Problem: Problem med aviate samt minnesanvändning

Diskussion i 'Nexus 4 - ROM-filer och utveckling' startad av RaazZz, 1 sept 2014.

  1. RaazZz

    RaazZz Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 jan 2012
    Inlägg:
    255
    Mottagna gillanden:
    10

    MINA ENHETER

    Tja! Hoppas det är några som fortfarande tittar här i forumet... :)

    Vid senaste uppdateringen av PurityROM som jag kör rekomenderades en clean wipe vilket jag gjorde. Sedan när jag har installerat appar osv igen så kommer jag inte igenom installations/konfigurationsskärmen av Aviate. Har använt den hemskärmsersättare tidigare utan problem. Gillar dess enkelhet och smidighet och skulle gärna vilja använda den igen.
    Först ser det ut såhär i sista steget när det laddar i aviate oavsett hur många appar jag väljer som favoriter i tidigare steg:
    https://imageshack.com/i/ey1HPjekp

    Sedan slutar appen att ladda och visar alltid detta felmeddelandet:
    https://imageshack.com/i/iqMnnK0cp


    Nästa problem är att lagring/minnesanvändningen verkar ha ballat ur totalt. Det enda jag har gjort är att installera appar och gjort lite installningar. Enligt vad som visas på bilden syns det att ca halva lagringsutrymmet representeras av ledigt utrymme egentligen om man går efter diagrammet, men siffrorna säger att minnet typ är fullt. Bild:
    https://imageshack.com/i/eyQGhXFUp

    Skulle det hjälpa att wipa internal storage eller vad det hette i TWRP? (rädd för att bilder osv försvinner från telefonen då) :ehm: Eller vad ska jag göra?

    Edit: Verkar som att äntligen verkar ha löst problemen då problem 1 ledde till problem 2 :cool: Det hjälpte att söka på nätet och felsöka. Lösningen var att rensa data som användes av spotify. Verkar som att jag slipper wipa och göra ytterliggare en ominstallation då ! :innocent: :P
     
    Last edited: 2 sept 2014