ROM: [AOKP]Milestone 6/Build 40 [8/7-12] & Nightlies

Diskussion i 'Galaxy Nexus - ROM-filer och utveckling' startad av jollelund, 21 jan 2012.

  1. Westholma4t

    Westholma4t Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 aug 2010
    Inlägg:
    1 224
    Mottagna gillanden:
    92
    Ort:
    Hudiksvall
    Hoppas jag hinner lägga in den idag innan vi ska bort tills på tis :P
     
  2. Denker

    Denker Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 apr 2010
    Inlägg:
    217
    Mottagna gillanden:
    11
    Hej vart hittar jag senaste CWM och hur uppdaterar jag den?
     
  3. berka

    berka Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 nov 2010
    Inlägg:
    156
    Mottagna gillanden:
    2
    Ort:
    Göteborg
    Tycker inte alls aokp 5 är lika "smooth" som modacos 4.0.4, med samma kernel. Lite tråkigt :/ går nog tillbaka!
     
  4. RaazZz

    RaazZz Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 jan 2012
    Inlägg:
    255
    Mottagna gillanden:
    10
    Ort:
    Tidaholm
    använd toolkit :)
     
    Denker gillar detta.
  5. otto

    otto Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 dec 2010
    Inlägg:
    824
    Mottagna gillanden:
    122
    Ort:
    Mitt i riket
    http://www.clockworkmod.com/rommanager

    Finns touch och "vanlig", smaksak vilken du använder. Detta är alltså från utvecklaren själv, en källa man bör vilja använda
     
  6. jagu

    jagu Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 apr 2010
    Inlägg:
    331
    Mottagna gillanden:
    32
    Ort:
    08
    Behöver experthjälp här! Hade kört Milestone 3 ganska länge och började uppdatera till M5. Kör även Francos nightlys och senaste CWM 5.5.0.2. Sagt och gjort och gjorde följande: Nandroid-backup, wipade, rensade cacher, flashade ROM och gapps, rebootar. Finner att apparna är kvar, homescreens likaså, borde vara borta tycker jag! Gapps är inte flashat, gmail saknas och försöker jag trycka in på Google Play så stängs den bara ner! Försöker flasha gapps igen men det fungerar inte. Någon som har någon idé om vad som händer (wipe verkar inte fungera som det ska) och vad jag ska göra för att uppdatera till M5? Fick backa tillbaka via Nandroid.
     
  7. Ascii

    Ascii Android Medlem

    Blev medlem:
    23 nov 2010
    Inlägg:
    6 375
    Mottagna gillanden:
    1 176
    För att vara riktigt säker på att allt (med betoning på allt) wipas, så starta om i bootloadern (power + volym upp och ner) och koppla mobilen till datorn. Öppna kommandotolken och skriv in "fastboot erase cache".

    Detta tömmer även det interna minnet, även den del som är monterad som ett sd-kort.
     
    jagu gillar detta.
  8. jagu

    jagu Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 apr 2010
    Inlägg:
    331
    Mottagna gillanden:
    32
    Ort:
    08
    Ok tack för input, lite noob här och har Nexus Toolkit 5.6 och kan väl använda kommandotolken som finns där antar jag. Provade att skriva in fastboot erase cache men det verkar inte fungera. Kanske behövs mer i strängen? Får nu också bootloop så jag behöver nog rensa big time!
     
  9. Footstomp

    Footstomp Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 dec 2011
    Inlägg:
    27
    Mottagna gillanden:
    0
    När jag installerat M5 så laddas inte mina appar ner på nytt (ja, jag har installerat gapps). Någon som har samma problem eller vet lösningen?
     
  10. otto

    otto Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 dec 2010
    Inlägg:
    824
    Mottagna gillanden:
    122
    Ort:
    Mitt i riket
    Jag skulle absolut inte lita på Androids/Googles egna återställning av appar. När jag flashade runt med min Nexus S råkade jag glömma att klicka ur "Keep synced with Google" någon gång och då hämtade han hem, men en annan gång när jag glömde hämtade han inte hem. Kan vara jag som är för "snabb" med att återsälla Titanium backup-backups

    Klickar alltid ur "Keep synced with Google" när jag bootar första gången, sedan loggar jag in på Play och tankar hem Titanium Backup. Därefter återställer jag det jag vill med TB.
     
  11. Mars Mountain

    Mars Mountain Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 jul 2009
    Inlägg:
    50
    Mottagna gillanden:
    6
    Det är AOKP gapps 0422 som av någon anledning tappat den synken. Deras råd är att flasha den gamla 0317 vilket borde gå att köra in rakt över. Jag valde att göra en full wipe och fräsa in M5 + gapps 0317 och då funkade allt som vanligt, men en dirty flash borde funka.
     
  12. Westholma4t

    Westholma4t Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 aug 2010
    Inlägg:
    1 224
    Mottagna gillanden:
    92
    Ort:
    Hudiksvall
    04292012 ska funka enligt folket på rootzwiki
    Edit: funkade fint för mig oxå.

    inlägg 3565

    EDIT2: En grym sak med M5 är att låttexter syns nu i mitt mw600 bluetooth headset :)
     
    Last edited: 2 maj 2012
  13. helevorn

    helevorn Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 apr 2010
    Inlägg:
    80
    Mottagna gillanden:
    8
    Nån annan som har problem med att datatrafiken inte hoppar igång automatiskt när man kommer från wifi-uppkoppling? Den hoppar igång efter en flygplansläge på/av men lite irriterande är det....

    Milestone V med standard kernel.
     
  14. Fredarp1

    Fredarp1 Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 mar 2012
    Inlägg:
    30
    Mottagna gillanden:
    2
    Vad har du för spelare då? jag får bara upp Unknown, kör med spotify "Gapps" & en till men ingen info.

    Milestone 5 & Franco Milestone 3
     
  15. Westholma4t

    Westholma4t Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 aug 2010
    Inlägg:
    1 224
    Mottagna gillanden:
    92
    Ort:
    Hudiksvall
    kör endast med play music appen.
     
  16. Saliciouscrumbs

    Saliciouscrumbs Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jan 2011
    Inlägg:
    140
    Mottagna gillanden:
    3
    Ort:
    Malmö
    Gick precis över från Milestone 4 till 5. Lade till en fjärde nav knapp, sök funktionen, längst ut till höger. Nav-knappen som tidigare var längst ut, recents, flyttades in ett steg och har blivit helt konstig. Varje gång jag sätter på skärmen tar det en eller två sekunder för den att visa sig, till skillnad från de andra tre navigation knapparna. Såhär betedde sig inte Milstone 4. Vad har hänt? Några andra med samma erfarenheter?
     
  17. Westholma4t

    Westholma4t Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 aug 2010
    Inlägg:
    1 224
    Mottagna gillanden:
    92
    Ort:
    Hudiksvall
    nope. inte hä iaf. har oxå 4 knappar. kankse en full wipe? har iof flashat hoolms circlemod
     
  18. Saliciouscrumbs

    Saliciouscrumbs Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jan 2011
    Inlägg:
    140
    Mottagna gillanden:
    3
    Ort:
    Malmö
    Jag gjorde en full whipe.

    Hur stänger jag av aokps lockscreen? Det kanske är dem som spökar under widgetlocker för när jag stänger av widgetlocker finns aokps lockscreen som jag inte får bort.

    Sent from my Galaxy Nexus
     
  19. Hund

    Hund Android Administrator

    Blev medlem:
    15 aug 2009
    Inlägg:
    5 097
    Mottagna gillanden:
    791
    Ort:
    $HOME
    Jag kör med milstolpe 5 och milstople 3 med Francos kernel och tappar mottagningen ibland, någon som känner till en lösning på det?
     
  20. Ascii

    Ascii Android Medlem

    Blev medlem:
    23 nov 2010
    Inlägg:
    6 375
    Mottagna gillanden:
    1 176
    Jag har samma uppsättning och misstänker att jag också tappar mottagningen ibland, men kan inte avgöra om det är mukvarans fel eller Telias.

    Jag läste att det finns en del folk som får signal drops även med senast IMM76I-sourcen och det skulle ha lösts med att höja minimumklockningen från 350-ish till 700 Mhz som det sades förut.

    Dock kan jag inte bekräfta om det stämmer.