Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

HTC Flyer – HTC:s första androidtablet?

Postat:
13:39 - 2011-01-25
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Den norska tekniksajten amobil har enligt egen uppgift som första sajt fått tag på det officiella specifikationsbladet för HTC:s kommande androidtablet Flyer och de delar förstås med sig av dessa uppgifter.

Först och främst konstateras det att Flyer med en skärmstorlek på 7 tum och en upplösning på 1024×600 (WSVGA) kommer att bli en direkt konkurrent till Samsungs Galaxy Tab. Under skalet finner vi lite förvånande samma processorplattform som i Desire HD – Qualcomms Snapdragon MSM8255 på 1 GHz och med en hyggligt snabb grafikprocessor kallad Adreno 205.

Varför vi finner valet av hårdvaruplattform förvånande är helt enkelt för att de flesta konkurrenterna numera satsar på Nvidias betydligt kraftfullare Tegra 2-plattform för sina tablets. Vi gissar att Flyer på grund av detta kommer att få det ganska svårt att konkurrera såvida prislappen inte blir väldigt tilltalande. Galaxy Tab kom undan med sin Hummingbird-plattform, som prestandamässigt är ungefär i paritet med MSM8255, då de hade sin enhet ute på marknaden redan i slutet oktober 2010. HTC har inte den lyxen – allra minst då Flyer inte förväntas finnas ute i handeln förrän under andra kvartalet 2011.

I slutänden handlar det kanske om priset på enheten; kanske har HTC med Flyer valt Snapdragon före Tegra 2 för att de vill kunna pressa priset? Eller så handlar det helt enkelt om att de känner att Tegra 2 inte är redo ännu vad gäller stabilitet och optimeringar. Vi kan för närvarande bara spekulera.

Vidare kan vi läsa att enheten har stöd för HSPA, det vill säga 3.5G och hastigheter på upp till 14.4 Mbit/s ner och 5.76 Mbit/s upp, men noterbart är att Flyer inte kommer att kunna använda GSM/3G för telefonsamtal, något som ger Galaxy Tab en fördel. Enheten har fått en HDMI-utgång och är DLNA-kompatibel och på baksidan sitter det en kamera med LED-blixt och på fronten en kamera på 1.3 megapixlar, för videosamtal.

Vad gäller androidversion så ser det ut som att det är Android 2.3/Gingerbread som gäller, men enligt en artikel på Digitimes så kommer den vara uppgraderbar till Android 3.0/Honeycomb när uppdateringen är redo. Flyer skall som sagt finnas ute på marknaden under andra kvartalet 2011, men något närmare datum för lansering, samt prisnivå, är ännu okänt.
 

Via amobil, Digitimes. Tipstack till Irons.
 

Lägsta pris på Samsung Galaxy Tab på Prisjakt just nu:


Lägsta pris på Archos 101 (8 GB) på Prisjakt just nu:


 

 • Anonym

  Tvivlar tyvärr på denna, gammal hårdvara. Beror på priset.

 • Anonym

  Desire HD fast stor ?XD

 • Villi

  @ Anonym
  Medhåll.

  Med så klen hårdvara så måste priset vara rejält tilltalande för att jag ska överväga en Flyer före en tablet med Tegra 2, som exempelvis Motorolas Xoom.

 • Cim

  Med tanke på hur imponerande Motorola Xoom är med tegra2 plattformen känns det rent ut sagt idiotiskt att köra med en ”gammal” snapdragon i denna… Det är som om HTC vill göra en Sonyericsson – köra gammal teknik och påstå att det är top notch.

 • De använder Qualcomm före nVidia för att Qualcomm är delägare i HTC om jag minns rätt. Att de inte använder en tvåkärnig från Qualcomm är däremot konstigt.

 • @ DasErdbeer
  Jag kan minnas fel, men jag tror det bara rör sig om ett slags ”joint venture” mellan HTC och Qualcomm, inte att den ene är delägare i den andre. Jag kan mycket väl minnas galet dock, så rätta mig gärna om jag har fel.

 • Det är synd att de gör sådär.
  Nu är jag visserligen nöjd med min galaxy tab. Men det hade rockat om någon sket i trams som pris och bara pressade in så mkt kraft det gick att få in i plattfanskapet.

  Minsta lilla lagg när man tittar på en day9-daily är oacceptabelt! :)

 • babydroid

  3.5G? vad menas?

 • Streambrook

  spontant så verkar detta lite konstigt, inte likt HTC att när man går in i ett nytt segment och inte satsa 100%. Av det jag har märkt så släpper de toppmodellen först och efter det så kommer det lite billigare alternativ. Skulle den här specen vara korrekt så finns det ju inte utrymme att släppa nått billigare…konstig strategi…jag hoppas att det finns ett par plattor till som är på gång och den här inte är flaggskeppet.

 • Hyveltjuven

  HTC Desire ADHD?

 • Mr_Snarl

  Vad jag läste någonstans så har HTC 3 plattor på gång.

 • Danne W

  Aj då… Inte riktigt de specsen jag hade hoppats på när jag ska köpa min första tablet. För liten skärm, för lite processor och för stor risk att den får samma behandling som min första Magic. Hur länge är den här up-to-date är den stora frågan.

  Precis som streambrool säger så undrar jag också varför man inte kör med full spetta med sin första tablet. De första som köper den är antagligen också de som har störst krav och är generellt avancerade användare. Frågan blir hur avancerad kan man vara som användare om man har den här i slutet på 2011.

  Det är fortfarande en xoom som ligger bäst till för lite kärlek från mig. Alternativt en eeepad.

 • Nike

  ”men noterbart är att Flyer inte kommer att kunna använda GSM/3G för telefonsamtal”

  vad beror detta på för alla tabs?
  licenskostnader?
  för det borde väl int ta nån plats för en funktion som knappast kan ha någon nackdel

 • Tycker det känns farligt tidigt att såga. Hårdvaran borde klara utan problem att köra 3.0/Honeycomb och om priset landar runt 1500-2000 skulle den krossa! Den skulle nog öppna upp för folk som inte vill investera så mycket utan bara leka lite med en platta (typ som mig).

 • tramsgar

  Javisst är det konstigt – sist ut och sämst specar. Inte alls likt HTC, å andra sidan är läckta uppgifter inget att ta fasta på.

 • Z

  Neeeeej!!!
  det behövs inga fler tabletts! :(

 • thorsten

  Qualcomms dualcore plattform är väl inte färdig än. HTC och även SE har ju ett sammarbete med dem och då är de så illa tvungna att använda det som finns tyvärr.

 • Villi

  @ GenKan
  Jag tror snarare den kommer kosta 5k+. HTC vet hur man tar betalt.

 • Jonas Rogert

  Jag kommer att köpa en google platta om det ska bli nån. Kommer definitivt inte bli denna av samma anledning till att jag inte köpte en DHD, jag har en desire och vill inte ha en till med större skärm.

 • Villi

  @ thorsten
  Det kan mycket väl vara så. Qualcomm sade dock senast i sensomras/höstas att de skulle vara klara med sin dual core-SoC redan i slutet av 2010, men det blev väl försenat.

 • John Bäckstrand

  Jo, det behövs plattor. Jag insåg att vi behöver en GPS till bilen, och samtidigt att vadfan är den GPS om inte en platta med lite GPS-mjukvara? Har dock inte hittat en bra kanditat ännu, Tab är lite för dyr och lite för dålig GPS även om jag har en separat puck redan.

 • Anonym

  babydroid :3.5G? vad menas? Rapportera inlägg   0

  3.5G är ett annat vis att skriva det så kallade ”Turbo-3G” :).
  Snabbare än 3G men inte riktigt lika snabbt som det nya 4G.

  Notera dock att det svenska 4G är en snabbare standard än USA’s ”4G”. (Eller??)

 • Emme

  Där dog den plattan tyvärr ….

 • Anonym

  @Håkan hahahaha helt min tanke åxå, väl rutet

 • pant

  Detta kommer inte funka HTC. Ni har ju haft världens guldläge genom att Samsung släppte sin tablet först och att den floppade. Och så släpper ni en likadan? Verkar ju jättesmart.

 • EnDumEn

  @ Anonym
  Desire FullHD? :D

 • Jillyvanilli

  GenKan :Tycker det känns farligt tidigt att såga. Hårdvaran borde klara utan problem att köra 3.0/Honeycomb och om priset landar runt 1500-2000 skulle den krossa! Den skulle nog öppna upp för folk som inte vill investera så mycket utan bara leka lite med en platta (typ som mig).
  Rapportera inlägg  +1

  Det priset e nog inte troligt. Eftersom Desire HD ligger nånstans 4000-4500 och denna plattan e som någon redan nämde enbart en förstorad version av DHD utan samtalsstöd. Men jag dela dina förhoppningar.

 • Henrik

  babydroid :3.5G? vad menas?
  Rapportera inlägg  0

  En vidareutveckling av 3G, men inte samma teknik som 4G/LTE om jag inte är ute och cyklar.

 • Arthur

  Man fattar de inte att folk va ha större än 7 tum?? Med den storleken kan man ju lika gärna använda telefonen. 10 tum känns rimligt.

 • Villi :@ GenKan Jag tror snarare den kommer kosta 5k+. HTC vet hur man tar betalt.
  Rapportera inlägg  +1

  Ja, kvalitet kan man ta betalt för.

 • Steve

  Another craptablet?

 • Erik

  Htc desire XL

 • rootmoose

  Kan Apple sälja en stor iPhone så kan väl HTC sälja en stor Desire HD? :)

 • Anonym

  Förstår inte att HTC väljer att använda 2.3 som inte är avsett för tablets.. spelar ingen roll att de 2012 tänkt uppdatera den till 3.0…

 • Anders

  @Anonym
  För att de inte finns nyare än 2.3 ;)
  Dessutom är 2.3 anpassat -bättre- för att köra med tablets.
  Det är däremot inte ett optimalt OS för tablets, men bättre än =< 2.2

  // A

 • Aggeajsk

  rootmoose :Kan Apple sälja en stor iPhone så kan väl HTC sälja en stor Desire HD? :) Rapportera inlägg   0

  Frågan är vad priset blir och hur mkt minnes om sitter i elr om det är minneskort

 • Cim

  Anonym :

  babydroid :3.5G? vad menas? Rapportera inlägg   0

  3.5G är ett annat vis att skriva det så kallade “Turbo-3G” :). Snabbare än 3G men inte riktigt lika snabbt som det nya 4G.Notera dock att det svenska 4G är en snabbare standard än USA’s “4G”. (Eller??) Rapportera inlägg   0

  av egen erfarenhet vill jag påstå att Svenskt HSPA (inte ens med +) är lika snabbt som 4g/LTE i USA….Dessutom är det 4-5 gånger så dyrt i USA att ha ett datapaket som här i Sverige….Helt sinnessjukt!

 • Anonym

  Var står det att den släpps andra kvartalet av 2011? Det står ju att de håller på med en 10 tummare som ska släppas i andra halvan av 2011.

 • Anonym

  @Anders, vad exakt har de gjort i 2.3 gällande anpassning till tablets?

 • Tobbe

  Arthur :Man fattar de inte att folk va ha större än 7 tum?? Med den storleken kan man ju lika gärna använda telefonen. 10 tum känns rimligt.
  Rapportera inlägg  +3

  Fattar inte varför folk vill ha större än 7″ då kan man ju lika gärna köpa en bärbardator som dessutom blir 25x bättre

 • Monkie79

  Är detta ett skämt eller! Hoppas dom kommer med något kraftfullare.

 • Emme Den riktiga

  Detta gillar jag inte alls..

 • felix

  hittils så har jag inte sett någon platta som är bättre än iPad, vi får se vad honeycomb bjuder men jag tycker inte att honeycomb e android det känns inte lika android nice

 • MM

  Nice, en Desire HD!

 • Peter

  @ Arthur
  Jag siktar in mig på 7 tum för det passar bättre vid resor. Ner i ryggsäcken och iväg. Tillräcklig men inte för klumpig när man rör på sig. 10 tum verkar passa väldigt bra som ”hemma-tablet” dock där surfupplevelsen är i fokus.

 • Anonym

  Har testat Galaxy Tab, den var allt annat än bra. Laggade extremt mycket. Nu denna, måste säga att HTC gör en grov miss med denna produkt….

 • YellowZombie

  Anonym :Har testat Galaxy Tab, den var allt annat än bra. Laggade extremt mycket. Nu denna, måste säga att HTC gör en grov miss med denna produkt…. Rapportera inlägg   -1

  Tjena, Du har ju inte provat den än? Här fömmer vi på fakta och upplevelser, inte på spådom och fördomar.

 • YellowZombie

  Stavfelsnisse, skulle ha stått dömer och inte *fömmer

 • mikael

  Håller inte med om att galaxy tab är laggig speciellt om man kör launcherpro, men då har ja bara testat någon månad…men detta kan ju också röra sig om bas tabben, HTC skulle ju släppa flera?
  Dessutom obekräftade uppgifter om spec.
  Den som lever får se.

 • topfs2

  För att ge lite information om tegra2 då vi på teamxbmc har använt den under utveckling.

  Om jag får välja mellan hummingbird och tegra2 skulle jag nog välja hummingbird, grafikdelen är (trots att folk tänker nvidia) i princip lika snabb, skulle nästan säga att sgx540 är snabbare.
  Det som tegra2 har för sig är att den är dubbelkärnig dock kan man argumentera om det är bättre än avsaknaden av NEON. NEON är extremt bra att ha för att få grafiken att flyta i android (mycket av skia är NEON optimerat) dock är det mycket buzz i skia’s träd för tillfället och det verkar som den kommer bli gpu accelererat. NEON är extremt användbart för allt som har med multimedia att göra och är en av anledningarna till varför XBMC inte är cpu begränsat på dessa platformar. Tegra2 är bra, den är bättre än det HTC Flyer bygger på men Samsung Galaxy Tab är nära, och utan GPU accelerering i GUI’t kommer den troligtvis vara bättre än tegra2 baserade enheter.

  Det ska också tilläggas att Tegra2 video decoder är långsammare än vad pressen sagt, den klarar i princip bara format i 720p (något tablet användare kanske inte bryr sig om).

 • robe42

  Pris på runt 1-1,5k så blir det ett köp, annars så finns det mer tilltalande på marknaden…allt hänger på priset här, hoppas HTC fattar det.

 • Knäckebrorsan

  Riktigt nice, beroende på priset iof… men man kan ju alltid hoppas :D

 • Sebastian

  Tror inte att priset kommer ligga i förhållande till hårdvaran. Personligen tror jag att de kommer att sätta en prislapp på 2000-3100 kronor.

 • Johan

  Äntligen HTC. Enligt mig de enda som gör ordentliga android lurar.

 • Danne (N1)

  rootmoose :Kan Apple sälja en stor iPhone så kan väl HTC sälja en stor Desire HD? :) Rapportera inlägg   +2

  Normalt sett så hade jag nog hållt med dig. Problemet är ju att äpplet snart kommer med en dubbelkärnig cortex-a9 i sin nya platta. HTC gör för lite för sent om man skall tro ryktena. Tack, men nej tack.

 • SkogsTrollet

  Trodde inte att en surfplatta skulle vara något för mig, tills jag fick en i julklapp. Fick en Viewpad 7 vilket inte är en värstingplatta, men jag är verkligen nöjd med den. Använder den nästan uteslutande framför telefonen (med bt headset), förutom vissa tillfällen när storleken spelar roll. Ska bli väldigt spännande att se vilka fler surfplattor som dyker upp, för jag kommer nog fortsätta på den grenen.

 • järnakille

  Adreno grafiken är ju lastgammal! ..varför skulle htc lägga in det där …nej, det här stämmer inte

 • Karin

  Vad är vitsen med 7″ egentligen? Det är en mellanting mellan min 4,3″ DHD och en ordentligt bärbar (>= 10″). Ska det vara 7″ så kan jag lika gärna använda min DHD.

 • Anteberg

  Undrar också vad de håller på med. 7″ är inte tillräckligt stor för en surfplatta. HTC ni kan bättre!

 • elfson

  Men ååå, va fasen, inte gsm/3G och jag som väntat på denna, måste ju gå å ringa på den, argh. Vänta lite längre då :(

 • Peter

  Stor besvikelse. Hade hoppats på betydligt mer ifrån HTC när de gäller surfplattor..
  Personligen tror jag, och har gjort ett tag, att HTC hade sitt riktiga storhets år 2010 (någons år va de ju tvungen att va). Jag tror inte de kommer gå dåligt för HTC 2011, men den senaste tiden har bara känts som uppgraderings-modeller av succémodellen Desire. HTC behöver något nytt. Gamla kunder vill ha något nytt inte något som nästan är likadant som den förra. Men jag tror inte de kommer gå dåligt för HTC. Men likaså som HTC blomstrade förra året så tror jag andra tillverkare kommer göra detta. Bl.a. LG om de kommer med 3 nya och starka Optimus modeller. Men inte fler, då de kan bli likt HTCs Desire-stil, tråkigt. Jag hoppas Acer blomstrar snart med.. Även att Sony Ericsson ska få en ny chans. Fast att jag inte är ett SE-fan, så hör de ändå hemma i toppen. Magplasket med x10 och x8 modellerna va rent sagt skit. SE kan bättre.

  Detta kändes tillslut utanför ämnet, men va fan.

 • Stiffe

  Har alltid undrat vad en surfplatta ska vara bra till…
  Men jag måste medge att prylbögen i mig är sugen på en sån här eller Xoom.

  :-)

 • Johan

  7″ är okej men man vill ha högre upplösning och högre dpi helt enkelt. iPhone har ju högre upplösning än denna och betydligt mindre skärm, nu ska jag inte gå alldeles för långt då vi inte vet priset på denna. Men samtidigt vill man inte kompromissa allt för mycket, även fast det är billigt

 • Mullvaden

  Jag tror det e nåt ruttet rykte. O så kommer dom äga upp MWC med nån uber platta med honung. =) Som tom slår motorola XOOM. :O

 • Peter,

  Att man måste presentera något helt ”nytt” varje gång har väl Apple motbevisat med iPhone? Det är ju bara mindre förändringar och förbättringar mellan modellerna.

 • Dubbelpost

 • Anonym

  Tror att om dem här speccarna stämmer så måste det finnas något mer. På den norska hemsida står det att dem har en 10 tummare på gång också. :)

 • Anonym

  Jag ser att HTC-fansen är inne och tummar ner alla som har kritik mot HTC Flyer.
  Själva var ni väldigt aktiva att dömma ut SE Arc och dess hårdvara så det är väl inte mer än rätt att ni får smaka på er egen medicin.
  HTC Flyer kommer säkert bli bra när den kommer och likaså SE Arc. Varför måste människor lägga en massa energi på att kritisera negativt hela tiden. Dessutom när den värsta kritiken inte känns objektiv heller. Jag har själv en HTC HD som minsann har många brister men är också en väldigt bra telefon.
  Lägge lite mer energi på att kritisera när ni har sett testresultat, då har ni kött på benen och kom ihåg att även lyfta fram det som är positivt.

 • Joel

  Jag ger en fet tumme ner till den här tableten om den har ett pris på över 3000kr. Och då har jag ägt både HTC Magic och Desire samt en Nexus One jag använder för tillfället. Jag är iofs inte särskilt märkeskåt, jag köper den mobilen/tablet/whatever som passar mig bäst. Tycker inte att man ska vara så löjlig så att man trycker tummen ner åt kritik som är befogad!

 • Anonym

  Galaxyn kostar just nu ca 5000 (prisjakt). Att denna med minst lika bra/eller dålig spec beroende på hur man ser det skulle kosta max 3000 är nog ganska uteslutet.. men hoppas kan man ju alltid…

 • Joel

  Nej den kommer säkert landa runt 5000, men då kommer den inte direkt sälja som smör heller. Precis som Galaxy Tab kommer den stå sig slätt mot iPad när den finns i samma prisklass. Om man ska ha dålig hårdvara i en produkt som ska konkurrera med Apple så måste den vara mycket billigare än Apples motsvarande produkt. Men det kanske inte riktigt gått fram till Androidlägret :)

 • Anonym

  Problemet är fortfarande att de trycker in 2.3. Google säger själva att Android 3.0 är första version ”anpassad” för tablets. Dvs större skärmar, GPU-acceleration etc.. men det verkar inte heller gått hem hos alla tillverkare…

  HTC, Samsung etc. sabbar för Android genom att skeppa dessa undermåliga produkter.

  Som tur är finns Motorola med sin Xoom som förstått det hela och skeppar med 3.0!

 • G-Bom

  Jag förstår inte varför storleken 7″ har börjats användas.
  Personligen tycker jag det är för litet för att ha i en tablet.
  Det känns som en stor mobil eller för liten netbook…

  Kör på 10″ istället!

 • TrueDesire

  @ G-Bom
  storlek är högst personlig åsikt om vad som är lagom.
  för andra kanske 7″ passar perfekt, exempelvis studenter som vill ha plats med annat i ryggsäcken.
  tycker det borde finnas mer val, 7-12″ spannet hade varit klockrent om dom ska försöka lura in mig på ”surfplattor”.

  Då jag har en minidator redan, och en SGS, känns det knappast lönt att lägga ut pengar på en surfplatta som gör jobbet sämre än en netbook.
  Testat mot en väns Galaxy TAB tänker på lagring, HD uppspelning , fullt fungerande flashstöd som flyter på bättre, ja sedan får man inte glömma sådana enkla saker som torrents,msn/skype, tangentbord etc är bättre optimerat för en dator för tillfället.

  Köpte min netbook på rea för 2500kr och jag inväntar en surfplatta, som presterar minst lika bra som min SGS OCH netbook innan jag byter ut dom.

  För vad är annars en surfplatta?
  Lyx-surfpryl för teknikgalningar? :)

 • TrueDesire

  kunde inte redigera, så blir dubbel kommentar.
  man får inte glömma att man kan koppla in en dator på LAN, och få alla de positiva sakerna det medför.
  jag surfar hellre med kabel på min fiberlina än surfar trådlöst (bättre hastighet, ping/fördröjning)

 • Freezeman

  Sitter med en iPad och tycker att den är dels för liten med 9″ skärm och dels att den är handikappad för att den bara har en enda knapp och inte kan multitaska på ett bra sätt. Ok, lite multitasking men absolut inte på ett bra sätt. Köpte den för jag var nyfiken på konceptet surfplatta. Hade hoppats på en 10″ eller ännu hellre 13″ surfplatta från HTC. Det som fungerar bra på iPad
  är att det går att zooma steglöst. Det saknar jag på min Desire. Att zooma är kanonbra när man ser lite dåligt.

  //Freezeman

 • PhJ

  Varför släpper de en likadan platta som Samsung just floppade med?

 • MartinAsplund

  Själv läste jag någonstans att HTC kommer att släppa tre olika tablets under den närmaste tiden.

  http://www.cnet.com/8301-19736_1-20029083-251.html

 • MartinAsplund

  Gick inte att redigera mitt inlägg ovan.

  Själv vill jag se en tablet från HTC som ser ut som på denna bild, samt att den har väldigt bra specifikationer; http://www.blognotes.in/htc-scribe-android-tablet-in-2011-specs-released/

 • truedesire

  @ PhJ
  Vet du ens försäljnings siffran på SGT? på vilket sätt floppade den?

 • truedesire

  Kunde inte redigera, igen…
  Hittade i alla fall 600.000 sålda enheter efter en vecka, låter inte så flopp.

 • desirerulse

  Alltså, är detta sant att dom ska tillverka den här är jag helt säker på att dom även tänker lansera en mkt större och kraftigare också…
  Vad hände med den där HTC scribe som det skrevs om innan nyår (eller om det var efter kanske….
  Men vi får ta och se

 • Pelle

  Komplett vill ha 7000kr!!!! för denna.
  Ska de hålla såna priser så kan de lika gärna hålla sig borta.
  Säljer de mer än 100 plattor till detta pris så är jag förvånad.
  Det är synd för hade de kostat 3-4′ så hade mina kottar fått varsin till skolan.

 • Prylen

  Priset som visats har inte imponetat.. 6-7k kommer den kosta.

Aktuellt

Du som bytt från IOS till Android: Vad fick dig att byta och är du nöjd?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
8.8

Test av OnePlus 5T

9.2

Minitest av Google Pixel 2

9.1

Test av Google Pixel 2 XL

8.8

Minitest av Huawei Mate 10 Pro

7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

0

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL: första intryck

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?
 2. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 3. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 4. Google Assistant släpps för surfplattor och för Android 5.0 Lollipop
 5. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 6. Spotify vill att Apple ska sluta missbruka sitt övertag, ber EU om hjälp

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S9 ut enligt senaste ryktet
 2. Google släpper två experimentella fotoappar för Android
 3. Korea Herald: Samsung Galaxy S9 har mer högupplöst ögonskanner
 4. Nu kan du göra dina Swish-betalningar mer personliga
 5. Det här Googlade vi mest under 2017
 6. Har din Androidmobil USB-C eller micro-USB?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har din primära Androidmobil USB-C eller micro-USB?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat

Annons