Google uppdaterar Play Store-appen men fortsätter ignorera det västentliga

Postat:
17:02 - 2012-11-18
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Google fortsätter finslipa Play Store-appen och har nu skickat ut ännu en uppdatering (v3.10.9) som bör ha installerats automatiskt och osynligt på många enheter. Vi möts numera av en ny skärm efter att man valt att installera en applikation från vilken man kan se vad andra personer som lagt in samma app installerat.

Det går efter uppdateringen även att plocka bort appar man placerat i sin önskelista och det finns en funktion för att översätta applikationers beskrivningar. I vad som vid det här laget garanterat är ett medvetet drag fortsätter dock Google att ignorera det mest väsentliga tillägget: en lista som bara innehåller ens köpta appar. 

Tidigare versioner av Googles programbutik, när den fortfarande hette Market, innehöll en sådan funktion. För de som köper och testar många appar är det nästan ett måste att kunna se och installera alla ens köpta appar från samma ställe. Just nu ligger de appar man betalat för huller om buller bland alla andra titlar. Kommer köpta-appar-listan någonsin tillbaka?

Genom AP