ROM: CyanogenMod 9 [ICS 4.0.4]

Diskussion i 'Galaxy S2 - ROM-filer och utveckling' startad av Gilgamesh, 3 nov 2011.

  1. munketh

    munketh Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jul 2010
    Inlägg:
    108
    Mottagna gillanden:
    11
    Ort:
    Vallentuna
    Jag använde också simkontakter i min Nokia 3310.
     
    Dahliz91, Summered, Urbs och 1 annan gillar detta.
  2. skitzophren

    skitzophren Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 maj 2011
    Inlägg:
    180
    Mottagna gillanden:
    24
    Ort:
    Skåne
    även om google sparar allt, så vill jag inte att dom ska ha tillgång till mina nr, vilket dom har ändå, det kallas intigritet!

    tack iaf, men jag löste det själv
     
  3. gorgo

    gorgo Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 feb 2012
    Inlägg:
    725
    Mottagna gillanden:
    41
    Ort:
    Helsingborg
    Hur löste du det med simkontakter?

    Skickat från min GT-I9100 via Tapatalk 2
     
  4. Qwertan

    Qwertan Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 dec 2009
    Inlägg:
    28
    Mottagna gillanden:
    0
    Måste man Wipea varje gång man updaterar nightlys?
     
  5. baracken

    baracken Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 feb 2011
    Inlägg:
    1 700
    Mottagna gillanden:
    103
    Ort:
    Nyköping
    Cache och dalvik, tänk på att läsa och söka då denna fråga varit uppe väldigt många gånger.

    From my I9100 it is sent
     
  6. skitzophren

    skitzophren Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 maj 2011
    Inlägg:
    180
    Mottagna gillanden:
    24
    Ort:
    Skåne
    sök efter copy to sim på market ...
    Folk har gett dåliga resencioner, bara för att dom haft för långa namn när dom försökt kopiera till . Får fel meddelande då. Men det funkar åt båda hållen.
     
    gorgo gillar detta.
  7. ninjazin

    ninjazin Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 sept 2009
    Inlägg:
    463
    Mottagna gillanden:
    44
    Ort:
    Solna
  8. felixdroid

    felixdroid Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    27 aug 2010
    Inlägg:
    687
    Mottagna gillanden:
    61
    Ort:
    c:\
    Flashade senaste nightlyn på bussen ;) blir väl lite teman idag :)

    //Felix
     
  9. chrono

    chrono Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 sept 2011
    Inlägg:
    9
    Mottagna gillanden:
    1
    Hejsan alla glada,

    Har märkt att det blåtanden buggar, man sätter på blåtand i tex bilen på stereon sen på mobilen> den synkar > samtal/telefon fungerar men ej ljud.

    Ända lösningen jag har kommit på är att man måste ha på musik i telefonen INNAN man sätter på blåtand och då om man har tur "nyper" bilstereon tag i mediamusiken men ändå saknas låtnamn osv och det är inte alla gånger det fungerar utan man får stänga av och sätta på blåtanden i telefonen och synka om medan musiken är på för att stereon ska "nypa" tag i ljudet.


    Udda, någon som vet en lösning lr som har samma problem? Funderar fan starkt på att gå tillbaka till Cyanogen 7 annars. Där fungerade det direkt med låtnamn och så fort man drog på blåtand så var det igång till stereon.

    Någon som har samma problem eller vet ngn lösning?


    Tack på förhand och trevlig helg! :)
     
  10. skitzophren

    skitzophren Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 maj 2011
    Inlägg:
    180
    Mottagna gillanden:
    24
    Ort:
    Skåne
    Fel på din bluetooth i bilen
    Mitt se mv600 handsfree funkar bra..
    Connectar, startar musiken o funkar fint

    Gå in till inställningar, bluetooth, klicka på den som e connectad och se till att alla alternativ är markerade
     
  11. chrono

    chrono Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 sept 2011
    Inlägg:
    9
    Mottagna gillanden:
    1
    Hej och tack för svar! :)

    Nej det är inte bilen, körde Cyanogenmod 7 innan ICS och allt fungerade perfekt till bilen, låtnamn och musiken streamade direkt utan att jag var tvungen att stänga av och sätta på blåtanden typ 6-7 gånger innan musiken streamade som jag får göra nu.

    Som jag fattat finns det olika typer av bluetooth, antingen hade de någon annan i Cyanogenmod 7 mot var de har i 9 annars vettetusan varför det skulle krångla som det gör nu?
     
  12. harull93

    harull93 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 okt 2011
    Inlägg:
    509
    Mottagna gillanden:
    62
    Ort:
    Sandviken
    Deras site med changelog och downloads verkar vara nere. Funkade inte igår, och inte idag heller. :/
     
  13. Arbu11

    Arbu11 Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 dec 2011
    Inlägg:
    1 706
    Mottagna gillanden:
    332
    Ort:
    Stockholm
    Har fått "Yahoo API is down, please try about five minutes later" på deras changelog-sida https://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxys2 i kanske... En eller en och en halv vecka nu, det fungerar väl någon enstaka gång i veckan typ... :( Är det samma som du menade? ^^
     
  14. harull93

    harull93 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 okt 2011
    Inlägg:
    509
    Mottagna gillanden:
    62
    Ort:
    Sandviken
    Exakt det jag menade! Det var länge sedan jag provade innan igår, så jag vet inte hur länge den kan ha varit nere. Kan man hitta dessa changelogs & downloads på annat ställe?
     
  15. Arbu11

    Arbu11 Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 dec 2011
    Inlägg:
    1 706
    Mottagna gillanden:
    332
    Ort:
    Stockholm
    Inte som jag vet om tyvärr, Changelogs alltså... Downloads funkar ju alltid bra? :P http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxys2&type=nightly
     
    harull93 gillar detta.
  16. harull93

    harull93 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 okt 2011
    Inlägg:
    509
    Mottagna gillanden:
    62
    Ort:
    Sandviken
  17. mebbe

    mebbe Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 mar 2011
    Inlägg:
    75
    Mottagna gillanden:
    0
    Installerat nyaste CM9 nu.

    Får problem med vissa appar som vill installera på mitt SD-kort.
    Problemet är.. jag har inget SD-kort :teeth:

    Någon som har en lösning? Känd bugg?
     
  18. masze

    masze Android Medlem

    Blev medlem:
    5 sept 2010
    Inlägg:
    7 457
    Mottagna gillanden:
    1 235
    ingen bugg... det inbyggda minnet kalla sd

    Skickat från min GT-I9100 via Tapatalk 2
     
  19. mebbe

    mebbe Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    28 mar 2011
    Inlägg:
    75
    Mottagna gillanden:
    0
    Hur får jag Swiftkey X att fungera då? :(
    Den klagar på att jag måste ha ett SD-kort för att kunna installera appen. Aldrig varit ett krav tidigare :/
     
  20. masze

    masze Android Medlem

    Blev medlem:
    5 sept 2010
    Inlägg:
    7 457
    Mottagna gillanden:
    1 235
    mixed up sd... kör du för kernel?

    Skickat från min GT-I9100 via Tapatalk 2