Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Inför OnePlus 5-lanseringen: 3T inte längre tillgänglig för köp

Postat:
19:01 - 2017-06-16
Skribent:
Gustav
Kommentarer:
Den unga mobiltillverkaren OnePlus, med säte i den kinesiska staden Shenzhen, ska 20 juni presentera sin nya smarttelefon OnePlus 5. Bolaget har tidigare meddelat att lagret av OnePlus 3T sinat och sedan en tid tillbaka går det inte längre att beställa telefonen via tillverkarens webbsajt, vare sig i Europa eller i Nordamerika.
OnePlus har sedan start skött den huvudsakliga delen av försäljningen via hemsidan utan något återförsäljarled emellan. I Danmark och Finland är det däremot möjligt att köpa telefonen via operatören Tre respektive Elisa. OnePlus 3T blev en kortlivad modell och fanns endast tillgänglig under åtta månaders tid via tillverkarens hemsida.

Vi blev under vår testfas av OnePlus 3T särskilt imponerade av telefonens prestanda och utmärkta batteritid, men samtidigt besvikna över skärm och kamera. Hur OnePlus 5 står sig gentemot OnePlus 3T återstår att se. Av de teasers OnePlus publicerat via Facebook och Twitter tycks kameran stå i fokus.

 • Alias joje67

  Upp till bevis nu då om det blir top noch prestanda med en vettigare prisnivå än komikerna på Samsung och Apple m.fl. har..

 • Wehooo

  Självklart är det enklare att hålla ett billigt pris när man kopierar andra än om man utvecklar själv. Samsung har ökat i pris sen de slutade vara en iPhone-kopia.
  Sen är det typ samma visa med alla de billigare märkena. Köpa marknadsandelar genom ett lågt pris för att sikta på att höja senare för bättre marginaler och vinst. Men då dyker nästa billiga märke upp.

 • jompish

  OnePlus har det billigt för de inte behöver marknadsföra sig så som Samsung gör, reklamer överallt, hela tiden

 • Wehooo

  Visst lägger de mycket pengar på marknadsföring, men även extremt mycket på r&d.

 • nZb

  Vad är r och d?

 • Andreas

  Det står för Research and Development.

 • kalas

  Engelska för det som på svenska heter forskning och utveckling. Förkortas FoU.

Aktuellt

Hur pass nöjd är du med din operatör?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS