en önskad förbrukningsgräns och få varning när förbrukningen ligger över den gränsen, beräknat på hur långt det har gått av månaden.

Dessutom en app för att skicka Web-SMS. I alla Telenors abonnemang och kontantkort ingår 30 fria Web-SMS per kalendermånad.

Testa gärna och kom med feedback.


Senast redigerad av ozp den 2011-06-05 klockan 20:38.
ozp är inte uppkopplad   Svara med citat
Följande 4 medlemmar säger tack till ozp för det här inlägget:
Oläst 2010-11-25, 09:43   #2 - (Permalink)
FOO
Youth Droid
 

Reg.datum: jul 2009
Inlägg: 530

Operatör: Telenor
Telefon: Google Nexus 5
ROM: Orginal






Tack: 2
Tackad 11 ggr i 6 inlägg
Standard

Slängde in och testade.

Web-SMS kanon! Kanske få till en möjlighet att se skickade web-sms

Widget för kontantkort/abonemang skulle jag önska följande:
Val att vid klickning på widgeten att den uppdaterar, och välja bort automatiskt.
Ha en 1x1 widget
FOO är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 10:21   #3 - (Permalink)
PasenRacing
Kid Droid
 

Reg.datum: okt 2010
Ort: Nässjö
Inlägg: 128

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Kernel: Siyah V5 ROM: RootBox JB V3.6






Tack: 7
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Ska installera och testa den. Återkommer med feedback.

Edit:
Saknar samma som ovanstående, hade varit kanon om man kunde välja bort automatisk uppdatering och välja manuell istället. Annars så tycker jag den verkar vara riktigt bra, kommer defenetivt att komma till nytta
Säger till om jag kommer på/upptäcker något mer man saknar.

Senast redigerad av PasenRacing den 2010-11-25 klockan 10:28.
PasenRacing är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 10:51   #4 - (Permalink)
ozp
Kid Droid
 

Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 250


Telefon: Sony Ericsson Arc







Tack: 2
Tackad 31 ggr i 26 inlägg
Standard

Tack för er snabba feedback.

Ska försöka lägga till manuell uppdatering. Det kluriga blir nog att få till hur man då ska komma till inställningarna för widgeten, eftersom det görs genom ett klick idag. Kanske dubbelklick kan få en funktion.

Vad tycker ni. Ska enkelklick vara för inställningar och dubbelklick för uppdatera, eller tvärt om?
ozp är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 10:58   #5 - (Permalink)
PasenRacing
Kid Droid
 

Reg.datum: okt 2010
Ort: Nässjö
Inlägg: 128

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: Kernel: Siyah V5 ROM: RootBox JB V3.6






Tack: 7
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ozp Visa inlägg
Tack för er snabba feedback.

Ska försöka lägga till manuell uppdatering. Det kluriga blir nog att få till hur man då ska komma till inställningarna för widgeten, eftersom det görs genom ett klick idag. Kanske dubbelklick kan få en funktion.

Vad tycker ni. Ska enkelklick vara för inställningar och dubbelklick för uppdatera, eller tvärt om?
För min del hade det funkat om man klickade en gång, då kommer det upp om man vill in i inställningar/detaljerat saldo eller uppdatera, vet inte om detta funkar att lägga in men hade kanske varit ett alternativ annars.

Känns som om det kan spöka till det om man ska använda dubbelklickning på widgeten för att göra det ena eller det andra, men det kanske kan funka bra det också.
PasenRacing är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 11:11   #6 - (Permalink)
crazyrobban
Youth Droid
 
crazyrobbans avatar
 

Reg.datum: dec 2009
Ort: Göteborg
Inlägg: 557

Operatör: Telia
Telefon: Samsung Galaxy S4
ROM: Google Edition ROM 4.4.2

Launcher: Google Home
Tablet: Transformer Book Trio


Launcher: Nova Launcher
Tack: 43
Tackad 30 ggr i 23 inlägg
Standard

Underbart! Detta har stått högt på önskelistan!
Skall testa flitigt :-)
crazyrobban är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 11:18   #7 - (Permalink)
Talisman
Kid Droid
 

Reg.datum: aug 2009
Ort: Malmö
Inlägg: 268

Operatör: Telenor
Telefon: Nexus One







Tack: 4
Tackad 3 ggr i 3 inlägg
Standard

Widgeten säger "7:20 kr" för mig :P
Talisman är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 11:42   #8 - (Permalink)
DroidMan
Baby Droid
 

Reg.datum: aug 2010
Ort: Skåne
Inlägg: 61

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S
ROM: Galnet MIUI
Tema: Orginal
Launcher: MIUI
Tablet: Motorola Xoom



Tack: 2
Tackad 4 ggr i 4 inlägg
Standard

Helt Lysande

Har ett Telenor företags abonnemang, Web SMS fungerar perfekt, men får FEL på widgeten... att se detaljerad information om man klickar på widgeten fungerar dock, hade varit önskvärt om widgeten visade Total Kostnad (och Volym, GPRS/3G)

DroidMan är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 12:11   #9 - (Permalink)
ozp
Kid Droid
 

Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 250


Telefon: Sony Ericsson Arc







Tack: 2
Tackad 31 ggr i 26 inlägg
Standard

Widgeten använder den sista raden från detaljerad info som saldo eftersom det var så på mitt abonnemang, men det kanske inte är samma för företagsabonnemang. Är total kostnad sist på din lista också? Hur ser det isåfall ut, hur många tecken är det?

Villl du ha datamängden i widgeten?
ozp är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 12:35   #10 - (Permalink)
Magnus
Först på /forum
 
Magnuss avatar
 

Reg.datum: maj 2009
Ort: Helsingborg
Inlägg: 2 299

Operatör: Telenor
Telefon: Google Nexus 5
ROM: original.


Tablet: Google Nexus 7



Tack: 30
Tackad 219 ggr i 191 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ozp Visa inlägg
Widgeten använder den sista raden från detaljerad info som saldo eftersom det var så på mitt abonnemang, men det kanske inte är samma för företagsabonnemang. Är total kostnad sist på din lista också? Hur ser det isåfall ut, hur många tecken är det?

Villl du ha datamängden i widgeten?
På ett företags sida så är där två total kostnad rader, en utan moms och en med moms.
__________________

http://androidenheter.se/minaenheter?NTQ5-73
G+ user, Bitcasa user, freenas.
Magnus är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 12:50   #11 - (Permalink)
DroidMan
Baby Droid
 

Reg.datum: aug 2010
Ort: Skåne
Inlägg: 61

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S
ROM: Galnet MIUI
Tema: Orginal
Launcher: MIUI
Tablet: Motorola Xoom



Tack: 2
Tackad 4 ggr i 4 inlägg
Standard

I widgeten så ser de två sista raderna ut så här:

Total Kostnad (inkl moms) 170:21 kr
Total kostnad exkl. moms 136:17 kr
DroidMan är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 14:10   #12 - (Permalink)
ozp
Kid Droid
 

Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 250


Telefon: Sony Ericsson Arc







Tack: 2
Tackad 31 ggr i 26 inlägg
Standard

Det brode inte bli några problem bara för att där är två rader. Den borde ta den sista raden iallafall. Däremot har jag en check om värdet är längre än 12 tecken. Det skulle kunna vara det om "exkl.moms" är del av värdet. Kan du se om exkl. moms står till höger eller vänster?
ozp är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-11-25, 20:15   #13 - (Permalink)
NisseDILLIGAF
Baby Droid
 

Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 93

Operatör: Telenor

ROM: Xperia Arco S - 6.1.A.1.58


Tablet: ZTE Light



Tack: 4
Tackad 19 ggr i 10 inlägg
Standard

Jävligt Bra!
Funkar perfekt!

Använde en 'modifierad' Telenor Kontant innan... men den sluta ju fungera för några dagar sen...

Tackar så mycket!!
NisseDILLIGAF är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:42.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson