Utvecklare inom iOS och Android sökes för start-up företag!

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av Codebee, 25 maj 2015.

  1. Codebee

    Codebee Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    22 maj 2015
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0
    Hej!

    Är du en skarp app utvecklare inom iOS och Android? Har du engagemanget för att vara med och driva ett start-up framåt på en modern, fräsch och professionell app- och webbyrå? Då är du personen vi söker!

    Vi är en engagerad, driven och ambitiös grupp individer som tillsammans vill starta ett företag med höga ambitioner. I dagsläget har vi tre klara delägare som består av:
    Cuong 41 år, investerare, delägare, finansiell rådgivare och revisor
    Rikard 28 år, delägare, webbutvecklare och designer
    Emelie 26 år, delägare, copywriter, marknad och PR

    Vi har som mål att under hösten starta i fräscha och nyrustade lokaler i centrala Örebro. Från start har vi befintliga kunder och uppdragsgivare. Det innebär allt från enklare designjobb till avancerad app- och webbutveckling. Vår ambition är att framöver endast arbeta med egenutvecklade webblösningar, tjänster och applikationer. Vi har redan nu många idéer som vi vill förverkliga och därför söker vi nu rätt person med samma driv, engagemang och kompetens som oss.

    Ett arbete med oss innebär att du blir vår fjärde delägare, utan eget insatskapital. Vi värdesätter din kompetens, personlighet och driv. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt person.

    Låter det intressant för dig eller känner du någon som kan vara rätt för oss? Då är du välkommen att höra av dig. Vi träffas gärna över en kopp kaffe för att höra mer om dig och besvara dina frågor om oss och våra idéer.

    Bee well,
    Emelie - [email protected]