Swedroid Forum | Nordens största Android-community

Gå tillbaka   Swedroid Forum | Nordens största Android-community > Telefoner > HTC > Desire > Desire - Frågor och problem

Svara
Share Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
Oläst 2010-04-19, 20:44   #1 - (Permalink)
Zinuz
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 29

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Desire







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard Simkort fungerar inte

Hej

Jag har äntligen fått min Disere men när jag laddat klart mobilen så hittar den inte mitt simkort. Har testat att starta om telefonen, ta i och ur simkortet etc men den vägrar att fungera.

Vad kan vara fel?

Har simkort från Tele2.
Zinuz är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 20:45   #2 - (Permalink)
ohlinj
Baby Droid
 

Reg.datum: apr 2010
Ort: Lund
Inlägg: 81

Operatör: Halebop
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE







Tack: 2
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Gammalt?
ohlinj är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 20:47   #3 - (Permalink)
Zinuz
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 29

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Desire







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Inte så gammalt, men det kan nog vara svaret. Men borde den inte hitta den ändå?

Är ju ett 3g-simkort. Har använt den i min SE-w595 där jag surfat osv..
Zinuz är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 20:49   #4 - (Permalink)
ohlinj
Baby Droid
 

Reg.datum: apr 2010
Ort: Lund
Inlägg: 81

Operatör: Halebop
Telefon: Samsung Galaxy Note II LTE







Tack: 2
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Låter skumt, jag hade nog hört av mig till tele2 och frågat dom. Det är nog det enda som jag kan komma på skulle vara ett problem i så fall.
ohlinj är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 20:54   #5 - (Permalink)
Zinuz
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 29

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Desire







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Gah! Tele2s kundtjänst är ju stängd nu. Får gå förbi uppsalabutiken på vägen till jobbet imorgon.. Ännu en dag utan desire då. Tur att man är van.
Zinuz är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 21:24   #6 - (Permalink)
Zinuz
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 29

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Desire







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Enligt tele2s hemsida kan man använda sitt gamla gsmkort till 3g

"Kan jag använda mitt GSM-kort i en 3G telefon?

Allt du behöver för att få tillgång till 3G är en 3G telefon och att det är 3G-täckning där du är. Vi har gett alla våra kunder automatiskt tillgång till 3G även om du har ett GSM-kort, så du behöver alltså INTE byta SIM-kort! I vissa telefoner kan du låsa telefonen till "endast GSM", kontrollera att du inte har låst din mobil för 3G i inställningarna. När du använder 3G drar telefonen lite mer ström, du kommer därför behöva ladda den lite oftare."
Zinuz är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 22:01   #7 - (Permalink)
Falkz
Kid Droid
 

Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 136

Operatör: Telia
Telefon: HTC Desire







Tack: 2
Tackad 1 gång i 1 inlägg
Standard

Har du satt i simkortet på rätt sätt ? den lilla "flärpen" ska vara upp
jag satte det fel först...
Falkz är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 22:32   #8 - (Permalink)
PingviN
Kid Droid
 
PingviNs avatar
 

Reg.datum: apr 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 206

Operatör: Telia

ROM: Stock

Launcher: Nova
Tablet: Galaxy Tab 7.7


Launcher: Nova
Tack: 2
Tackad 20 ggr i 12 inlägg
Standard

Jag gjorde samma fel med simkortet - satte det åt fel håll. Den sida med avfasat hörn ska sitta uppe till vänster.
PingviN är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-19, 23:45   #9 - (Permalink)
cobbe
Kid Droid
 

Reg.datum: jun 2009
Ort: ängelhlm
Inlägg: 246

Operatör: Telenor
Telefon: Samsung Galaxy S II
ROM: CyanogenMod 10.1 - Jelly Bean


Tablet: Tab 10.1, Nexus 7



Tack: 6
Tackad 16 ggr i 13 inlägg
Standard

Kan det vara så att det har kommit något skit på kretsen på simkortet? oxiderat eller vad det nu heter. Har får mig att man kan använda ett suddigummi för att ta bort det. Bara en tanke som slog mig.
cobbe är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-04-20, 06:31   #10 - (Permalink)
Zinuz
Baby Droid
 

Reg.datum: mar 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 29

Operatör: Tele2
Telefon: HTC Desire







Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Nej jag har satt in simkortet rätt. Testat att sätta in det fel till och med (desperat!)

Kan det vara oxiderat om det funkar i min w595?
Zinuz är inte uppkopplad   Svara med citat
Oläst 2010-05-29, 20:40   #11 - (Permalink)
Merl
Baby Droid
 

Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 1










Tack: 0
Tackad 0 ggr i 0 inlägg
Standard

Har exakt samma problem.
Fick hem min Desire häromdagen, och den hittar inte mitt simkort.
Har också Tele2 ska tilläggas.

Pratade med kundtjänst och ett nytt kort dyker upp nästa vecka hoppas jag.
Merl är inte uppkopplad   Svara med citat
Svara




Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 04:26.

Serverdrift och kapacitet levereras från ipeer.



Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson