ROM: OrDroid v9.0.0 (Sense 4)

Diskussion i 'Sensation - ROM-filer och utveckling' startad av vulfgar, 25 apr 2012.

  1. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    CoinDroid är nu inaktuellt och baadnewz verkar inte fortsätta med sense4, men shnizlon är kvar så rommen heter nu OrDroid.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551714

    Jag har inget med ROMen i sig att göra, är bara en glad användare. :cool:
     
    Last edited: 10 jun 2012
    Suuugen gillar detta.
  2. Chatastropher

    Chatastropher Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    23 dec 2010
    Inlägg:
    350
    Mottagna gillanden:
    22
    Ort:
    Stockholm
    Bra gjorde av dem, nu slipper jag vela mellan deras ROM'ar (Y)
     
  3. kjellson

    kjellson Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    24 aug 2011
    Inlägg:
    189
    Mottagna gillanden:
    6
    Man behöver inte full wipa när man går från insert coins senaste rom till denna eller?
     
  4. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    Jag fullwipade inte och det gick bra, men jag fick wipa sense, för det saknades en massa widgets efteråt.
     
  5. Mathias1

    Mathias1 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 maj 2010
    Inlägg:
    942
    Mottagna gillanden:
    12
    Ort:
    ~/Göteborg
    Funkar grymt bra än så länge, bara längtar tills de får i ordning Hotspot och BT :D

    Måste bara säga att HTC har lyckats grymt bra med Sense4. Tycker att det UI:t är i klass med (om inte lite bättre än) MIUI.
    Snygg design, någorlunda lättviktigt, många, smidiga och bra integrationer m.m
     
  6. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    Kan bara instämma- :)
     
  7. Mathias1

    Mathias1 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 maj 2010
    Inlägg:
    942
    Mottagna gillanden:
    12
    Ort:
    ~/Göteborg
    Nån här som har GPS-strul? Min flippade ur när jag använde RunKeeper :P
     
  8. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    Uppdaterad till veriosn 1.0.1

    jag använder inte runkeeper, men gps-en har funkat bra vid vanlig användning för mej. Har dock bara använt den korta stunder det senaste.
     
  9. Mathias1

    Mathias1 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 maj 2010
    Inlägg:
    942
    Mottagna gillanden:
    12
    Ort:
    ~/Göteborg
    Fick mecka lite med gps.conf så gick det bättre :)
     
  10. Mathias1

    Mathias1 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 maj 2010
    Inlägg:
    942
    Mottagna gillanden:
    12
    Ort:
    ~/Göteborg
    Nu blir jag förvirrad.
    Nu får jag GPS-låsning grymt fort, MEN den påstår att jag är i Vänsjö, utanför Sveg, Norrland. Sitter ju i Göteborg och jobbar :'(
    Om det hade vart fel på hårdvaran, då ska väl jag inte kunna hittas alls, eller hur..?


    Ingen som har liknande problem?
     
  11. trx182

    trx182 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 nov 2011
    Inlägg:
    298
    Mottagna gillanden:
    26
    Nopes, min är så exakt som den kan bli!
     
  12. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    version 1.1.0 ute nu! :)
     
  13. falkinski

    falkinski Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    25 aug 2009
    Inlägg:
    868
    Mottagna gillanden:
    53
    Ort:
    Oslo
    Testar denna igen, byter mellan vanilla och Sense 4. Hoppas denna inte drar lika mycket batteri som InsertCoin Sense 4 romen gjorde innan.

    Off-Topic: Går det att få OTA-uppdateringar på ROMS nu før tiden? Tycker att man borde kunna løsa detta smidigare æn at flasha via recovery i 2012.
     
  14. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    Jag har inte haft några som helst problem med batteritiden sen den första iCS-rommen. :cool:

    Jag tror inte det det är vanligt med OTA-uppgradering, men det är möjligt att det finns till någon rom. Dock ej till denna (eller någon annan av dom som jag har testat).
     
  15. falkinski

    falkinski Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    25 aug 2009
    Inlägg:
    868
    Mottagna gillanden:
    53
    Ort:
    Oslo
    Problem och problem, var bara øverraskad nær jag fick en dubbel batteritid (2 dagar) efter att jag bytte til Virtuous Inquisition. Har inte hittat nån Sense-baserad ROM med något liknande. Ær Sense tungt?

    Går det att få ett større rutnæt t.ex. 5 ikoner på 6 rader?
     
    Last edited: 1 maj 2012
  16. Gnadock

    Gnadock Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 aug 2011
    Inlägg:
    141
    Mottagna gillanden:
    16
    Ort:
    Under ockupation av Svensken.
    Jag har problem med min. Detta händer enbart på jobb. Mycket skumt.
    Det som händer är att telefonen stänger av sig själv lite på måfå. Ibland när man precis startat om den och när den går upp igen så kan den fungera en stund. Men nästa gång man ska ha upp den igen, så är den död. Riktigt jobbigt är det?

    Ingen som har upplevt liknande?
    Har nyss rensat datan till Sense och hoppas på att det löser mina problem, men jag misstänker att det är kärnan som spökar. Och på den har jag inte ändrat något alternativ när jag flashade romen.. -.-
     
  17. Gnadock

    Gnadock Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 aug 2011
    Inlägg:
    141
    Mottagna gillanden:
    16
    Ort:
    Under ockupation av Svensken.
    Nevermind. Gjorde en total blåsning och kör på igen från början.. får hoppas det fungerar :)
     
  18. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    Kör du överklockat och/elelr undervoltat? Testat med andra kärnor? Eller annan rom?

    Kan ju vara hårdvarufel också, tex glapp vid batteriet http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?p=735502#post735502 eller att batteriet börjar bli dåligt.
     
  19. vulfgar

    vulfgar Adult Droid Staff Member

    Blev medlem:
    14 maj 2011
    Inlägg:
    1 451
    Mottagna gillanden:
    167
    Ort:
    Bohuslän
    Ny version, 1.50 ute nu! :)
     
  20. Gnadock

    Gnadock Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 aug 2011
    Inlägg:
    141
    Mottagna gillanden:
    16
    Ort:
    Under ockupation av Svensken.
    Mja, jag har kört IC sen kanske ett år tillbaka, så det lär inte vara det.. men tanten lånade visserligen telefonen när min HOX kom... får min nya HOX nästa vecka -.-

    Jo, allt har testats. Ska slänga in 1.5.0 nu :)