Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Inget 3,5mm-jack för Google Pixel 2?

Postat:
09:58 - 2017-08-06
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Allt pekar på att nästa Pixel XL har en ny design med tunna ramar kring skärmen och ett mer avlångt bildförhållande. Google Pixel 2, den mindre modellen, tycks dock få ungefär samma design som sin föregångare.
Bilden ovan kommer från Evan Blass och sägs visa hur enheten ser ut. Enligt rykten har varken Pixel 2 eller Pixel XL 2 dubbla bakre kameror – något som blivit mycket populärt senaste året och anammats av alla de största tillverkarna.

Både Pixel 2 och Pixel XL 2 saknar även 3,5mm-jack, enligt källan. Telefonerna påstås samtidigt erbjuda främre stereohögtalare och tryckkänsliga ramar.

Även om Google till skillnad mot Nexus-serien inte nämner vilken tillverkare de samarbetat med (i fjol var det HTC) är uppfattningen att LG ligger bakom Pixel XL 2 medan HTC stått för Pixel 2.

 • För mig, bara kameran får OIS, så behöver den inte vara dubbel (även om det är synd).

 • Danne

  Spelar kanske ingen roll för oss svenskar om Pixel 2 har tio 3,5 uttag eller inget alls. Google vägrar ju att sälja den här, precis som de vägrar att låta oss få Android Pay, Google Home, Youtube Red, Google Play Podcasts, Google WiFi och så vidare.

  Google spottar oss trogna användare i ansiktet och hånskrattar när vi kryper efter dem… suck.

  Vore intressant att höra om Swedroid kan ställa svenska Google mot väggen, har inte hört talas om en enda intervju med dem om detta. Inte en enda.

 • Fred .

  Jag tror inte heller Malta får dom heller. Vadå spottar användare i ansiktet, dom släpper inte i Sverige för att vara snälla eller taskiga, dom är ett företag och gör det som makes business sense och som dom kan tjäna pengar på.
  Uppenbarligen är inte den Svenska marknaden prioriterad då den är så liten.

 • Fred .

  Ruggigt ful, enorma bezels. Ser ut som en telefon från 2013.

  Tråkigt att den inte har 3.5mm-jack, finns ingen anledning att inte ha det, då det finns vattentäta telefoner med det. Det gör ju bara så att vi inte kan använda får hörlurar samtidigt som det inte tillför något.

 • Jan Hemphälä

  Plus det faktum att vi svenskar är relativt bra på engelska så vi kan köpa en från England och använda engelska som språk. Den finns väl inte på mandarin än och det är aningen fler som talar det…

 • Jan Hemphälä

  Tja det ger mer plats för annat och minskar både komplexiteten och kostnaden/priset.

 • Fred .

  Mer plats för annat? Jag ser inte att Pixel 2 erbjuder något utöver det som brukas erbjudas av en telefon utrustad med 3.5mm-jack.

  Kostnaden? Det tycks ju iaf inte reflekteras i priset till slutkonsumenten ändå. Pixel var väl typ den dyraste telefonen, var dyrare än Samsung och Apple, gick väl på 10000 kr.
  Även budget telefoner på under tusenlappen har ju 3.5mm-jack.

 • Jan Hemphälä

  Återigen är det lätt för oss som inte ser hur det ser ut inne i telefonen men enligt rykten ska den ju ha stereohögtalare. Och visst kostnaden är inte alltid relaterad till priset men ger ju företaget möjlighet att sänka alternativt gå med mer vinst vilket de säkert ser som positivt. Allt som kan plockas bort som inte behövs är positivt är min uppfattning. Men jag har å andra sidan kört bluetooth i många år.

 • Alexander Masic

  vad alla gnäller om den där j…..a 3,5mm kontakten!saknar den inte! Sedan tycker jag det är piss av Google att man behandlar oss i skandinavien så illa som man gör. en del här skriver att Sverige är en liten marknad, men det är rent bullshit, vi är ju kända för att ta till oss ny teknik, så det kan vist vara lönsamt. En annan grej jag verkligen retar mig på när det gäller Google, är att man gör saker liksom hlvdant. T.ex ta röstdiktationen, när man på engelska dikterar en text, kan man t.ex säga fulstop och då blir det en . men när man säger på svenska samma sa. och säger punkt, ja då skriver den ut punkt som ett ord.
  Tycker egentligen vi svenskar borde börja bojkotta Google. Helt enkelt för att de pissar på oss.

 • Peter

  Enkelt att hata när man inte vet ett skit om hur ett företag eller hur Google jobbar. Dom kan ju uppenbarligen inte tillverka lika mycket som dom stora tillverkare. Det skulle dessutom vara alldeles för stor chansing ifall försäljning var låg. Sjukt logiskt. Därför om du också hade vetat dom nu i version två har investerat i LG för att få tillgång till komponenter som annars kan vara svårt att få före alla andra.
  Förstår inte alls hur din värld ser ut. Missnöjesperson.

 • Tobias Åberg

  Den dagen man kan få ett par skapliga lurar för typ en femhundring och som har ~20 timmar batteritid kan jag gå med på att göra mig av med mina sladdlurar. Gärna utan att ljudkvaliten blir märkbart sämre.

 • AnAnAn

  Ser ut att vara enorma sorgkanter?

 • ToungiLou

  Enklast vore ju att fixa så att Google Store börjar med leveranser till utlandet så behövs inte någon svensk Store som ändå inte säljer något.

 • Brallander

  Tar gärna lite kanter uppe och nere om jag får dubbla framåtriktade stereohögtalare. Saknar det på min Pixel idag.

 • Eldaria

  Det är väl just det som är problemet, vi Svenskar är bra på Engleska, men får ändå inte tillgång till sakerna, inte ens på Engelska, inte utan att säga att vi bor någon annanstans.

 • Jan Hemphälä

  Så är det. En gång i tiden var vi early adopters och då fanns det ett värde i att ge oss tillgång tidigt. Idag finns inte det längre.

 • Timmy Fox

  Inget jack, inget köp.

  Så enkelt som det för min del…
  Min Nexus 6P får väl leva vidare ett tag till om så är fallet.

 • Jonas Löfström

  Pixel släpptes bara i England och Tyskland här i Europa. Bara i Europa är det mao 42 länder som inte fått Pixel. Att vara kränkt för att just Sverige inte fått den, känns barnsligt.

  De lyckades ju dock inte ens möta efterfrågan i de 6 länder där den faktiskt släpptes.

 • Timmy Fox

  Problemet i sig är inte bristen på 3.5mm-jack utan snarare bristen på ett vettigt alternativ.

  Hur är det tänkt att vi som tycker om musik ska kunna lynna på det med lurar utan ett jack att kunna koppla in lurarna i?

  Och innan du säger bluetooth så kan jag ge dig ett dussin olika anledningar till varför det är bra mycket sämre.

  Kan också tillägga att jag vill kunna ladda samtidigt som jag lyssnar. Åtminstone kunde Sony Ericsson’s usla uttag det inga problem för 15 år sedan innan de insåg att hörlursjack var ett måste.

 • amidonk

  Varför ta bort den.???? Gör väl inget om den är kvar till dem som använder 3.5. De som vill köra trådlöst kan ju göra det ändå. Jag tycker telfonen blir mindre värdeful om man plockar bort funtioner som verkligen fungerar.

Aktuellt

Hur pass nöjd är du med din operatör?

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy Note 8
Sony Xperia XZ1 Compact
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8
OnePlus 5
Huawei Honor 9
7.3

Minitest av Asus Zenfone 4

7.8

Test av Essential Phone PH-1

8.6

Test av Nokia 8

8.1

Minitest av Lenovo Moto G5 Plus

8.4

Test av Huawei Honor 9

7.9

Minitest av Nokia 6

9.2

Test av HTC U11

8.5

Test av Sony Xperia XZ Premium

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS

Mest kommenterat

 1. Swedbank och Sparbankerna får stöd för Samsung Pay
 2. Har du någon skräckhistoria om en operatör?
 3. Första intrycket av Huawei Mate 10 Pro
 4. Stor sårbarhet upptäckt i Wi-Fi
 5. Skärmen i Pixel 2 XL får blandat mottagande, Google överväger åtgärder
 6. Tre får återigen sämst betyg när SKI mäter kundnöjdhet

Mest läst

 1. Första intrycket av Huawei Mate 10 Pro
 2. Google WiFi kommer till Sverige
 3. Swedbank och Sparbankerna får stöd för Samsung Pay
 4. Har du någon skräckhistoria om en operatör?
 5. Samsung låter användare köra valfri Linux-distribution på Galaxy-telefoner
 6. Stor sårbarhet upptäckt i Wi-Fi

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur pass nöjd är du med din nuvarande operatör?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sponsrat