Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Har Xiaomi Mi Mix 2 verkligen så här tunna ramar?

Postat:
10:40 - 2017-09-06
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Två bilder som påstås visa Xiaomi Mi Mix 2 har påträffats på det kinesiska sociala nätverket Weibo. Enheten i bilderna har påfallande tunna ramar kring skärmen – även jämfört med den redan kraftigt slimmade föregångaren från förra hösten.
Det är framförallt hakan nedanför skärmen som blivit tunnare, ifall bilderna är äkta. Initialt kanske designen ser lite väl futuristisk ut men den är i linje med den konceptvideo Philippe Starck publicerade i augusti.

Starck är en fransk designer som arbetade med första Mi Mix och även är delaktig i utformandet av uppföljaren. Tidigare rykten har nämnt följande hårdvara: en 6,4-tumsskärm (WQHD), Snapdragon 835, 6GB RAM, 128GB lagring och ett 4500mAh-batteri.

 • Andreas

  Lite högre upplösning och bättre CPU?! Hoppas dom fixar en bättre kamera samt riktig högtalare (kom inte på namnet men ljudutgången vid samtal xD)
  Hade varit guld värt med en mindre modell också, typ 5.5″ med dom specsen & tunna bezels!

 • Proffset

  Hemskt ful telefon

 • Faizty

  Så sött med ett troll 😘

 • :)

  Hade faktiskt hellre haft ”hakan” ovanför displayen så hamnar dessutom främre kameran rätt. Ska bli en intressant höst att följa när alla nya mobiler släpps :)

 • Bojan.T

  Har Mi Mix och kameran var si så med miui. Det visar sig vara mjukvaran för kameran som under process när man tagit bild är riktigt dålig i miui. Gick över till LOS och tog hem den moddade google camera från pixel mobilerna. Satan i gatan vilken skillnad det blev. Klara bilder och färger och hdr+ fungerar med och gav enorm skillnad i mörker och dag.

  Så har du en mi mix gå in på xda och sök efter modded google camera hdr+.

 • tunhuk66

  Ligger det ett par tunna bomullshandskar i lådan eller måste man skaffa såna själv? ;-)

 • Erik

  För att inte nämna att man får plats med en riktig högtalare, och att det blir lättare att nå saker med tummen. Undertill behöver man ju inte plats för någonting, mikrofonen sitter ju redan på kortsidan.

 • Daniel Jansson

  Så bara för att någon inte tycker som dig så är de ett troll? Alla måste ha samma smak alltså? Detta designspråk med rundade hörn och avrundade kanter känns redan uttjatat och gammalt då alla använder det numera till sina nya slimmade telefoner. Allt ser likadant ut och har ingen karaktär. Finns bra mycket snyggare telefoner.

 • Fraz

  Blev sugen på att skapa ett Swedroid-konto bara för att kunna rösta upp dig, men jag är lat så du får nöja dig med en mental high-five.

 • Jozo90

  Håller helt och hållet med. Säga vad man vill om Sonys design, men den sticker i alla fall ut och är unik jämfört med i stort sett alla andra märken.

 • Mars Mountain

  Ja Sonys vassa hörn sticker verkligen ut…

 • DmBzls

  5.5″ med samma specs jaaaa tack

 • DmBzls

  Hahahaha Sonys bezels är rena helvetet!!!

 • Doomenicer

  Tagga ner?

 • Björn Lundén

  Eller så gör man som Essential och har en tunn strimma längst upp. Att ha en hel bezel bara för högtalaren när det inte behövs känns bara dumt.

 • Björn Lundén

  Telefonen känns mycket mer futuristisk när man inte ser en ful bezel längst upp dock. Det är extra märkbart när man håller den i handen.

 • Kollasejinte

  Kineserna ljuger nästan alltid med sorgekanterna, det är alltid en svart ram runt displayen. Men Xiaomi har ju lite bättre rykte än den stora massan kinatelefoner så man vet aldrig. Doogee Mix t.ex.

Lediga jobb inom data / IT Företag
IT-support till starkt växande bolag i Göteborg Publicerad 24 Sep 2017
Junior Supporttekniker Publicerad 24 Sep 2017
Testledare / testlead / testkoordinator till Axfood IT Publicerad 24 Sep 2017
SOFTWARE ENGINEER – QA Publicerad 24 Sep 2017
SECTRA COMMUNICATIONS SÖKER SÄKERHETSANALYTIKER Publicerad 24 Sep 2017
Se fler jobb

Aktuellt

Project Treble i Oreo är stort för Android och uppdateringar.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

7.3

Minitest av Xiaomi Mi Pad 3

8.4

Test av OnePlus 5

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS