TURF (Open Beta)

Diskussion i 'Spel' startad av Drassen, 1 aug 2010.

  1. Skywriter

    Skywriter Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 sept 2009
    Inlägg:
    2 431
    Mottagna gillanden:
    140
    Ort:
    Way up high, in the sky
    Ok jag ska kolla där

    Hoppande GPS-position borde inte ha något med antalet användare att göra.

    @SunYour
    Konstruktiv kritik anser jag inte vara negativt. Om ingen påpekar buggar eller ger förslag om förbättringar är det svårt för utvecklarna att förbättra appen.
     
  2. SunYour

    SunYour Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 mar 2012
    Inlägg:
    4
    Mottagna gillanden:
    1
    Det har du absolut rätt i, fortsätt komma med konstruktiv kritik!
    Det är dock bäst att framföra detta på spelets forum på http://forum.turfa.se
     
  3. Skywriter

    Skywriter Professional Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 sept 2009
    Inlägg:
    2 431
    Mottagna gillanden:
    140
    Ort:
    Way up high, in the sky
    Gjort :D

    Jag har samma nick där
     
  4. Knetha

    Knetha Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    18 dec 2011
    Inlägg:
    73
    Mottagna gillanden:
    4
    Ort:
    Västerås
    Till alla på Åland som vill prova Turf - Nu går det utmärkt ! Appen ska finnas i Google Play (Android Market) och 13 zoner finns att ta - ännu är bara 2 av dem besökta !
     
  5. Drassen

    Drassen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 jun 2010
    Inlägg:
    195
    Mottagna gillanden:
    11
    Vill bara säga att en uppdatering av appen+ servrarna interntestas just nu, och det ser mkt bra ut.
     
  6. mortuus

    mortuus Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 mar 2010
    Inlägg:
    1 215
    Mottagna gillanden:
    43
    Ort:
    Malmö
    bra för det är fortfarande segt som attan, och den nya rundan behöver verkligen annars blir det väl totalt kaos :(
     
  7. Majk_

    Majk_ Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 jul 2011
    Inlägg:
    51
    Mottagna gillanden:
    2
    Det går inte lägga till Zoner själv?? Har nämligen 2 mil till närmaste zon :(
     
  8. Drassen

    Drassen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 jun 2010
    Inlägg:
    195
    Mottagna gillanden:
    11
    Nu är den nya versionen släppt, med nya servrar å medaljer å hela biddevitten!
     
  9. samster93

    samster93 Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    16 nov 2009
    Inlägg:
    650
    Mottagna gillanden:
    6
    Ort:
    Barnarp, Jönköping
    i alla fall innan gick det att föreslå zoner vet inte om det fortfarande går men att lägga till zoner helt själv går vad jag vet inte men om det fortfarande går att föreslå kan du ju föreslå någon i närheten.
     
    Majk_ gillar detta.
  10. SunYour

    SunYour Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 mar 2012
    Inlägg:
    4
    Mottagna gillanden:
    1
    Besök http://forum.turfa.se och leta reda på din regions hörna för zonönskemål och tala om att du finns.... och var :)
     
    Majk_ gillar detta.
  11. Drassen

    Drassen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    7 jun 2010
    Inlägg:
    195
    Mottagna gillanden:
    11
    Snart en halv miljon zoner tagna runtom i sverige!!!!!!
     
  12. Majk_

    Majk_ Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 jul 2011
    Inlägg:
    51
    Mottagna gillanden:
    2
    Tack för tipset!

    Håller tummarna för att dom går med på att flytta ut lite zoner på landet :P
     
  13. gripen

    gripen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 feb 2010
    Inlägg:
    869
    Mottagna gillanden:
    50
    Ort:
    Borlänge
    Har nyss börjat turfa och var ute och tog ett par zoner idag. Men fan vilken TID det tar att ta en zon. 30-45 sek ska man enligt nybörjarguiden stå i en zon för att ta den. Det måste gångas med tio - minst. Är det normalt eller vad gör jag för fel. Blev väldigt besviken... :(
     
  14. lassekongo

    lassekongo Professional Droid Staff Member

    Blev medlem:
    6 aug 2011
    Inlägg:
    2 560
    Mottagna gillanden:
    436
    30-45 sekunder stämmer nog ganska bra för mig. Är du säker på att du inte stod i kanten av zonen så att telefonen trodde att du stod utanför ibland? Jag har gjort det några gånger :)
     
  15. gripen

    gripen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 feb 2010
    Inlägg:
    869
    Mottagna gillanden:
    50
    Ort:
    Borlänge
    Kanhända då ;) Är ju helg imorron så jag ska ut och jaga flera zoner, får se hur det blir då. Idag var det inte kul. Den där gulrandiga polkagrisstången rörde sig så jäkla lusigt idag att jag höll på att bli tokig...
     
  16. Blabert

    Blabert Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 sept 2011
    Inlägg:
    764
    Mottagna gillanden:
    122
    Du har försökt ta zoner som är blockade. Om zonen är randig så är den blockad, allt från 5-30 minuter, klicka på zonen så får du info om hur lång tid det är kvar. Efter det tar det 30-45 sekunder att ta en zon :-)

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
     
  17. gripen

    gripen Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 feb 2010
    Inlägg:
    869
    Mottagna gillanden:
    50
    Ort:
    Borlänge
    Stämmer, man lär sig nåt hela tiden. Var ute i går kväll och då gick det klart bättre ;)
     
  18. uw123456789

    uw123456789 Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    12 jul 2010
    Inlägg:
    13
    Mottagna gillanden:
    1
    :-) Jag cyklade förbi dig då du var på väg till BritteZone. Funderade lite på varför, när det var 16 min blocktid kvar. Tänkte först ge mig till känna och kolla om det bara var så att du inte riktigt visste hur det funkade eller om du bara hade för mycket ledig tid ;-)

    Jag var dock egoistisk nog att istället ta ta AntMeadow ifrån dig ;-)
     
  19. xorken

    xorken Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    19 aug 2010
    Inlägg:
    77
    Mottagna gillanden:
    2
    Hej!

    Är det bara jag som har problem med att ta zoner pga en hoppande gps fixering?! Jätteirriterande när man står mitt i en zon och gubben hoppar runt, innanför, utanför, innanför, 50 meter utanför osv.. Upplever inte att gpsen hoppar när jag kör tex google maps utan det är bara i turf.

    Någon som har något tips på vad det kan vara för fel?!

    Har en HTC One X med senaste firmware.
     
  20. Blabert

    Blabert Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 sept 2011
    Inlägg:
    764
    Mottagna gillanden:
    122
    Hoppande gps verkar det vara fler som har problem med på HoX, även i andra appar. I vilket fall så krävs det mer av gpsen i Turf, med tanke på att du måste stå i ett relativt litet område. Vissa dagar och vissa zoner kommer alltid ställa till problem för tappra turfare, när förutsättningarna för en bra gpsposition varierar kraftigt pga väder och omgivningen.

    Sär skrivet med SwiftKey 3 och Tapatalk 2