Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Har du en surfplatta? [Undersökning]

Postat:
16:32 - 2016-02-03
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Hösten 2012 svarade 67 procent av de knappa 4000 personerna som röstade att de äger en surfplatta. Sommaren därefter hade användandet ökat med hela 12 procentenheter, upp till 79 procent. Hur ser det ut idag?
Har nästan alla i Swedroids community en surfplatta hemma eller har användandet stagnerat? Mobiler har överlag blivit mycket större sedan 2013 och toppmodeller ligger ofta i gränslandet mellan smartphone och just surfplatta.

Har det minskat behovet av plattor eller tycker ni tablets fyller en viktig funktion? Lämna gärna en röst i undersökningen och ordet är naturligtvis fritt!

Har du en surfplatta?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

 • MrM3

  Nej. Ser faktiskt ingen vits med det. Föredrar att ha en mindre laptop om man ska ha bärbart istället. Mer funktionalitet och bättre prestanda. Det plus mobilen gör att jag inte ser några behov alls av en surfplatta.

 • Victor Jonsson

  iPad Air

 • BKD

  Både jag och min sambo tvekade i rätt många år innan vi skaffade en, men efter att den väl införskaffades för ett 1/2 år sedan har vi använt den nästan dagligen, trots att vi har två laptops. Den är smidig att ha som extra TV var man än befinner sig, den är väldigt bekväm att läsa böcker eller surfa på i liggande position och perfekt att använda när man badar och vill ha lite underhållning. Jag vill inte ha min laptop vare sig i sängen, i badkaret eller på badstranden.

 • Kreth

  Jag har laptop med , men känns smidigare med min surfplatta i sängen

 • Jag skaffade en surfplatta 2012 när Nexus 7 kom till Sverige men efter några dagar insåg jag att det inte var något för mig. En förstorad telefon så jag lämnade tillbaka den. Har varit spekulant på flera surfplattor efter det men har aldrig köpt någon igen. Nu har jag en Nexus 6P och det känns som att jag måste köpa en platta på minst 10″ för att det ska kännas som en värd ”uppgradering” mot telefonen. Vågar man hoppas på en ny Nexus 10 i år? Gärna från Samsung då de bygger fina plattor men tyvärr lockar varken mjukvaran eller fysiska knappar.

 • mortuus

  klart man har, Shield K1 underbar grej att ha ni som inte har vet inte vad ni missar ;)

 • putte40

  En nexus 10, förrutom netflix och morgontidningen så är det bara lite baldurs gate. ( på semestrar är det filmer på den )

 • Karl Berg

  Har en LG GPad 8.3, några år gammal nu men snapdragon 600, bra skärm och 2gb ram räcker gott. Använder den dagligen. Laptopen startar jag sällan.

 • Jake

  Jag har en surfplatta och användandet går i vågor men jag uppdaterar mobilen vartannat år och surfplattan är från 2013 så den börjar bli lite gammal. Därmed är det smidigare att använda mobilen som är mer tekniskt avancerad och klarar mer. Vill jag sitta längre så tar jag hellre upp laptopen. Bättre multitasking, snabbare, smidigare att ha i knäet osv osv.
  Surfplatta var ett häftigt concept men jag vet inte hur länge till den kommer leva i en värld av hybrider

  Plattan jag har är en iPad Air

 • Simsalabim

  Har två styckna Samsung men använder dom knappt, kollar film nån gång. Note 5 o edge + och en mindre laptop fyller mina behov. Surfplattor är ruggigt ute nu iom dagens jättemobiler.

 • Peter Karlsson

  Jag har 3st. Samsung Note 10.1, 12.2 och den senaste från förra veckan 18.4″. Jag har större behov av plattor än telefonen eftersom jag inte har Facebook och instagram behöver inte glo i den varje minut för att kolla vad som har hänt, 18.4 är perfekt som tv och läsa tidningar.

 • Martin

  En surface pro 2 som jag egentligen ser och använder mer som en dator.
  En ipad air, för appar och toalettsurf.

  Nöjd med båda köpen och använder båda enheterna som ja hade tänkt göra.

 • Daniel Nordlund

  Ipad Air, Lenovo windows platta, en Asus Android platta. Använder dem aldrig annat än på semester eller resor. Tjejen gillar Ipaden.

 • King

  Samsung Galaxy Tab S 8.4

 • MoneyMay

  iPad 2 sedan sommaren 2011 and still going strong :)

 • Sebastian

  iPad Air 2013 som används för webbsurf samt allt jag gör på telefonen om den ligger nära till hands.

  Inget man byter ut speciellt ofta dock.

 • En Nexus 7 2012 som ligger i byrålådan, en transformer som ligger o dammar samt min Nexus 10 jag använder dagligen! :)

 • Simon

  En Galaxy Tab S 10,5″ som används nästan uteslutande för streaming när vi vill kolla på olika saker hemma eller när vi reser. Netflix streamar i 1080p på denna OLED 16:9 platta så den lämpar sig mycket väl för streaming.

 • Stormense

  En LG GPad 8.3 jag använder då och då och en Chuwi 8 tums Windowsplatta jag använder varje kväll efter att gått och lagt mig. Windows har fortfarande den bästa RRS läsaren (Nex Gean Reader).

 • Kapten Hundtolle

  Lenovo Yoga tablet, praktiskt med inbyggt bordsställ. Används till matbordssurf, sängsurf och bebislugnare.

 • iPatsa

  Ja en Microsoft Surface som även duger som laptop.

 • Gråsosse

  Asus Vivotab Note 8 med Windows10… Används till Netflix och slösurfning.

 • 1 st iPad Air och 1 st iPad Air 2

 • darkly

  Fråga 2: Är det iOS eller Android?

 • Brian Samuel

  Har en 10.1 tums Lenovo Tab 2 A10-70. Den mest prisvärda platta någonsin med 1,7 gh processor, full HD skärm och 7000 mah stort batteri. Använder den när jag tröttnar på 5,5 tums skärmen i min mobil. Android har en liknande upplevelse på plattor som på mobilen, så blir inte en stor skillnad annat än att appar är skalade att passa storleken och upplösningen på den större skärmen. Större skärm är bättre för att surfa, läsa och titta på film. Annars är skillnaden subtil.

 • s2weden2000

  yoga tab 2 pro 13.3″ …

 • emil lysebring

  Jag har den första ipaden, används endast till podcasts när jag ska sova och dottern använder den till Netflix. iPad 3 (frugans) ,köpte mig en iPad mini 4 för två dagar sedan, otroligt skön liten sak. Men när det kommer till telefoner så är det android som gäller.

 • Hurrdurr

  Sitter och skrolla igenom Swedroid på min Sony Z4 tab så ja!

 • kissidor

  jag är helt surfplatteberoende och har tripp, trapp, trull – en tablet z3 compact, en tablet z4 och en iPad pro. den största bär jag inte runt på så mycket, och den minsta är till för när jag behöver resa med lätt packning, så alla tre har sin tid och plats.
  använder dem supermycket – det är bara när jag vet att jag ska skriva några längre haranger som jag byter till laptopen. streamar massor med tv-serier, surfar, läser magasin och serietidningar i dem. ja och spelar lite spel också. skärmar och användarbekvämlighet i surfplattor smiskar laptopar rätt rejält för de ändamålen. sambon är ganska oskiljaktig från sin iPad air 2 också, men dottern använder sin telefon och laptop mycket mer än sin air 2.

 • Platt

  Jag har surfplatta med , men känns smidigare med min mobil i sängen

 • darkly

  Jag har haft en Nexus7, en Motorola Xoom. Bägge såldes efter någon månad för jag inte kände att surfplatta var för mig. Sedan glömde jag bort det efter ett tag och köpte en Sony Xperia som jag gjorde ångerköp på. Sedan köpte jag en Ipad2 som fru och barn fortfarande använder. Jag brukar sätta fast min Galaxy S6 på en lång sån griparm som sitter i sängbordet å somna till Seinfeld eller It´s Always Sunny In Philadelphia och känner mig nöjd med det.
  …Jag lär väl köpa en surfplatta snart igen för att jag glömt bort att det inte är för mig.

 • LEFFE

  Gäller alla surfplattor oavsett operatvsystem

 • corb06

  Vinnarkombo: Samsung Tab S 10.5, Satechi R1 metallställ, SBH80 headset, K810 Tangentbord och MX Master.
  Detta är faktiskt min andra padda, hade en Asus Transformer Infinity förut men den var så seg så den blev aldrig använd. Nu går surfplattan varm varje dag.

 • Jeo

  Hur är Ipad pro? Lite för dyr för mig, men väcker klart ett ha-begär.. ?

  Har iPad mini och double nog inte välja annan platta än Ipad, men som mobil är det Android som gäller..

  Säg till om du vill sälja av någon Ipad air.. ??

 • BMbuster

  En asus padfone infinity a86 för surfning i soffan och filmtittande, en chuwi vi8 8″ Windows platta för användning i sängen och Nexus 6 som telefon. Väldigt nöjd med den kombon. :-)

 • Johan K

  Jag köpte en i december. Det är min första, men jag känner att jag verkligen har nytta av den, då jag gärna vill titta på film och läsa i sängen. Då mitt sovrum är L-format så står min säng runt hörnet från den stationära datorn sett, vilken ändå är riktad bortåt. Jag avskyr bärbara datorer så en platta är helt perfekt och gör allting jag skulle ha använt en bärbar dator till, fast mycket lättare, bättre och smidigare. Tummen upp. (nvidia shield tablet k1)

 • kissidor

  tja, det är väl en stor ipad helt enkelt :D. skulle nog inte säga att den är värd pengarna egentligen om det är till minsta besvär att hosta upp dem, men jag hade lite extra samt att jag ser så djäkla dåligt att jag tyckte jag kunde unna mig en riktig feting att läsa diverse på. har provat galaxy note pro 12.2 samt lenovo yoga 3 pro 13.3 förut men de höll inte måttet prestandamässigt. jag föredrar android även i plattor om allt annat är likvärdigt (vilket det enligt min mening är med ipad air 2 i xperia tablet z4 samt galaxy tab s2), men jag har inga större problem att tåla ios i en platta.

  haha, stämningen i familjen blir nog lite tråkig om jag säljer deras ipads :D

 • darkly

  Jo jag förstår det. Jag hade ett förslag som fråga 2, vilket kändes lite intressant med tanke på att siten är Androidfokuserat om folk ändå valt iOS på surfplatta.

 • KongC

  Har en Lenovo Yoga Tab 3 Pro för film och musik (projektorn är riktigt nice).
  + Samsung Tab Pro 12.2 för surf o shopping.
  + Samsung Galaxy Note 10.1 2015 för längre resor.

  + Samsung Galaxy Tab 3 10.1 & Samsung Galaxy Tab 3 7.0 till ungarna.

  Datorn används väldigt sällan längre…

 • Roco

  Har en Samsung Galaxy Tab 4 10.1″, grymt nöjd med den för både surf o spel.
  Ville inte lägga allt för mycket pengar ifall man inte skulle använda den så mycket.

  Nu, om ha-begäret varit större hade det lätt blivit en Samsung Galaxy View 18.4″ :)

 • Har en Nexus 7 (2012) men tror att den går på sista versen nu vilket kanske är det bästa. Frågan är bara om man borde köpa 2013 års version eller om man ska satsa på en simpel läsplatta eftersom jag nästan bara använder den för att läsa eböcker. :/

 • ZaInT

  En Samsung Tab S 8.4″ till mig själv och min gamla Sony Xperia Tablet Z till katterna

 • JockeLT

  Jag har exakt samma platta och är klart nöjd med prestandan till vad jag använder den till (surf, dokument och youtube).

  Vad jag blir tokig på är dock Lenovos UI.
  Vem i hela fridens namn vill ha alla app ikoner på flera hemskärmar??? Blir helt galen på saken, så därför använder jag bara den till några ytterst få saker.

  Men med tanke på att jag bara gav 800 kr för den så är den strålande för ändamålet.

 • cavveman

  Har en, men använder den knappt. Det blir datorn och mobilen som används.
  Surfplattan använder jag i nödfall dock. Eftersom att jag kör med annan operatör i surfplattan.

 • Oavsett

  Jag har en Onda Air. Jag använder den mer än jag trodde jag skulle göra. 10″ är en trevlig storlek.

 • Okuus

  Har ingen och aldrig upplevt ett behov. Mobilen eller dator, behöver inget imellan. Dock ska en mobil för mig ha stor skärm… Hängde på phablet tåget direkt med galaxy note.

