Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > Samsung > Galaxy Spica i5700

Svara
 
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Gammal 2010-03-09, 19:49   #1 - (Permalink)
qsecofr
Professional Droid
 
qsecofrs avatar
 

Reg.datum: Jan 2010
Ort: Onsala
Inlägg: 2 722

Operatör: TDC
Telefon: Google Nexus 5
ROM: och cola.






Tack: 113
Tackad 313 ggr i 244 inlägg
Standard I570EXXJC5

Släpps tydligen inatt enligt Samsung Firmware, kan det var den slutgiltliga?? ; )

/qsec
qsecofr är uppkopplad nu   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 19:50   #2 - (Permalink)
n3rox
Youth Droid
 
n3roxs avatar
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Trollhättan
Inlägg: 460

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: Original


Tablet: iPad 2 64 GB WiFI+3G



Tack: 13
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Hoppas, fan pallar ju inte flasha hela tiden

Kan man ta backup på allt så man slipper göra om allt, framförallt apps, installerade sist via Astro men då syns dem ju inte i under hämtade i market och man ser då inte om det finns uppdateringar.
__________________
WS: MacBook Air - i7 1.8 GHz - 256 GB SSD |
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | Tillbehör: Sony Ericsson MW600 - Samsung Galaxy Gear Vit |
Tablet: LG G Pad 8.3 - Apple iPad 2 64 GB WiFi+3G - Nook Simple Touch 2 GB |
n3rox är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 19:57   #3 - (Permalink)
qsecofr
Professional Droid
 
qsecofrs avatar
 

Reg.datum: Jan 2010
Ort: Onsala
Inlägg: 2 722

Operatör: TDC
Telefon: Google Nexus 5
ROM: och cola.






Tack: 113
Tackad 313 ggr i 244 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av n3rox Visa inlägg
Hoppas, fan pallar ju inte flasha hela tiden

Kan man ta backup på allt så man slipper göra om allt, framförallt apps, installerade sist via Astro men då syns dem ju inte i under hämtade i market och man ser då inte om det finns uppdateringar.
Om du använder estrongs file explorer för app backup så fixar tydligen den även "market links" jag har inte testat själv.


/qsec
qsecofr är uppkopplad nu   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 20:01   #4 - (Permalink)
n3rox
Youth Droid
 
n3roxs avatar
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Trollhättan
Inlägg: 460

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: Original


Tablet: iPad 2 64 GB WiFI+3G



Tack: 13
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Okej, får kolla om det nu blir aktuellt med en nya flashning
__________________
WS: MacBook Air - i7 1.8 GHz - 256 GB SSD |
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | Tillbehör: Sony Ericsson MW600 - Samsung Galaxy Gear Vit |
Tablet: LG G Pad 8.3 - Apple iPad 2 64 GB WiFi+3G - Nook Simple Touch 2 GB |
n3rox är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 20:20   #5 - (Permalink)
ratrider
Baby Droid
 

Reg.datum: Dec 2009
Inlägg: 25










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

verkar vara släppt nu.

Citat:
Ursprungligen postat av twitter
# I570EXXJC3 ONLINE find it on the I5700 Android page
ratrider är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 20:21   #6 - (Permalink)
n3rox
Youth Droid
 
n3roxs avatar
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Trollhättan
Inlägg: 460

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: Original


Tablet: iPad 2 64 GB WiFI+3G



Tack: 13
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Fel det ska vara "I570EXXJC5" och dem har ändrat på Twitter kanalen också.
__________________
WS: MacBook Air - i7 1.8 GHz - 256 GB SSD |
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | Tillbehör: Sony Ericsson MW600 - Samsung Galaxy Gear Vit |
Tablet: LG G Pad 8.3 - Apple iPad 2 64 GB WiFi+3G - Nook Simple Touch 2 GB |
n3rox är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 20:24   #7 - (Permalink)
ratrider
Baby Droid
 

