Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Google uttalar sig om domen mot Samsung

Postat:
14:25 - 2012-08-27
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Google logo
I fredags föll domen i rättegången mellan Apple och Samsung. Den sydkoreanska tillverkaren förlorade och dömdes att betala över en miljard dollar till Apple. Samsungs motstämningar underkändes och resulterade inte i något skadestånd.

Vi har läst uttalanden från både Apple och Samsung efter rättegången men fram till idag har vi inte hört något från Google. Sökjätten har nu sagt att de flesta av frågorna rättegången handlade om inte berör grunden av Androids operativsystem.

Google säger även att mobilindustrin rör sig fort framåt och att alla i branschen bygger vidare på idéer som redan funnits i flera årtionden. Avslutningsvis nämner internetgiganten att de arbetar med sina partners för att ge konsumenter uppfinningsrika och prisvärda produkter och att de inte vill att något ska få begränsa det. Googles hela uttalande går att läsa nedan.

The court of appeals will review both infringement and the validity of the patent claims. Most of these don’t relate to the core Android operating system, and several are being re-examined by the US Patent Office. The mobile industry is moving fast and all players — including newcomers — are building upon ideas that have been around for decades. We work with our partners to give consumers innovative and affordable products, and we don’t want anything to limit that.

Genom The Verge

Lägsta pris på Samsung Galaxy S III på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:

 • VemArJag

  Google gör vad? Snarare som så att dom inkorpererar idéer från andra företag/hemmapulare i sitt OS istället för att komma på nya idéer. ^^

 • Werner

  Ja det är ju Open Source, alla får bidra om de vill. Men man har definitivt visat att man kan komma med nya idéer. Alla tar de saker från varandra, lite svårt att komma ifrån. iOS snodde ju rullgardinsmenyn från Android till iOS 5.

 • Voi

  då är det kanske läge för alla mobiltillverkare att börja köra vanilla android nu då så att apple framöver indirekt kommer stämma google, vilket jag har svårt att tro att dom vill.

 • Tore Tumör

  Enligt domen bryter Nexus S mot två av patenten, så helt utanför är inte Google.

 • Necko89

  Jupp rullgardinen… och de visste att Google inte är lika äckliga som dem själva, därför var de inte oroliga över att någon skulle stämma dem.. 

 • Petter Sundlöf

  Väldigt tamt, jag är besviken på Google.

 • Robin

  Har aldrig fattat det där. Att det är ok att Apple stjäl men inga andra. Fattar inte Apple att de behöver Google och Androidtillverkare för att själva existera, konkurrens kallas det. Och rullgardinen som någon nämnde här; det stämmer. Har funnits lika länge som Android har funnits. Nu finns den i Mac OS X 10.8 också. 

  Nej sandlådefasoner från Apple. Ska man prata om vem som kommit på vad kan man ju fråga Apple vem som kom på telefonen, hundra år innan första ajfånen…

 • Guest

  Nej, det är inte en rullgardinsmeny i OS X.
  Ja, Apple lånar också idéer men skulle vilja se en Android-fanatriker som dig nämna några exempel förutom rullgardinsmenyn.

 • Robin

  Meddelandefältet i nya Mac OS X bygger delvis på densamma i iOS, rullgardinen. Exakt samma är det ju inte. 

  Är ingen Androidfanatiker. Gillar Apples prylar men skulle aldrig köpa den då jag tycker att Apple är ett smutsigt företag, sen fattat jag inte varför deras prylar, framför allt datorer, kostar nästan dubbelt så mycket för en exakt likadant specad PC. 

  Kommer inte på något exempel från Android just nu, men ett exempel på stöd är ju ”Svep för att låsa upp” som är uppfunnen av ett svenskt företag, som tyvärr konkade för att de inte kunde göra telefoner 

 • Melmac

  Braun vs. Apple? Widgets kommer i nästa iOS. iPad vs. Tablet PC eller Knight Ridder. Neonode……

 • Simpa

  Hold the fuck up nu i en minut nu du. Du menar alltså att Google, till skillnad från Apple, inte innoverar? Förlåt, men vilket företag är det som sitter i rätten och gråter över studsande menyer och vilket företag är det som är fullt upptagna med att utveckla förarlösa bilar? Ledsen, men Google är ett så löjligt mycket viktigare företag vad det gäller teknisk innovation än vad Apple ens hade kunnat drömma om att vara.

 • swarre

  Hade vart kul och se en exakt likadant specad PC som kostar nästan hälften (syftar på laptop nu).

 • Fisk666

  använde inte iphone googlemaps?
  detta är förmodligen ganska kännsligt för google.. känsligt

 • tobias

  Apple har väl redan stämt Google ett flertal gånger?

 • SkogsTrollet

  Meny-systemet till iPod som man lånade av creative. Man gjorde senare upp med creative utanför domstol.

 • anton

  snyggt hur google går in och försvarar den största android tillverkare. :(

 • Jojje

  Swipe to unlock tex.

 • Jojje

  Självklart har också Google snott vissa grejor till sina telefoner. Men man stämmer inte skiten ur andra bara för man är livrädda för konkurrens.

 • Exodite
 • Johan Persson

  Man kan tänka lite att Google sysslar lite mer än att utveckla OS.
  De levererar Kärnkraftverk, vindkraftverk, Internet (syftar mest på att de bygger ut så Amerikanerna kan få 100/100), Självstyrda bilar, augmented verklighet (Google Glasses) och en massa massa andra saker (Man vet inte allt som sitter och lurar i Google X). Så Google är nog en av de mest innovativa företag som är på marknaden idag och kommer nog vara med väldigt länge.
  Sen så snor inte Google ideer från mindre företag, de köper upp dem och invecklar dom i företaget så som de gjorde med Android.inc ex.
  Sen så klart så inspirerar alla företag av varandra och ”stjäl” ideer av varandra.
  Men Apple attityd och även deras anhängare är att de tror de har uppfunnit allt som de släpper, Iphone har de startat igång en trend. Även många som säger att världen inte skulle varit där den är utan Apple är bara en lögn.
  Sen Steve Wozniak lämnade Apple så har de inte kommit med något nytt, utan tar 
  saker som redan finns finslipar det och släpper ut på marknaden till överprisade priser.

  Som länkat innan så är denna video kanska bra förklaring vad Apple sysslar med:
  http://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0&list=FLmGg26NOQOn7AW2eWcjlmzQ&feature=mh_lolz 

  De kör ett riktigt ful spel enligt mig själv, tar de som finns på marknaden gör sin egna lilla touch. 
  Sen stämmer skiten ur det lilla företaget som kom på ideen.
  Sen att patent system i USA är helt fuckat och korrupt är en annan sak, men Apple och många andra företag för den delen, använder detta till sin fördel.
  Sen att Apple typ vinner allt i sina rättegångar i USA och förlorar till 90% allt utanför kan ju undras vad det sitter för domare över på andra sidan.

  Sen hoppas jag att detta kan få stopp på sandlåde kriget mellan alla företag.
  Tror att vi kan vara lugna mellan Google vs Apple för Apple har inte så mycket att komma med nu när Google har hela Motorolas patent portfölj, kan ju göra så Iphone är bara en tegelsten när de inte kan använda 3G/4G/WIFI mm.
  Som Google äger patent till ex.

 • Salckin

  iOS använder inte Google Maps längre..

 • Djphr34k

  Jo, men i iOS 5 har de ersatt google maps med nåt annat nu. Så det samarbetet har upphört, undra varför? :P

 • rokatoka

  det gamla vanliga vanliga tjafset !

 • Både Apple och MS vill bromsa utvecklingen. WP är så tråkigt att klockorna stannar.

 • Michael Rodin

  I mina ”öron” låter det som ett ganska kraftfullt uttalande, där man samtidigt försökt hålla en viss diplomati. Jag skulle tro att ”nykomlingar” i sammanhanget syftar på Apple, och om så är fallet är det ju en ganska tydlig signal om att de tycker att Apple beter sig väldigt illa.

 • Petter

  Apple kommer få igen så det stänker om det i o m övergången till 4g där Samsung har en otroligt start patentportfölj, medan Apple är direkt svaga här (som alltid när det kommer till teknik och riktiga innovationer). Så lugn alla Samsung-fans, all skit Apple håller på med nu kommer de snart få äta upp.

 • Daniel Grooth

  Google har inte ”uppfunnit” något mer än sökmotorn och GMail, resten har dom köpt upp.
  Google är ett av branschens minst innovativa företag

 • Daniel Grooth

  Google är beroende av iOS användarna, därför släpper de en separat Google Maps app till iOS, nu när de blir utslängda.

 • Daniel Grooth

  Det finns ingen PC laptop som ens är i närheten så bra som en MBP, PC ligger flera år efter i utvecklingen när det gäller upplösning på skärmar.
  Därför går det inte att jämföra.

 • rokatoka

  vad ska vi då göra ? köpa mjuk glass ? du kan väl inte mena något så hemskt att jag måste börja använda ”ANDROID” 

 • Det blir en Samsung Note 2 snarast. Patentrollen MS och Apple ska inte förstöra den tekniska utvecklingen.

 • Andreas Harrysson

  Iom iOS 6 så försvinner Google Maps.

 • Kaputnik

  Så du menar på fullaste allvar att Appel är bättre som snor en idé som redan finns och gör det till sin egen och hävdar att dom kommit på allt själva först? För att sedan stämma skiten ur alla som gör något liknande?

  Är då inte Google smartare och mer innovativa som ser något dom tycker om kollar upp och köper upp företaget och satsar på dom som kom på saken från början?

  Men men svårt att diskutera med troll

 • Barkan

  ”Det finns ingen PC laptop som ens är i närheten så bra som en MBP, PC
  ligger flera år efter i utvecklingen när det gäller upplösning på
  skärmar.
  Därför går det inte att jämföra.”

  Det gamla Mac vs. PC kriget fick ju nästan Apple att gå under på 90 talet, eller iallafall inte gå framåt förrens under 2000-talet. Tror inte du vinner så mycket på att jämföra specs o prestand med Apple vs PC då det är som att jämföra ett företag mot ”resten” av världens företag.

  Jag tycker inte Apples bärbara inte verkar så fasansfullt mycket dyrare än motsvarande speccad bärbar PC nu för tiden värre var de nog förr, men nä prisvärdhet är väl inte macbooks starka sida snarare design, kvalitet och stora pekplattor.
  Sen finns de massa inte alltför heta PC laptops men som iallfall är billiga samtidigt som det finns riktigt dyra enheter också. som inte heller är helt prisvärda, men däremot har den absolut senaste tekniken och har robust och bra kvalitet. Antagligen mer högupplösta skärmar också för de mesta!

 • Barkan

   Som alla andra företag ICQ till Microsoft t.ex. Skype köptes väl också upp av MS eller var de Google.

 • Tore Tumör

  Knappast, Apple köpte ju hela Nortel’s 4G patentportfölj, så där är Apple superstarka.

 • Tore Tumör

  Yes, en telefon gjord för synskadade och handikappade som måste ha ett uppförstorat GUI med gigantiska knappar.

 • Petter

  Ehhh… superstarka???. Apple har tillgång till Nortels patent tillsammans med övriga i det konsortium som köpte upp dem, men dessa är så pass få så det gör Apple ändå till en minor player när det kommer till patent inom 4G-LTE.

  Läs iRunways senaste rapport.

 • Leif

  Irunways rapport tror jag inte ett skit på.
  Nortel var störst och ledande inom 4G teknik när Apple köpte upp deras patent (ja, Apples köpte 4G patenten medans de andra bolagen delade på resten av patentportföljen).

 • Stefan

  Helt ärligt nu, tror du att Android hade sett ut som det gör idag utan iOS och Apple?

 • Stefan

  Nej. Ingen gång.

 • Tomeo

  Varför är du inne på den här hemsidan? Vi har redan fattat att du är en Apple-fantast. Varför inte spendera tid på en hemsida för iOS?

  Dessutom är det inte snällt att kalla folk synskadade och handikappade.

 • uno

  Svårt att veta. Det kanske till och med hade varit bättre. Alla ider som Apple kommer med är inte bra, utan ett starkt Apple kan det ju tänkas att andra ider hade växt till sig och fått större plats på marknaden.

  Klart är att både LG och Samsung hade iPhone liknande produkter på gång då iPhone släpptes, och trenden var helt klart mot större touch skärmar Så vissa likheter hade säkert funnits. Kanske hade fler telefoner haft fysiskt tangentbord vilket inte hade varit helt fel.

 • uno

  Om man ser till försäljningsiffrorna för Note1 så finns det betyligt fler synskadade än vad man skulle kunna tro.

 • Tack!

 • Tore Tumör

  Jag har aldrig kallat någon synskadad eller handikappad.
  Bara för att Noten med sitt uppförstorade GUI är optimalt för dessa, betyder inte det att alla som äger en Note är synskadad.
  Jag kan åka runt i en permobil utan att vara handikappad.

 • Henrik

   Är du på riktigt? Det är kanske bättre att man skapar en mainstreamad produkt som alla ”friska” bör använda. Samma märke, samma modell, samma storlek på skärm och samma specs i övrigt. Det vore väl kul?!

 • Henrik

   Nej, och det fungerar på samma sätt åt andra hållet. Hade Apples OS sett likadant ut utan Google/Android i hälarna?! Icke, och det är ju det här som är det viktiga med konkurrens (och nu pratar jag inte om den skit som Apple håller på med i och med alla stämningar)

 • Petter

  Nä, naturligtvis ska vi inte tro på en rapport från ett stort erkänt företag som är expterter på patentjuridik och teknik. Istället tror vi på Leif som hävdar att Nortel är störst, så det så.

  Haha, ni iSheeps är så lustiga.

 • Pixel

  Haha, du har en 19 tums tv i vardagsrummet också eller? När man måste försvara sin 3.5 tums iPhone med ett sånt här inlägg så blir det så oerhört uppenbart hur hjärntvättad man är.

 • Pixel

  Försöker du antyda att rullgardinsmenyn är det enda som Apple lånat?

 • Tore Tumör

  Tar du ett gränssnitt som är optimerat för 3.5″ och förstorar upp det till 5.3″ så blir det inte bra.
  Det finns väl ingen frisk människa utan synfel som kör windows i 800×600 på en 27″ skärm?

 • Deras sammarbete/avtal gick ut.

 • Tobias Sandberg

  Apple förstorade ett GUI som var optimerat för 3.5″ till 9.7″ och ingen klagade. Varför ska då inte Samsung kunna förstora upp ett GUI som är optimerat för 4.8″ till 5.5″? Bara undrar.

 • Tore Tumör

  @google-be360ca7cae7de5919f484314cc55260:disqus 
  Fel, iPads GUI och appar är anpassade för 10″, inte bara uppförstorade som i Noten.

 • VemArJag

  Dom är lika dåliga. 

 • VemArJag

  Google köper upp 99% av tekniken dom släpper, precis som Apple. 

 • rokatoka

  om samsung gör likadant som appel och bråkar om patent,är dom då inte samma skit som appel ?

 • Tundran

  det förklarar varför android är så tråkit.- vindkrafts os hahahahahahaha

 • rotatoka

  har du stora fickor ? hahahahahahahaha

 • Petter

  Visst, det är alltid diskutabelt hur långt man ska dra sina patentmål, men att ge igen på Apple med tanke på hur de betett sig ser jag inga som helst problem med, och det gör nog inte Samsung heller. Och detta rör inte heller ett några små löljliga mjukvarupatent som vem som helst är kapabel till att producera. Detta är R&D på lite högre nivå där man är tvungen att lägga en massa tid och pengar på att komma fram till resultat. Något som också visar sig på hur mycket företagen är beredda att satsa på just R&D, där Apple är bland de som lägger minst på R&D i förhållande till vinst jämfört med sina konkurrenter. 

 • Roffe

  Patentkrigen börjar väl bli en smula uttjatade men de efterföljande fanboy-krigen är i alla fall rätt kul. :)

 • The troll is strong in this one

 • Ja?

 • Macs har sinnessjuka priser. Både på laptopsidan som desktop. Vissa anhängare pekar mot skärmarna som macarna utrustas med. Men det är inte en godtagbar ursäkt att en macbook ska kosta så förbannat.

  Desktops har dom ingen ursäkt för. Dom är helt enkelt dyrare för att det är ett äpple på dom och har ofta lite vit färg på sig. Kvalitet går inte ens att använda. En intel processor är densamma oavsett om den sitter i en mac som en pc.

  Apple kommer va världsledande i några år framöver. Sen kommer det spricka. Slår aldrig fel.

 • The troll is back! Testa läs vad han skriver.

 • Christi@n

  Note är det klart bästa i mobilväg som kommit. Ser också fram emot tvåan. Och inte är jag synskadad inte, jag ser bara fördelarna i att allt är enklare att sköta, man jobbar effektivare med den och media med mera blir roligare. Riktigt jävla bra är den om man får svära lite :) Och JA den får plats i fickan för de som fortfarande undrar… ;)

 • rotatoka

  att ge igen skapar en negativ upplevelse för den som får den.det upphör inte att existera hämdbegär så länge det fortgår.därför är det inte okej att hämnas även om man tycker att den som får hämden förtjänar den.

 • rotatoka

  köp en windows phone 8 som kommer snart i stället.

 • Guest

  Nej, jag vet flera saker som Apple lånat. Däremot vill jag se hur mycket substans det egentligen finns i alla Android-fanboys kommentarer här på Swedroid.

 • Guest

  Nej.

 • Guest

  Nu diskuterar vi mellan Apple och Android-ekosystemet..

  För att komma med ett till så: do not disturb-meddelande när någon ringer.

 • Guest

  De som kostade mindre är ju mycket sämre, tex så kör de på Intel Sandy Bridge medans Macken kör Intel Ivy Bridge-processorer, dessutom så är grafikdelen i Macen sjukt mycket starkare än den som satt i 2 av de billigare datorerna.

  Sedan så saknar de andra burkarna Thunderbolt och därmed displaybort som dessutom kan kopplas in med HDMI. Så kom igen, bättre kan du..

 • Exodite

  Ja, och jag gjorde tom. bättre ifrån mig.

  Macbooks kan inte fås med HDMI och VGA, dvs, relevanta portar, medan Thunderbolt och mini-DP är helt meninglöst.

  Grafikdelen är även den irrelevant, vi pratar om IGPs här, men du kan absolut få en billigare diskret grafikkrets om du verkligen vill i samma prisklass. Sedan finns även AMD-baserade modeller om du är villiga att byta CPU-prestanda mot GPU och mer pengar i plånboken.

  Det finns gott om alternativ till halva priset av en Macbook. Du kan naturligtvis inte få någonting /identiskt/ men för halva priset kan varje enskild användare få något jäförbart eller bättre.

  Ja, om man inte är ett tröttsamt forum-troll ute efter att ”bevisa” motsatsen med illa genomtänkta och än mer förutsägbara argument.

 • Guest

  Du har fortfarande inte gett exempel, men är man Apple-hatare bara för att och inte kan vara objektiv så är det väl så..

  Hur som helst så är det bara okunnigt att säga att Thunderbolt är ”helt meningslöst”. Tänker inte ens gå in på varför.

 • Exodite

  Poängen är att dina argument är barnsliga, tröttsamma och förutsägbara. Tillika inkorrekta, det är dock – för mig personligen – det minst relevanta.

  * Du tycks på fullaste allvar tro att dina personliga och extremt specifika värderingar är på något sätt relevanta till det generella argument som ursprungligen gjordes. Där har vi begynnelsen till en klassisk strawman, med grunden i ett värderingsskifte.

  * Du försöker lämpa över bevisbördan på mig, över ett koncept som inte bara är allmänt vedertaget utan även ett som jag bevisligen inte har något investerat i. Burden of proof-problem, rotat i en felutläsning – medveten eller ej – av argumentet i sig.

  * Du tycks tro att du är kapabel att generera någon sorts känslomässig respons i förhoppningen att detta skall ge dig något sorts rättfärdigande.Uppläggning för Ad Hominem.

  Det här är den typ av argumentation jag tvingades utstå i mitten av nittiotalet, när jag ursprungligen började använda webben, och om jag tycks blasé i mitt bemötande idag beror det enbart på att det – som sagt – är tröttsamt och förutsägbart.I korthet så trollar du bara, medvetet eller ej, och tillika på ett mycket amatörmässigt sätt.Varför bemödar jag mig då alls med att svara, kan man tycka?Därför att det är min förhoppning att slippa dylika argument, och inlägg, i framtiden. Förebyggande tidsbesparing, och förhoppningsvis mindre huvudvärk.Nåväl… efter ytterligare en minut på prisjakt, något jag är övertygad att du kunde klarat av själv, presenterar jag följande lista;

  http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s92570539&o=tillv_pop&cols=#prodlista

  Detta representerar samtliga bärbara datorer från 2012 som kostar 6000kr eller mindre och har en gen.2 eller gen.3 Intel i3/i5/i7 eller en AMD A6 4xxx eller A8/A10. Snävare kriterier än nödvändigt förståss, men det är en nog så diger lista ändo.

  Om du är oförmögen att hitta något i den listan som du anser är likvärdigt, hårdvarumässigt, en introspeccad MBP (~11000kr) så har vi lyckats etablera vad jag redan nämnt – nämligen att dina värderingar är så långt gångna från normen att de är fullständigt irrelevanta för argumentet.

  Om inte… tja, då har bekräftat en redan vedertagen sanning. Konceptet ‘Apple Tax’.

  Grattis.

  (ps. Anledningen till att jag valde att göra en jämförelse med en introspeccad MBP snarare än något högre upp på skalan var att det är svårast att uppfylla. Att hitta en hårdvarumässig motsvarighet till en dator som kostar 15- till 20-tusen kronor, för ungefär halva priset, är föhållandesvis triviellt.
  ds.)

 • Guest

  Det var DU som kom med påståendet och därför är det DU som får stå och bevisa dina påståenden. Väldigt enkelt.

 • Exodite

  Se: strawman fallacy.

  Jag behöver bara bevisa mina egna påståenden, vilket jag gjorde, inte de kriterier du väljer att addera.

 • Guest

  Exakt, men det gjorde du inte. Du sa att det fanns lika bra datorer som kostade hälften så mycket. Datorerna du länkade var inte lika bra och därför bevisade du inte ditt påstående.

 • Exodite

  Jag tror inte att jag kan hamra hem poängen mer än jag redan gjort men jag gör väl ett till försök;

  Det fåtal exempel jag länkade var helt acceptabla alternativ. Vad du gjorde var att försöka införa extra kriterier och sedan begära att jag skall rättfärdiga dessa och tillika försvara dem åt dig.

  Kommer inte på tal, dina egna preferenser får du gott stå för själv.

  Relevanta artiklar;

  http://www.nizkor.org/features/fallacies/straw-man.html
  http://www.nizkor.org/features/fallacies/red-herring.html

 • Guest

  1 år nyare processor (Sandy och Ivy) är inga små förbättringar, Thunderbolt är även det extremt bra att ha i en laptop där behovet förmodligen är som störst.

  Diskussionen är nu över, fanboy.

 • Exodite

  Det var aldrig mycket till diskussion till att börja med men ja, eftersom du nu blivit osäker nog att känna dig tvingad att försvara dina egna argument så kan vi nog med säkerhet anse att så är fallet.

  För framtida referens rekommenderar jag att du läser på angående samtliga vanligt förekommande logiska felaktigheter inom argumentationsteknik, länkarna jag gav bör ge dig en god startpunkt.

Lediga jobb inom data / IT Företag
Systemkonsult Publicerad 23 Nov 2017
.Net-utvecklare Publicerad 23 Nov 2017
Visual UX designer to Atlas Copco, Industrial Technique Publicerad 23 Nov 2017
PROJEKTLEDARE INOM IT/AUTOMATION TILL INFRACONTROL! Publicerad 23 Nov 2017
Software Engineer for TrustWeaver in central Stockholm Publicerad 23 Nov 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Vilken smartphone fick dig att hoppa på Androidtåget?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 2. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 3. Samsung Galaxy S9 dyker upp redan under CES enligt @evleaks
 4. Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av
 5. Minitest av Google Pixel 2
 6. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9

Mest läst

 1. Senaste ryktena om Samsung Galaxy S9
 2. Hands on med OnePlus 5T
 3. Android TV-ägare: vilka är era synpunkter på plattformen?
 4. Så här stor är OnePlus 5T jämfört med andra 6-tummare
 5. OnePlus påbörjar utrullningen av Android 8.0 Oreo till OnePlus 3 och 3T
 6. Alla officiella uppgifter om toppmodellen OnePlus 5T

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Nexus-telefon var mest lyckad för sin tid?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons