Tre Fastpris kampanj, sjuk

Diskussion i 'Mobiloperatörer' startad av peak282, 5 mar 2012.

  1. misewixe

    misewixe Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    16 mar 2012
    Inlägg:
    224
    Mottagna gillanden:
    31
    Ort:
    STKHLM

    Jag beställde också i lördags på TPH och det är lika bra att vänta, de har ett enormt tryck på ordrar och de har tagit in extrapersonal för att hantera alla beställningar.

    Abonnemanget börjar inte gälla förrän de har gått igenom ordern och skickat ut avtalspappren.

    Peace
     
  2. Cupcakes

    Cupcakes Android Veteran Medlem

    Blev medlem:
    14 jan 2011
    Inlägg:
    7 928
    Mottagna gillanden:
    1 020
    Ort:
    Uppsala
    Två saker, du kör mot en Server i "Schwerin" vilket jag inte har någon aning om vart det är, och det andra är att jag aldrig lyckats få rätt hastighet i SpeedTest appen. Testa istället att gå in på bredbandskollen.se i webbläsaren och kör det flash-baserade testet där - eller så kopplar du mobilen till datorn med USB och internetdelning och testar den vägen. Använd TPTEST5 som du laddar ner på bredbandskollen.se när du testar via dator.

    Du kan också gå in till en 3Butik och visa och se vad dom kan göra - och se vad dom får för hastighet när dom testar :)
     
  3. CaptainC

    CaptainC Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    25 dec 2009
    Inlägg:
    769
    Mottagna gillanden:
    27
    Ort:
    Malmö
    Sagt och gjort kommer fan inte över 3mbit/s strecket . lite störigt det här, fan att jag inte har någon annan telefon att testa i men va fan jag hade tele2 igår och fick runt 4 mbit på deras 6 mbit.

    fattar ju att man inte kommer komma upp i 32 men runt 7-8 hade väl varit ok .
     
  4. Cupcakes

    Cupcakes Android Veteran Medlem

    Blev medlem:
    14 jan 2011
    Inlägg:
    7 928
    Mottagna gillanden:
    1 020
    Ort:
    Uppsala
    Låter konstogt att det inte börjar funka, men om du kan och vill så gå in i en 3Butik och be om hjälp där! :)

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  5. Jackie

    Jackie Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    10 mar 2012
    Inlägg:
    22
    Mottagna gillanden:
    1
    Någon som vet hur THP hanterar ordrar med Tre? Ringer dom in eller delar dom system på något sätt?

    Fick nämligen ett mail från THP nu som sa att min order har blivit makulerad.
    Hann ringa in till Tre 3 minuter innan de stängde för dagen och det verkar som om hon som avbröt min order förra fredagen har lagt in ordern på nytt idag, därav frågan om THP ringer till dom eller delar system?

    Blir att ringa till Tre imorgon, avbryta, ringa till THP och gör en ny beställning.

    Visst, misstag händer men det är aldrig roligt när det händer en själv. :cry:
     
  6. Cupcakes

    Cupcakes Android Veteran Medlem

    Blev medlem:
    14 jan 2011
    Inlägg:
    7 928
    Mottagna gillanden:
    1 020
    Ort:
    Uppsala
    De använder ett system som är kopplat till 3s då det är mycket smidigare! :)

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  7. Jackie

    Jackie Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    10 mar 2012
    Inlägg:
    22
    Mottagna gillanden:
    1
    Tänkte väll det, var dock tvungen att fråga pga strulet.
     
  8. dweebling

    dweebling Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 dec 2010
    Inlägg:
    1 477
    Mottagna gillanden:
    175
    Ort:
    Sverige
    Min man beställde via TPH (nyteckning) 20/3, chattade med den numera berömde Toni.
    Bekräftelse kom på mailen senare på kvällen och igår kom simkortet.. Snabba ryck.
    Hoppas bara de skickar ut HOX:en lika snabbt.
     
  9. IceXcube84

    IceXcube84 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 mar 2010
    Inlägg:
    246
    Mottagna gillanden:
    25
    Ort:
    Bunkeflostrand, Malmö
    Har sökt i tråden men är fortfarande osäker på om de är obegränsat eller de är max 3000 minuter?
     
  10. wMathy

    wMathy Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 apr 2010
    Inlägg:
    396
    Mottagna gillanden:
    20
    Obegränsat :)
     
    IceXcube84 gillar detta.
  11. Cupcakes

    Cupcakes Android Veteran Medlem

    Blev medlem:
    14 jan 2011
    Inlägg:
    7 928
    Mottagna gillanden:
    1 020
    Ort:
    Uppsala
    Obegränsat, den ända begränsningen av inkluderat är surfen på 10GB - dock kostar det inte mer om du surfar mer :)

    EDIT: Såg att jag inte va först med svaret.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
    IceXcube84 gillar detta.
  12. IceXcube84

    IceXcube84 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 mar 2010
    Inlägg:
    246
    Mottagna gillanden:
    25
    Ort:
    Bunkeflostrand, Malmö
    Oj jäklar...2 minuter så fick man svar de kallar jag service ;)

    Då kanske man skulle ta byta från 3Pott 399 kr till 3Total istället :)
    Får räkna på de se om de är lönt för mina behov. Har sen innan 3Mobilsurf Max med gamla datamängden på 10 gb.
     
  13. wmb

    wmb Android Apprentice Medlem

    Blev medlem:
    19 okt 2009
    Inlägg:
    4 446
    Mottagna gillanden:
    230
    Ort:
    Norrköping
    Ja till råga på allt så står det ju 20gb i våra avtalspapper för oss som har detta

    Ska vänta tills månadsskiftet och se vad som står på Mitt3, annars blir det upp till kamp
     
  14. dweebling

    dweebling Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 dec 2010
    Inlägg:
    1 477
    Mottagna gillanden:
    175
    Ort:
    Sverige
    Har inte du skrivit på papper för 3Total abonnemang eller?Det står ju att 10gb ingår.

    Titta på punkt 2.3 i avtalet. Där står det att om det finns inbördes motstridigheter så gäller abonnemangsavtalet i första hand, abonnemangsspecifikavillkor (där hänvisar de till tre.se) i andra hand. Och i tredje han gäller villkoren du hänvisar till.
     
  15. IceXcube84

    IceXcube84 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 mar 2010
    Inlägg:
    246
    Mottagna gillanden:
    25
    Ort:
    Bunkeflostrand, Malmö
    Vad jag vet så de som står i avtalet om du inte har ändrat på mitt 3 under tjänster. Är inte 100% säker på de.
     
  16. dweebling

    dweebling Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 dec 2010
    Inlägg:
    1 477
    Mottagna gillanden:
    175
    Ort:
    Sverige
    Nu förstod jag inte vad du menade..

    Man godkänner abonnemangsavtalet där det framgår att man har 3Total.
    När man skriver under har man tagit del av aktuell prislista (skriver man under) där det framgår att det gäller 10gb.

    Det gäller att välja sina strider med omsorg :innocent:
     
  17. IceXcube84

    IceXcube84 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 mar 2010
    Inlägg:
    246
    Mottagna gillanden:
    25
    Ort:
    Bunkeflostrand, Malmö
    Blev fel där. Inte alltid som hjärnan hänger med när man är trött i huvudet men inte i resten av kroppen ;)
     
  18. im_bored

    im_bored Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 feb 2010
    Inlägg:
    59
    Mottagna gillanden:
    1
    Ort:
    Kumla
    En liten fråga till er som byter från Telenor. Fick ni något kontringserbjudande eller bara en klapp på axeln och ett tack för den här gången?
     
  19. Hampa_D

    Hampa_D Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    5 jun 2010
    Inlägg:
    2 280
    Mottagna gillanden:
    317
    kund i 5år så det var en klapp knappt det, så jag la om abonnemanget från 699 till 330 de sista månaderna och tackade för mig. Telenor har alltid funkat och har inte haft några problem med dom men tyckte det här var för bra att missa.
     
    im_bored gillar detta.
  20. HugSeal

    HugSeal Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    25 mar 2011
    Inlägg:
    103
    Mottagna gillanden:
    10
    Blev till att nappa. Jag har fortfarande Tele 2:s smart student men har haft lite problem med täckningen till och från så tänkte att jag ska ge tre ett försök. Beställde direkt från tre så jag får se hur brandingen blir men det ger sig väl. Lutar åt att sälja sin gamla mobil, hade man tänkt sälja den nya så är väl egentligen 64GB-varianten av 4s:an det självklara valet.