  Nu är dock hybrid datorn av intresse. Dock har Android inget att komma med än. Kanske när de slår ihop chrome OS och Android. Nu är win10 det enda vettiga.

 • Tobias Wikström

  Kopte Sony Tablet S for valdigt langesedan.
  Trodde jag skulle tycka 7” / 8″ va for litet, men jag gillar min Nexus7 (2013) mycket. Riktigt bra storlek!
  Spelar bara lite Real Racing 3 ibland. Annars surf / imgur osv.
  Vantar pa nasta nexus 7ish tablet…

 • amkoo

  Samsung Galaxy Tab S. Tycker att det är en bra platta. Inga problem med den än. Har haft den ett tag. Används inte jätteofta men dem gångerna jag använder den så fungerar den fint.

 • Wasti

  Köpte SG Tab S 10″ precis när den kom och måste erkänna att jag var skeptiskt i början. Innan hade jag med mig min mac men idag har jag inget behov an den. Får väl tilläggas att jag har en PC i jobbet men den används enbart till jobb. Var nog en månad sedan jag använde min mac sist.

  Köpte till ett BT tangentbord till taben vilket jag anser är ett måste om man vill hålla på med mail etc.

  //W

 • Damas

  Nexus 7 1gen och en ipad2 1gen. Båda är ungefär lika rappa.. ;-)

 • Macknu

  Perfekt med platta för mig som reser mycket samtidigt också skönt hemma i soffan när man tittar på tv osv, betydligt skönare att surfa med plattan än mobilen.
  Fast är ju inget sånt man känner behov att byta speciellt ofta fast nu börjar min ipad bli riktigt seg, Apple är duktiga på att sega ner deras gamla produkter…

 • lefty44

  Min Nexus 9 som volymknapparna nu är HELT stumma på. Säljes till rätt pris!

  Min Nexus 7 2012 är så jävla 1337, den säljer jag aldrig! <3

 • Itjustworks

  ”Apple är duktiga på att sega ner deras gamla produkter…”

  Du håller den fel

 • Robert Löfgren

  En Samsung Galaxy Pro 8.4 som var laggigt skräp med Touchwiz och numera helt fantastisk med Cyanogen.

 • Fraz

  Hoppas du har ett skärmskydd av härdat glas på Tablet Z :)

 • Fredrik Larsson

  Om du bara läser e-böcker, så är rena läsplattor med e-ink helt överlägsna. Detta då under förutsättning att du klarar dig utan färg.

 • Fredrik Larsson

  Har en Nexus 7 2012, som jag upplever som nästintill oanvändbar pga seghet. Har funderat på att köpa en ny, men har inte riktigt sett det som en prioriterad utgift ännu.

 • Emil Oskarsson

  Min första surfplatta var en Samsung Galaxy Tab 2 10.1 som jag nu skänkt vidare till mina små bröder (den fungerar rätt bra med overclock på GPU och CPU).
  Tableten jag själv använder idag är Xperia Z4 Tablet som inte var helt felfri från början (ibland kunde man höra lite brus ifrån högtalarna vid låg volym, men i de senare firmware uppdateringarna så är detta åtgärdat).
  Fantastiskt skärm, bra batteritid (riktigt bra vid video har haft upp till 17h+ on screen time när jag tittat på filmer), riktigt snabb, någorlunda dyr dock men det kan jag dras med :)

 • Bompah

  Jag studsar alltid mellan operativ, men just nu så har jag en iPad Air2. Den förblir nog min platta tills en Air3 kommer ut. Skulle vilja använda en Pixel C, eller surface Pro 4, men iPad apparna är tyvärr en bra bit längre fram för tablets just nu. Den största anledningen till att jag troligen blir kvar på iPad en lång tid framöver är det faktum att Games Workshop inte publiserar sina Enhanced Edition Codex och Regler i Play books eller liknande. Dom finns bara i iBooks.

  Men det blir kanske en Pixel C att leka med lite längre fram.

 • GmbH

  vad är rätt pris?

 • Tyerlo

  Haft en kina-platta teclast, nexus 9 och nu z3 tablet, riktigt nöjd över den med 3gb ram och insane batteritid, blir svårt att ersätta den i dagens läge.

 • John

  Har letat efter ett behov i 4 år snart men klarar det inte, samtidig ska dom mäktiga veta att jag har försökt! Sambon har ngr ipads som jag kanske pillat på 1 gång i kvartalet.

  Ge mig smidig och bra videoeditering så skaffar jag en, dock sugen på xiamoi mi pad 2 men 4:3 e jag inte mega sugen på!

 • Anders

  Jag har haft en Androidplatta, men efter att blivit frustrerad över att flera appar som såg så bra ut på iPad inte alls var lika bra på Android så kör jag numera iPad. Jag tycker de är bäst på surfplattesidan.

 • Göran Sävström

  Asus T100HA

  Lämnade Android efter att först ha ägt en ZTE V9 och senare en Asus ME301T för detta lilla underverk när Amazon sålde 4/64GB versionen för en spottstyver under Cyber Monday förra året och har inte ångrat mig en sekund.

  Trodde inte jag saknat Windows så mycket till jag insåg att det mesta jag gör hemma vid min stationära dator går att göra på denna lilla best. Har till och med Photoshop och Lightroom installerat för lite snabb-korrigeringar och gallring av foton tagna på resande fot. Har parat ihop mina 64GB internt med ett 128GB microsd-kort som fungerar som ”andradisk” för dokument, filmer, musik etc och har ändå en usb-c port och en vanlig micro-usb över för andra externa grejjor.

  Trodde jag var nöjd med Android i surfplatta, men med denna 2 in 1-kombo vet jag bättre…

 • Exodite

  Ingen platta, jag har en desktop.

  Allt jag skulle kunna göra på en platta kan jag redan göra bättre på den enheten.

 • gissadetdu

  upp till bevis…

 • John Svensson

  Galaxy Tab S2 4G som även är min telefon. Mobilerna var för små och jag orkade inte vänta på att Note-serien skulle bli större längre..

  Eftersom den används till samtal så sällan fungerar det riktigt bra och den är mycket roligare att ha på buss/tåg/resor.

  Den väger väldigt lite för att vara 10″, så inga problem att hålla i den innan sängdags, vilket var fallet med tidigare plattor. Nu när jag håller i en mobil känns de löjligt små, som onaturliga leksaker utan värde. Att byta upp sig till platta från mobil var som att gå från tjocktv till 40″ första gången.

  Visst kan man inte ha den i fickan, men väskan är ändå alltid med och det är ändå inomhus den används 99% av tiden, så jag får ut så mycket mera värde av en stor skärm än egenskapen att kunna ha den i fickan.

 • rokatoka

  Jag visste att innerst inne hade du ett apple hjärta ?

 • Exodite

  Jag har ett tangentbord… just saying. :)

 • rokatoka

  Jag kan tvätta av min z4 platta i diskbaljan kan du?

 • Exodite

  Absolut!

  Lyckligtvis behövs det inte, då jag inte är och kladdar med fingrarna på skärmen.

 • gadgety

  Surfplattorna börjar öka i lönsamhet för tillverkarna så förhoppingsvis sker det lite tekniska framsteg här också efter att ha varit eftersatt och med utveckling i snigelfart. Bättre kameror behövs, bättre skärmar också. Självklart för mig ska det vara 4G/LTE inte bara Wifi för att vara användbart och inte någon leksak. Använder en Note 8.0, tyvärr den sista Note:n av detta slag. Väntar på Godot.

 • Emil Oskarsson

  Börjar öka? Enligt de senaste siffrorna från diverse företag så minskar ju försäljningen och vinsten :p

 • Gnopps

  Jag håller inte helt med (med mitt användningsmönster):
  * Kamera bryr jag mig inte om i plattan – fotar gör jag med telefonen som automatiskt syncar till Dropbox.
  * Wifi räcker för mig – när jag är borta slår jag på hotspot på telefonen, antingen manuellt eller med Tasker

  Viktigast för mig är att det är bra flyt, bra respons och batteritid.

 • Daniel Johansson

  Hade en Nexus 9 och var nöjd med den men den blev tyvärr stulen för ett par månader sen. :'(

 • Gnopps

  Jag reser mycket, både pendling med tåg och långresor med flyg. Surfplattan är perfekt komplement till jobbdatorn då.

  Hemma är surfplattan jättebra då laptopen känns för otymplig. Laptopen använder jag endast för Excel, när jag behöver skriva länge eller om jag behöver surfa med många tabbar öppna samtidigt.

 • Tim Gylldevik

  Har inte en, hade velat ha en men har inte blivit helt övertygad om varför jag skulle behöva ha en.

 • rokatoka

  Och tangentbord vet ju alla att de blir inte blir smutsiga efter ett tag….. ; ))

 • pacman_42

  Köpte en tiotummare när jag sade upp tidningen. Använder den varje morgon och kväll istället för telefonen. Har en sjutummare sedan tidigare, den använder jag på resor.

 • Ganska dryg..

  Varför har du en desktop dator? Min kusin har en dator, allt jag skulle kunna göra på en dator kan han göra åt mig istället.

 • Razken

  Gick och köpte en Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500 3G när den va sprillans för 5500:-.
  Gissa om jag haft roligt med den! ^^

  Fy fan. Det kändes som man var en betatestare. Först gick den sönder och fick oljefläckar innanför skärmen. Sedan var Samsung’s variant av Honeycomb fruktansvärt. Kom ihåg att vi sedan vart lovade ICS i Jan 2012 men fick det i Aug eller Sep samma år. Goda tider. Nu sitter den mest i fönstret med CyanogenMod och delar ut mitt mobila bredband. Enda den duger till.

 • Micke

  Hade iPad 2 samtidigt som jag hade en iPhone 4s och då var plattan nödvändig pga att 3.5″ är för litet för mig att läsa på.

  Köpte sen en Nexus 7 då jag gick över till Android men 16:9 formatet var bara hemskt för surfning och plattan var fruktansvärt oresponsiv jämfört med en iPad 2 och det slutade med att knäckte den över knäet i ren ilska. Skitprodukt!

  Inga fler surfplattor för mig som det ser ut bortsett den jag använder som hastighetsmätare i min racingsimulator :-)

 • Henrik

  adlibiris läsplatta har fått bra betyg och kostar under tusenlappen. E-ink och frontlight, så du kan läsa i mörket men utan reflexer.

 • kissidor

  då kan du väl tipsa om nån bra mus-simuleringsapp, jag skulle vilja trolla lite med våra katter :)

 • MrGo

  Jag har en Surface pro 3, räknas den?

 • Oavsett

  Din kommentar är obegriplig. Onda Air är en Androidplatta. Onda är en kinesisk tillverkare.

 • Kenneth

  Nej, fast sjuåringen vill ha. Alla verkar ha.
  På skolan.
  ”Hur reglerar ni surfandet med ipaden?”
  Klart det måste vara ipad?
  ”Inte alls” svarar jag
  ”Inte alls, så kan ni inte ha det”
  ”Jo, för vi har ingen platta”
  ”Aha”

  Det var skolläkaren som frågade mig.

 • rokatoka

  Min kommentar är begriplig du svarade ju…

 • Oavsett

  Vad har det med saken att göra att jag svarar? Inget alls.

  Din kommentar har inget med verkligheten att göra.

 • Brian Samuel

  Den har fått en uppdatering till Android Lollipop och med den uppdateringen möts du av en mer stock upplevelse av Android.

 • Johan Svensson

  Köpte först en Galaxy Tab 2 10,1″ först som redan då var ganska gammal och den var aldrig speciellt bra, nu har jag en Dell Venue 11 Pro med Win 10 och den funkar ganska bra, jag är dock sugen på att testa en ny Androidplatta t.ex. Sony Z4an.

 • rokatoka

  Du bara trollar som vanligt….

 • Oavsett

  Du är en patetisk lögnare som inte har ett vettigt ord att skriva. Lägg ned din värdelösa inlägg, de tillför absolut ingenting.

  Jag skrev om min surfplatta i en tråd om surfplattor och du hoppar på mig med applepropaganda. Det är du och ingen annan son trollar. Idiot.

 • Det går väldigt bra utan färg så e-ink är nog bästa alternativet då.

 • rokatoka

  Ja sa att du hade ett apple hjärta och en Ipad air, ja jag trodde att du menade Ipad air när du skrev onda air. Och gå på snäll kurs basta….

 • Oavsett

  Och du är så patetiskt slö och korkad att du inte ens orkar googla ”Onda Air”.

  Gör oss alla en tjänst och sluta trolla sönder trådar.

 • rokatoka

  Skärp dig!

 • Oavsett

  Det är du som ska skärpa dig. Även om jag vet att det är något som är omöjligt för dig att genomföra.

 • rokatoka

  Skärp dig en gång till… ?

 • Marco Muuri

  Vi har två iPad2 i hushållet, en är min.
  Vann min men hade nog inte köpt en Android platta då då Honeycomb sög.
  Är lite osäker på Android på platta fortfarande, vet inte hur Android fungerar på platta numera men mina tidigare erfaranheter har inte varit bra.

 • Fraz

  Hade velat ha en Win10 platta med formfaktor som Tablet Z3 Compact. Alla Windowsplattor är ju så jäkla klumpiga..

 • Stefan

  ”Vem i hela fridens namn vill ha alla app ikoner på flera hemskärmar???
  Blir helt galen på saken, så därför använder jag bara den till några
  ytterst få saker.”

  En sådan liten detalj är ju inget att hetsa upp sig över, lägg in en annan launcher bara.

  Förslagsvis:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

 • rokatoka

  Skärp dig!

 • r0xp0x

  Nexus 7 2012, använder den kanske en gång i månaden, om ens det. Den är helt enkelt alldeles för seg för att ens vilja använda.

 • Mattias

  Har en Tablet Z, fortfarande lika lysande som vid release!

 • Mattias

  Just nu fungerar det jättebra, operativet är som i telefonen fast större :)

 • Marco Muuri

  Det låter bra det, känns som om paddan blivit lite till åren så det kanske är värt att titta på en Android-platta igen. :)

 • Mattias

  Har man som jag 50 GB surf på telefonen så är det ganska oväsentligt att ha 4G på plattan. Enklare att ha ett abonnemang och bara dela datan, telefonen är ju alltid med ändå.

 • Johan Svensson

  Enligt mig får en Windows 10 platta inte vara för liten iom att det är full Windows och vissa texter och knappar blir för små för att bli praktiska med touch, min Dell är på 10,8″ och det tycker jag är gränsfall för litet.

 • Oavsett

  Sluta trolla din lallande dåre. Du har absolut inget vettigt att säga överhuvudtaget. Lägg ned, pucko.

 • rokatoka

  Jag ska lägga ned! Med det säger jag inte att ditt språk är ok….

 • Oavsett

  Du får de svar dina befängda inlägg förtjänar.

 • Krumme

  En Sony tablet Z4.. Funkar utmärkt för mina behov! :-)

 • Peter Vikeskär

  Vi har en ipad2 i hemmet.
  används dagligen.

 • Woosley

  Samma här! Funkar klockrent!

 • Anton

  Har en iPad som aldrig används, ärligt talat har dom flesta jag känner lagt undan sina. Poängen med en platta har minskat när mobilerna fått större skärm. Att släpa med den till vardags är bökigt och hemma har man som regel tillgång till ännu större skärm om mobilens inte räcker.

 • hakko504

  Har en Asus Memopad 8″ som är perfekt att läsa (serier) på. Tycker inte om att surfa med touch skärm, det känns för oprecist när man ska klicka på länkar eller scrolla. Hälften av gångerna när jag ska scrolla så klickar jag på en länk av misstag och tvärt om, scrollar när jag vill klicka på en länk. Funderar på en Win10/Android kombo, men det får vänta ett tag till.

 • Twizz Twizzed

  Har en Tab2 10 tummare som jag har på tåget och tittar på film när jag åker till och från jobbet.

 • jonasbjork

  Sony Xperia Z4 Tablet (LTE) med BKB50 (tangentbordet). Använder den så gott som varje dag, perfekt liten platta att ha med sig och jobba med ute.

 • BroNumsi

  Älskar min sony z2 tablet, som används varje dag. Den fungerar som toatidning, resesällskap, köks-tv (kopplat till liten ljudanläggning), mmm

 • gadgety

  Min platta ÄR telefonen. Har man som jag 100GB och 4G på plattan så behöver man inte ha med telefonen, plattan är ju alltid med ändå.

 • gadgety

  Inte de siffror jag såg – som var enbart för plattor. Jag borde länkat.

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 3. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 4. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 5. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 6. Spotify vill att Apple ska sluta missbruka sitt övertag, ber EU om hjälp

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 5. Det här Googlade vi mest under 2017
 6. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons