Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google förvärvar svenska utvecklaren Limes Audio

Postat:
14:46 - 2017-01-06
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Google har förvärvat den Umeå-baserade utvecklaren Limes Audio som specialiserat sig på att förbättra ljudkvaliteten för samtal online, så att de som kommunicerar bättre kan höra varandra.
Limes Audio förbättrar ljudet för röster genom annat att filtrera bort ekon och brus och hantera mikrofoner och undermåliga uppkopplingar på ett intelligent vis. Google skriver att de exempelvis kommer att utnyttja tekniken för videokonferenser i Chromebox for Meetings och Hangouts.

One of the biggest challenges to a great video meeting is the audio quality. Conference rooms today come in all shapes and sizes and that can provide a challenge for acoustics. Additionally, a poor internet connection can hamper voice quality in video conference calls.

Limes Audio has been building solutions that remove the distracting noise, distortion and echoes that can affect online video and telephony meetings, improving the overall online conference experience. – Google

 • Alias joje67

  Vad coolt, kan man snacka i mobilerna?

 • Anders

  Har jag svårt att tro.

 • Attilla

  Det kan väl vara trevligt för dom men jag hoppas de är erfarna nog att gå in i det här nyktert. Att som litet bolag bli uppköpta av en jätte utan samvete, och som lägger ner i princip allt de börjar med för att de åter igen kommer på att spionera på folk och kränga reklam ger mer pengar än nånting annat, är ehh… kanske inte långsiktigt så lyckat. Men jag önskar dom verkligen lycka till.

 • nZb

  Haha troll?

 • Anders

  Känns väl att hela vitsen med sånna här bolag är att ta fram ny bra teknik och sen hoppas på att bli uppköpta.

 • andersemanuel

  Denna sida heter Swedroid och handlar mest om Googles androidmobiler. Den drivs mha reklam. ”Jätte utan samvete” är ett konstigt statement om man hänger här eller?

 • doktorn

  Är du ett medium? Ingenstans nämns det någonting om att snacka i mobiler?

 • Attilla

  Så du menar att om man hänger här så får man inte tänka utan måste vara en religiös fanboy? Ok. Men det får stå för dig. Jag kör för tillfället android. Men när ett bättre alternativ kommer så bytar jag snabbt. För jag väger alternativen med hjärnan och inte det religiösa bihanget, var det nu sitter.

Aktuellt

Hur pass nöjd är du med din operatör?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS