HTC M7: unibody, 5-tumsskärm och 13MP-kamera [Rykten]

Postat:
11:18 - 2012-12-06
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

htc-logo

En internationell version av HTC Droid DNA/J Butterfly har inte ens presenterats än men det har redan börjat dyka upp rykten om en ny toppmodell från den taiwanesiska tillverkaren. Den kallas HTC M7 och kommer enligt vissa asiatiska tekniksidor bjuda på en 5-tumsskärm som förhoppningsvis har 1080p precis som Droid DNA. 

Chipet sägs vara fyrkärnigt och del av plattformen Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ8064). Det är samma starka SoC som i LG Nexus 4/Optimus G, Droid DNA och Asus Padfone 2. Kameran har enligt ryktet begåvats med tretton megapixlar och de som gillar HTCs design kommer sannolikt uppskatta att enheten omsluts av ett unibody-hölje i aluminium, om nu uppgifterna stämmer.

Enligt källorna kommer HTC M7 lanseras under första kvartalet 2013 och vi får i så fall sannolikt se enheten under mässorna CES eller MWC i början av året. Om HTC slänger in ett kraftfullare, löstagbart batteri, mer internt lagringsutrymme och plats för minneskort ökar sannolikt chansen att tillverkaren får en ny och välbehövd hit.