Problem: Knock on väldigt långsam (LG G3)

Diskussion i 'G3 - Allmänt' startad av ravez, 4 jul 2015.

  1. ravez

    ravez Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 jul 2015
    Inlägg:
    11
    Mottagna gillanden:
    2
    Hej, köpte två stycken LG G3 32gb idag.

    På den ena är "knock on" jätteresponsiv och startar skärmen direkt, men på den andra som är exakt samma lur, tar det ca 1+ sekund. Med strömbrytarknappen på baksidan så är det responsivt som vanligt.

    Har provat att starta om telefonen, samt kalibrera om sensorn som om det skulle ha någon betydelse. Vad kan felet vara? Vissa säger att det är för telefonen funderar på ifall det är "Knock code" eller "knock on" och därför tar det någon sekund, men så är det ju inte på det andra exemplaret så kan knappast stämma.

    Några idéer? tack!
     
  2. PressFartToContinue

    PressFartToContinue Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    25 jul 2014
    Inlägg:
    19
    Mottagna gillanden:
    9

    MINA ENHETER

    Prova gå in i utvecklarinställningarna och sänk tiden på animationerna till 0.5x.
     
  3. ravez

    ravez Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 jul 2015
    Inlägg:
    11
    Mottagna gillanden:
    2
    Men det borde väl inte göra någon skillnad med tanke på att skärmen startar direkt när man använder den vanliga strömknappen på baksidan? Det är ju samma animation som med Knock On ;(

    Kör standardinställningar på båda telefoner.
     
  4. ravez

    ravez Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 jul 2015
    Inlägg:
    11
    Mottagna gillanden:
    2
    Hittade felet, det hade med "knock code" att göra. Anledningen till att det bara krånglade på ena exemplaret, trots att både använde sig av knock code, var för att den med seg responstid på att starta skärmen, orsakades av att knock coden innehöll dubbelklick. Alltså behövde telefonen avgöra ifall det var knock code eller vanlig knock on som registrerades, därav den delay.

    Kortfattat: Fungerande telefonens knock code innehöll inget dubbelklick på koden, men det gjorde den med seg svarstid på att starta skärmen. På grund av det behövde telefonen avgöra ifall det var knock code eller knock on som registrerades. När jag ändrade koden till något utan dubbelklick så funkade det responsivt som vanligt.
     
    pacmeyer gillar detta.