Gamers! Vi lanserade precis en grym app för er! Feedback needed

Diskussion i 'Applikationsutveckling' startad av Hansen88a, 28 apr 2016.

  1. Hansen88a

    Hansen88a Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    26 feb 2015
    Inlägg:
    7
    Mottagna gillanden:
    1
    Hejsan

    För cirka 6 månader beta testade vi vår Android app "Upcomer" och vi lade upp en tråd här på Swedroid som gav oss mycket feedback. Då hade vi ett fokus på teknik, men under betan ändrade vi appen till att istället handla om spel.

    Nu har vi äntligen lanserat på Google Play och detta är vad vi gör: Upcomer är det bästa och enklaste sättet för gamers att hålla sig uppdaterade på alla dom spelen dom personligen bryr sig om. I appen väljer du att följa alla dom spelen du är intresserad av, alla plattformar och alla genrer, både släppta och kommande spel. Sedan skapas ett personligt nyhetsflöde där du får dom mest intressanta nyheterna, videos och esport från världens 50+ största medier inom gaming. Du kan exempelvis följa spel som LoL, Dota2, CS:GO, Uncharted 4, Dark Souls 3, Minecraft, WoW, BDO etc.

    Nästa vecka integreras även Twitter så att alla intressanta tweets från officiella spelutvecklar konton hamnar i ditt personliga nyhetsflöde. Twitch, Facebook och podcasts integration kommer om några månader. Allt intressant om dina spel finns på ett ställe och levereras i realtid!

    Vårt mål är att skapa den ultimate appen för gamers men vi skulle behöva feedback för att lyckas med det. Vi uppskattar all form av feedback som vi kan få från Swedroid communityt ännu en gång!

    Tanka Upcomer här:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.upcomer

    Hemsida: www.upcomer.com

    Tack för oss!
     
    Last edited: 28 apr 2016