1. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis

Övrigt: ECS-V1A2BE Bilkit Galaxy SII + blåtand

Diskussion i 'Galaxy S2 - Allmänt' startad av Oh Qrap, 15 apr 2012.

 1. Oh Qrap

  Oh Qrap Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  28 maj 2011
  Inlägg:
  58
  Mottagna gillanden:
  11

  MINA ENHETER

  http://www.samsung.com/se/consumer/m...ar-accessories

  Bilhållareladdaren var iofs onödigt dyr i mina ögon men visst ett originaltillbehör så jag chansade och slog till. Sugproppen skulle kunna användas av glasmästaren = den satt nå så ini**** vilket är bra. Att sätta dit telefonen fungerar smidigt, när den väl sitter där så trycker man bara upp nederdelen så att den går i och börjar ladda. Att ta loss den kan sluta med avbruten telefon alt rutbyte, har man lite bråttom så var det lite trixigt faktiskt. Tjöpte en 3.5-3.5mm sladd också, tjoff i med telefon och pumpa spottifajj på bilstereon. I.o.m. originaltillbehör så kommer det upp en ratt som ska symbolisera billäge, inte fördjupat mig i det, men en av finesserna med det är att skärmen inte stänger av sig automatiskt då. Problemet då är bara att trots att laddaren samtidigt är inkopplad så tickade batteriet ner när det spelades musik från den (via sladd in i stereon) och skärmen var igång = inge vidare. Stängde jag av skärmen så ökade dock laddningen tillslut men det gick väl inte särskilt fort. Vill man samtidigt använda sig av navigator så lär man alltså inte ligga på plus i laddning men den tickade ner långsamt, kanske 1 enhet (100 = fullt) var 5 min eller så. Tveksamt om 2000mAh får plats men kanske, såg ut som att det gick att ta bort en del i mitten men inget jag undersökt utförligare ännu.

  3.5-3.5mm lösningen vet jag dock inte om jag var sådär våldsamt imponerad av, när man väl trixat lite var väl ljudet godtagbart men det är lätt att få störningar. Har även Ipod-anslutning till bilstereon och den har alltid varit klockren. Ex om man vrider på kontakten i telefon eller i stereon så sprakar det duktigt, är sladden i närheten av laddsladden så blir det störningar, skaplig bas men inte lika bra som från Ipoden men det kanske beror på Spotify..?

  Fråga kolon

  Blåtandadapter som man sätter i aux-in på stereon, fungerar de bra? Tänkte i första hand på störningar samt ljudkvalitet/basåtergivning? Ang laddningen så tror jag att jag har en liggandes som ger mer kräm, funkar förhoppningsvis även om man kopplar i den i hållaren eller så brinner den upp.
   
 2. stefan78

  stefan78 Teen Droid Medlem

  Blev medlem:
  26 maj 2011
  Inlägg:
  548
  Mottagna gillanden:
  64

  MINA ENHETER

  2000mha batteriet funkar i hållaren kör själv så

  Sent from my MZ601 using Tapatalk
   
Laddar...