Taligenkänning svenska offline

Diskussion i 'Allmänt' startad av Knabbjolf, 31 okt 2017.

  1. Knabbjolf

    Knabbjolf Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 okt 2017
    Inlägg:
    5
    Mottagna gillanden:
    0
    Hej.
    Finns det någonstans svenska för taligenkänning som nedladdning offline som engelskan ? Hos google finns just nu bara engelska franska spanska o ryska för offline nedladdning. Problemet med svenskans online taligenkänning är att den ibland hänger upp sig när 4g hickar till, den flyter inte alls lika fint som engelskans nedladdade språkpaket vid diktamen av mejl och dokument. Tacksam för tips =0)
     
  2. Knabbjolf

    Knabbjolf Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 okt 2017
    Inlägg:
    5
    Mottagna gillanden:
    0
    Svara mig sjalv har. Till google translate finns svenska for offline anvandning men android hittar inte den nedladdade filen for offline svenska till textning. Nagon som har en ide om det gar mecka ihop funktionerna ? Borde rimligen vara samma TTS motor for oversattning som tal till text ?
     
  3. pitrus-

    pitrus- Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 sept 2011
    Inlägg:
    1 011
    Mottagna gillanden:
    762
    Operatör:
    Vimla
    Telefon:
    OnePlus Two

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Vimla
    Telefon:
    OnePlus Two
    ROM:
    Cyanogenmod 13
    Svar nej. Offline-fil för att med mönsterdata identifiera röst till text på svenska finns i dagsläget inte då vårt kära språk är aningens för litet ute i vida världen. Det är dessutom långt ifrån samma sak att visa sample-data få till text till tal, än vad det är att förstå innebörden utav orden och meningarnas uppbyggnad för att kunna omvandla tal till text igen.