Reg.datum: Dec 2009
Inlägg: 25










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av n3rox Visa inlägg
Fel det ska vara "I570EXXJC5" och dem har ändrat på Twitter kanalen också.
ah, såg det. själv väntar jag nog tills 2.1..
ratrider är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 20:41   #8 - (Permalink)
n3rox
Youth Droid
 
n3roxs avatar
 

Reg.datum: Sep 2009
Ort: Trollhättan
Inlägg: 460

Operatör: Tele2
Telefon: Samsung Galaxy Note 3
ROM: Original


Tablet: iPad 2 64 GB WiFI+3G



Tack: 13
Tackad 2 ggr i 2 inlägg
Standard

Är det inte 2.1?
__________________
WS: MacBook Air - i7 1.8 GHz - 256 GB SSD |
Telefon: Samsung Galaxy Note 3 | Tillbehör: Sony Ericsson MW600 - Samsung Galaxy Gear Vit |
Tablet: LG G Pad 8.3 - Apple iPad 2 64 GB WiFi+3G - Nook Simple Touch 2 GB |
n3rox är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 22:00   #9 - (Permalink)
hemu
Baby Droid
 

Reg.datum: Jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 94

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Spica
ROM: Boot I570EXXJA1 Phone i570EXXJC1 PDA i570EXXJCF






Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Ja, det är 2.1.
hemu är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 22:13   #10 - (Permalink)
PMP
Baby Droid
 

Reg.datum: Mar 2010
Inlägg: 19










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Vad är nytt i denna firmwaren? är det en release candidate llr fortfarande en ren & skär beta? någon som provat den ännu ?
PMP är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-09, 22:36   #11 - (Permalink)
Cee
Youth Droid
 
Cees avatar
 

Reg.datum: Nov 2009
Ort: Göteborg
Inlägg: 539

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S4
ROM: Orginal

Launcher: Nova
Tablet: Nexus 7



Tack: 8
Tackad 43 ggr i 23 inlägg
Standard

Kul för de som har fått Samsungs mjukvara till datorn att fungera...
Cee är uppkopplad nu   Svara med citat
Gammal 2010-03-10, 00:21   #12 - (Permalink)
hemu
Baby Droid
 

Reg.datum: Jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 94

Operatör: Tre
Telefon: Samsung Spica
ROM: Boot I570EXXJA1 Phone i570EXXJC1 PDA i570EXXJCF






Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Har inte hittat några förändringar än. Det skulle möjligtvis vara att det nu står widgetar i den svenska översättningen istället för widgets.... Det är nya versioner av både phone, pda och csc till skillnad från i570EXXJBA och i570EXXJC3. Fortfarande samma problem med Kies, dvs. det går inte och komma åt adressboken. Detta funkar än så länge bara i i570EXXJBA av någon anledning.
hemu är inte uppkopplad   Svara med citat
Gammal 2010-03-10, 09:12   #13 - (Permalink)
qsecofr
Professional Droid
 
qsecofrs avatar
 

Reg.datum: Jan 2010
Ort: Onsala
Inlägg: 2 722

Operatör: TDC
Telefon: Google Nexus 5
ROM: och cola.






Tack: 113
Tackad 313 ggr i 244 inlägg
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hemu Visa inlägg
Har inte hittat några förändringar än. Det skulle möjligtvis vara att det nu står widgetar i den svenska översättningen istället för widgets.... Det är nya versioner av både phone, pda och csc till skillnad från i570EXXJBA och i570EXXJC3. Fortfarande samma problem med Kies, dvs. det går inte och komma åt adressboken. Detta funkar än så länge bara i i570EXXJBA av någon anledning.
Jag kör i570EXXJC3 och kommer åt kontakter (telefonboken) via Kies, jag kunde ladda ner dem och spara dem på datorn osv.

/qsec

Senast redigerad av qsecofr den 2010-03-10 klockan 09:24.
qsecofr är uppkopplad nu   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:48.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson