Fråga: Disabla videosamtal

Diskussion i 'Galaxy Note 2 - Allmänt' startad av rome73, 26 jan 2013.

  1. rome73

    rome73 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 nov 2010
    Inlägg:
    94
    Mottagna gillanden:
    3
    Ort:
    Stockholm
    Då jag använder videosamtal ungefär lika ofta som jag själv ger mig en obotlig sjukdom så stör jag mig ganska mycket på att videosamtalalternativet finns med (och tar plats på min stora fina skärm) när man tex visar en kontakt.

    Är det någon som vet något bra sätt att bli av med eländet?
     
  2. AxeFestis

    AxeFestis Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jun 2009
    Inlägg:
    78
    Mottagna gillanden:
    4
    Jag skulle inte tro det. Jag använder aldrig den funktionen men jag tycker inte den knappen tar speciellt stor plats dock.
     
  3. rome73

    rome73 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 nov 2010
    Inlägg:
    94
    Mottagna gillanden:
    3
    Ort:
    Stockholm
    Den tar i och för sig inte så stor plats, men det har hänt att jag råkat trycka fel några gånger när jag "på språng" råkat trycka fel då jag använt telefonen med endast en hand. Så det vore för mig önskvärt om någon kunde hitta en smart lösning på detta... (Själva funktionen videosamtal är ju en funktion som enligt min uppfattning nästan ingen använder...)
     
  4. embu444

    embu444 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 sept 2012
    Inlägg:
    822
    Mottagna gillanden:
    84
    Ort:
    Sthlm
    Använd exdailer ist för original dailern.. :)
     
    rome73 gillar detta.
  5. AxeFestis

    AxeFestis Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jun 2009
    Inlägg:
    78
    Mottagna gillanden:
    4
    Du kan aktivera så att du automagiskt ringer till den kontakt du har framme så fort du sätter telefonen till örat. Fungerat väldigt bra och ingen risk föra att klicka fel.
     
    rome73 gillar detta.
  6. rome73

    rome73 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 nov 2010
    Inlägg:
    94
    Mottagna gillanden:
    3
    Ort:
    Stockholm
    Tackar för dessa två bra förslag... Jag ska kolla på dialern och inställningen och ska se vad som faller mig i smaken...
     
  7. TomasL

    TomasL Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 mar 2010
    Inlägg:
    442
    Mottagna gillanden:
    25
    Vilket telefonnummer väljer den då om man har flera nummer till en kontakt villket man oftast har?
     
  8. orcophant

    orcophant Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jul 2011
    Inlägg:
    828
    Mottagna gillanden:
    125
    Har man? Jag har då bara ett nummer till de flesta i min telefonbok.
     
  9. TomasL

    TomasL Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 mar 2010
    Inlägg:
    442
    Mottagna gillanden:
    25
    Jag har hem-, mobil- och arbetsnummer till nästan varje kontakt.
    Tycker det är väldigt b att lägga upp en ny kontakt för varje nummer.
     
  10. SGSi9000

    SGSi9000 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 sept 2010
    Inlägg:
    798
    Mottagna gillanden:
    39
    Ort:
    Sotenäs
    Jag provade då jag också har flera nr under samma kontakt och för mig tog den det översta.

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
     
  11. llama

    llama Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    29 jan 2012
    Inlägg:
    1 401
    Mottagna gillanden:
    203
    Ort:
    stockholm
    eller så välkomnar man 2000-talet och har ett mobilnummer, punkt.
    nä men skämt åsido så har nog de flesta ett nummer per kontakt, förstår dock ditt "problem"!
     
  12. Magnus

    Magnus Först på /forum Medlem

    Blev medlem:
    21 maj 2009
    Inlägg:
    2 340
    Mottagna gillanden:
    228
    Ort:
    Helsingborg
    Vet inte till hundra men det bör finnas att man kan välja ett standard nr, kan man i min Galaxy Nexus och nexus 4.






    Du är kvar i stenåldern du använder väl simkortet som lagringsmedia för dina kontakter också?




    Jag håller med om att det är b.

    Skickat från min Nexus 4 via Tapatalk 2
     
  13. embu444

    embu444 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    14 sept 2012
    Inlägg:
    822
    Mottagna gillanden:
    84
    Ort:
    Sthlm
    De går o ställa in vilket nr som gäller utav alla dom du har hos den kontakten.. Som någon skrev, så blir de som "primära nr" hos den kontakten
     
  14. orcophant

    orcophant Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jul 2011
    Inlägg:
    828
    Mottagna gillanden:
    125
    lol, nä. men de flesta av mina kontakter har bara ett (1) privat mobilnummer, varför skulle jag ha fler nummer än det inlagt? är väl ingen som har kvar stenåldershemtelefon längre heller :P
    min 83-åriga mormor är en av de få som har både hemtelefon och mobil i min telefonbok.

    jobbnummer har jag i tjänstemobilen.
    och själv har jag inte haft hemtelefon på 14 år!
     
    Last edited: 28 jan 2013
  15. TomasL

    TomasL Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 mar 2010
    Inlägg:
    442
    Mottagna gillanden:
    25
    Hittade inställningen för att ange standardnummer.
     
  16. TomasL

    TomasL Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 mar 2010
    Inlägg:
    442
    Mottagna gillanden:
    25
    Tjänstmobil har jag också men det jag främst tänkte på var kompisars jobbnummer. Dom har jag i min privata mobil.

    Skickat från min GT-N7105 via Tapatalk 2
     
  17. orcophant

    orcophant Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jul 2011
    Inlägg:
    828
    Mottagna gillanden:
    125
    Hur ofta är dina kompisar på jobbet utan sina mobiler?
     
  18. SGSi9000

    SGSi9000 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 sept 2010
    Inlägg:
    798
    Mottagna gillanden:
    39
    Ort:
    Sotenäs
    Finns ju faktiskt de företag som inte tillåter mobiler på företaget.

    Skickat från min GT-N7100 via Tapatalk 2
     
  19. TomasL

    TomasL Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 mar 2010
    Inlägg:
    442
    Mottagna gillanden:
    25
    Det händer faktiskt ganska ofta.
    Många gånger när dom åker ut på jobb så tar dom bara med sig en mobil och då blir det oftast jobbmobilen.

    Sen som ovan nämner så finns det företag som inte tillåter mobil/privat mobil på arbetsplatsen.
     
    Last edited: 29 jan 2013
  20. peterhjalmarsson

    peterhjalmarsson Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    25 maj 2011
    Inlägg:
    262
    Mottagna gillanden:
    23
    Om det är nån mer som undrar så är det idiotiskt nog inte under redigera kontakt (pennan), utan genom att långtrycka på numret utan att börja redigera först. Standardnumret visas sedan med en blå bock.