Bankdroid - v1.9.6.4

Diskussion i 'Utveckling och projekt' startad av liato, 6 maj 2010.

  1. Saliciouscrumbs

    Saliciouscrumbs Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jan 2011
    Inlägg:
    140
    Mottagna gillanden:
    3
    Ort:
    Malmö
    Nordea fungerar fortfarande inte för mig. Hur är det för er andra?



    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  2. alexando

    alexando Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 jan 2011
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0
    Vet inte om det är en känd bug men Amex korten visar inte tusental.. Dras 1589 så syns endast 589 kr.. Om det inte ligger något hundratal i beloppet ex.. 2064 kr så visas att 64 kr dragits..
     
  3. candyraver

    candyraver Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 jul 2010
    Inlägg:
    1 190
    Mottagna gillanden:
    54
    Lite fråga om datatrafik, när appen kollar saldo - laddar den då ner hemsidan eller bara koden eller hur fungerar det?
     
  4. Kentomen

    Kentomen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 okt 2009
    Inlägg:
    649
    Mottagna gillanden:
    73
    Ort:
    Gävle
    Funkade bra fram till ICS-uppdateringen, men nu efter en fabriksåterställning och nyinstallation så "kan den inte skapa konto".
    Swedbank och ICA går bra.
    Version 1.8.7 av Bankdroid.
     
    Last edited: 14 mar 2012
  5. M203

    M203 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 dec 2009
    Inlägg:
    187
    Mottagna gillanden:
    16
    Om man går in på m.nordea.se och logga in står det att det kan vara problem att komma in på mobilbanken just nu. Så tills den texten är borta ska vi kanske vänta med att proklamera att bankdroid inte fungerar. Hoppas det löser sig snart.

    Tapatalk
     
  6. Dentist

    Dentist Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    24 maj 2010
    Inlägg:
    466
    Mottagna gillanden:
    37
    Ort:
    Västra Götaland
    Samma här. Nordea slutade fungera den 13 Mars, kan inte uppdatera saldo.
     
  7. Sed

    Sed Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    18 mar 2010
    Inlägg:
    688
    Mottagna gillanden:
    143
    Nordea har fortfarande problem med m.nordea.se som bankdroid använder.

    "Just nu kan det vara svårt att logga in i Mobilbanken. Vi jobbar med att komma tillrätta med problemet och hoppas inom kort att ha en lösning på plats."
     
  8. berka

    berka Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 nov 2010
    Inlägg:
    156
    Mottagna gillanden:
    2
    Ort:
    Göteborg
    Nordea verkar ha byggt in ett skydd nu, med någon slags capatcha efter x antal inloggningar per dag. Kan bli jobbigt att göra en workaround på detta ...
     
  9. M203

    M203 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 dec 2009
    Inlägg:
    187
    Mottagna gillanden:
    16
    Jag får inget om captcha när jag försöker logga in via Nordeas mobilbank dvs m.nordea.se. Däremot står det att mobilbanken har problem och att de jobbar på att lösa det. När jag försöker logga in misslyckas det och det står att det är problem med sessionshanteringen och att cockies är aktiverat. Vilket det är. Var står det något om captcha på mobilbanken vilken bankdroid mig veterligen nyttjar för Nordea?

    Tapatalk
     
  10. M203

    M203 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 dec 2009
    Inlägg:
    187
    Mottagna gillanden:
    16
    Förtydligande: det står att cockies skall vara aktiverat vilket det är.

    Tapatalk
     
  11. Dentist

    Dentist Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    24 maj 2010
    Inlägg:
    466
    Mottagna gillanden:
    37
    Ort:
    Västra Götaland
    Det konstiga som jag märkte är att om jag handlar t.ex i mataffär det kommer notifiering i telefonens status bar t.ex -50kr , men när jag går in på Bankdroid och kollar på Nordea och saldo då står det inte att jag har handlat och som sagt går inte att uppdatera.
     
  12. woody

    woody Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 sept 2009
    Inlägg:
    319
    Mottagna gillanden:
    19
  13. liato

    liato Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 maj 2010
    Inlägg:
    982
    Mottagna gillanden:
    361
  14. Prassel

    Prassel Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 feb 2012
    Inlägg:
    17
    Mottagna gillanden:
    1
    Hej! Grym app! Är verkligen uppskattad här hos mig! Jag har dock en stilla undran som det kanske svarats på innan men jag har sökt utan framgång. Installerade Bankdroid för några dagar sedan och transaktioner från ungefär en månad tillbaks och framåt importerades? Kan man importera kontohistorik från en längre tid tillbaks? Sitter begränsningen hos Skandiabanken där jag har mina konton?
     
  15. woody

    woody Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 sept 2009
    Inlägg:
    319
    Mottagna gillanden:
    19
    Det som visas är de transaktioner som visas på första sidan på respketive banks mobilsida (eller i Skandiabankens fall första sidan i deras app). Jag gissar att de flesta banker har en "visa fler"-länk på sina mobilsidor så att det skulle gå att komma åt fler transaktioner. För skandiabanken går det ju i deras egen app att trycka på "hämta fler" så informationen finns tillgänglig.

    Det är nog dels väldigt mycket jobb som behövs i Bankdroid för att få till detta och dels skulle det öka risken för att banker "går sönder" p.g.a. ändringar på mobilsidorna.

    Personligen tycker jag inte det är särskilt intressant att se historiken särskilt långt tillbaka i Bankdroid men om man kopplar budgetuppföljningsappar till bankdroid så blir det kanske mer intressant.
     
  16. woody

    woody Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 sept 2009
    Inlägg:
    319
    Mottagna gillanden:
    19
    Jag hoppas att jag inte gjorde något dumt när jag tog bort

    PHP:
    if (urlopen != null) {
        
    urlopen.close();
    }
    i Bank.updateAllTransactions(). samma sak körs ju i Bank.closeConnection() som väl alltifd körs efter updateAllTransactions()

    Jag behövde ha http-sessionen kvar för att logga ut ordenligt i SkandiaBanken.closeConnection() då deras server är väldigt pigg på att spärra inloggningar som inte loggar ut korrekt.

    Sen vet jag inte vad jag tänkte när jag la i hop kontonummer och kontoaliaset i SkandiaBanken.Update(). Om inget alias finns är det ju kanske bra att köra på kontonummer men båda blir väldigt långt...

    Det vore förövrigt kanske bra att kunna lagra kontonummer i Acounts-tabellen och visa i GUI:et på något sätt. Det händer ju att man behöver uppge sitt kontonummer och inte har det i huvudet...
     
    Last edited: 21 mar 2012
  17. demo007

    demo007 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 jun 2010
    Inlägg:
    55
    Mottagna gillanden:
    7
    Ort:
    Stockholm
    Jag ser ju här ovan att skandiabanken verkar fixad och då har jag kanske en jättekorkad fråga, men går det och hitta en bankdroid version med fixad skandiabanken kompilerad och klar någonstans? :) den versionen som finns på market bara "låser" kontot efter första inloggningen.

    Saknar bankdroid grymt mycket nu när jag bytt från swedbank till skandiabanken!
     
  18. liato

    liato Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 maj 2010
    Inlägg:
    982
    Mottagna gillanden:
    361
    Att lägga in kontonummer är planerat men kräver ändringar för rätt många banker. För vissa banker plockas kontonummer redan ut men sparas ingenstans.
     
  19. liato

    liato Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    6 maj 2010
    Inlägg:
    982
    Mottagna gillanden:
    361
    Nordea har konstant problem med deras mobilsida. Kommer antagligen att byta så Bankdroid kör mot deras vanliga sida från och med nästa uppdatering.
     
  20. Eos95

    Eos95 Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    26 jul 2010
    Inlägg:
    1 863
    Mottagna gillanden:
    117
    Ort:
    Stockholm
    Jag har ej kunnat logga in med nordea...
    Kan det bero på deras mobilsida?

    *Skrivet från samsung galaxy s2*Ha en trevlig dag*
     
Verifiering:
Draft saved Draft deleted