Problem med Aurora

Diskussion i 'Ideos X5' startad av zehead, 10 mar 2012.

  1. JohnDaniel

    JohnDaniel Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 sept 2011
    Inlägg:
    72
    Mottagna gillanden:
    15
    Ort:
    Stockholm
    Men om installationen lyckades och sa att du bara skulle behöva starta om så starta om och låt den boota :) Det tar lite tid när den ska boota första gången, den ska fixa med kerneln och grejs, vet inte vad.
    Testa att låta den starta upp helt

    Eller missförstod jag något? :s
    Du kanske fick en dålig nedladdning också, testa ladda ner den igen och installera om :)
     
  2. Tobias901222

    Tobias901222 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 aug 2010
    Inlägg:
    687
    Mottagna gillanden:
    11
    Ort:
    Kristianstad
    nae men jag ska välja installera från rom. så kan den inte hitta den.

    alltså när jag väljer i recovery mode.
     
  3. Tobias901222

    Tobias901222 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 aug 2010
    Inlägg:
    687
    Mottagna gillanden:
    11
    Ort:
    Kristianstad
    det som man väljer på är

    reboot system now.
    Apply update from SDcard.
    Wipe data/factory reset
    Wipe Cache partition
    Touchscreen Fireware update.

    Vad ska jag välja??
     
  4. JohnDaniel

    JohnDaniel Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 sept 2011
    Inlägg:
    72
    Mottagna gillanden:
    15
    Ort:
    Stockholm
    Det verkar som att du kör androids recovery. För att installera Aurora behöver du ClockworkMod.
    När du väl har fått den installerad så gör du wipe av dalvic cache (kan hittas under "advanced"), gör wipe på cachen (wipe cache partion) och wipe data.
    Sedan efter det väljer du "install system from sd-card"
    Låt den göra sin grej och efter det är det bara att starta om
    Lycka till :)
     
    Last edited: 24 mar 2012
  5. Tobias901222

    Tobias901222 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 aug 2010
    Inlägg:
    687
    Mottagna gillanden:
    11
    Ort:
    Kristianstad
    de lustiga är att jagt använder clockworkmods recovery.
    och vissa länkar funkar inte som du skicka:/
     
  6. Tobias901222

    Tobias901222 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    11 aug 2010
    Inlägg:
    687
    Mottagna gillanden:
    11
    Ort:
    Kristianstad
    verkar mycket krångligt.
    Jag använder clockworkmods recovery,men när jag ska installera rom från SD, så startar den om och går i gång i android recovery.

    Tror jag får skippa detta med ice cream. alldels för avancerat för mej :/
     
  7. Oskar1578

    Oskar1578 Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    8 dec 2011
    Inlägg:
    42
    Mottagna gillanden:
    9
    Ort:
    Finland
    Installerde nyss Auroran 4.1 update 1a (5.3)mb vet inte om jag gjorde något fel men när jag hade installerat den och den började reboota så är den bara på Huawei logon :/ Hur länge tar det första gången? Suttit fast på den i ca 10 min nu